Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שעדיף בארץ בטווח הזה כל עוד יש אחריות והיא שווה משהו

אני גם מאלה שאוהבים דברים "כאן ועכשיו!!"

ואת זה אני מקבל בארץ ולא בחו"ל שלך תדע מתי תגיע ההזמנה...

והפיקולו לא במשוואה כי הוא גדול מידי ולא ייכנס לי בבניה

ואם כבר הייתי קונה טוויטר גדול כזה אז זה בטח לא היה המורל אם כי יש טובים ממנו!!

ואישית אני לא רוצה לפתח פה שוב במלחמת עולם 72415 על זה שאני שונא את המחשבה שייצר לי את הרמקולים איזה ניסים שמטופל בבית משוגעים במרחק 5 דקות מהמפעל בארץ....

בשבילי זה זבל ישראלי טוב!

אבל בואו לא נכנס לזה...

מישהו שמע ריבון?

איך הטוויטרים של ההרץ ML280?

מצטער אבל אני לא יודע מי פה ה"זבל הישראלי" חברה עם מוניטין של 30 שנה לא פחות לא יותר שכמו ממנה חברות ענק אחרות כמו דיינא-אודיו למשל...

תגובה לא לעניין - למה מישהו שקוראים לו ניסים הוא משהו נחות?

אני מבין את הסלידה שלך ממוצר ישראלי - לרוב יש לטענה שלך ביסוס.

אבל תתנסח בצורה מקצועית. אני מאמין שאחרי ביקור במפעל הייצור של מורל וגם של אומגה אודיו - אתה תהיה מופתע לטובה ואולי סוף סוף תהיה לך קצת גאווה בתוצרת שלנו, מה קרה? אנשי מקצוע, מעמד הפועלים - הם אלו שבונים את הארץ הזו בסופו של דבר, תן כבוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי המון רמקולים בחיים.

והמון התקנות.

ואחד הדברים שבודקים גם זה יחולת של הרכיב לחיות במעמץ. ומורל בונים סטים טובים ואיכותיים. אחרת למה הם נמכרים כל כך יקר בחו'ל ?!? סתם כי הם יפים? כי הם תוצרת מדינת הקודש (יהודיים) ומיועדים ליהודים בחו'ל? לא כי הם פשוט טובים!.

אני לא חסיד של מורל. ! והוכחה יש לי סט של פוקל וטיווטר של מורל סופרימו. כי לטעמי הוופרים לא קולעים.

ויש לי חבר שלא יחליף את מורל בחיים. ויש לו סט שלהם ברכב. ו2 בבית (אחד בסלון. ואחד בחדר שינה)

אני אישית ממליץ על מורל סופרימו.

הלגטיה לא רע בכלל. אני צריך לשמוע אותו עוד כדי לגבש דעה סופית.

אבל תקח בחשבון. שיש השפעה לא קטנה של המגבר על צבע (גוון) של הסאונד שהרמקולים מוציאים. רך. קשה. צעקני. חד.

יודע מה. השקעתי לך טיפה. קבל מחירים של מורל בחו'ל. ביחס למוצרים אחרים.

http://www.madisound.com/catalog/index.php?manufacturers_id=141&sort=3a&page=3

טיווטר מורל סופרימו הגדול. 230 דולר ליחידה! (לדוגמא)

אני לא מוצא כרגע את הקישור.

אבל בחו'ל סטים שלהם נמכרים במחירים של ככפול מהמחיר בארץ!

לדוגמא. סט סופרימו עולה בחו'ל כ 2000 דולר (לפי זכרוני.) עם אני טועה תקנו אותי בבקשה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בגלל זה אף אחד לא קונה בחו"ל מורל סופרימו .

המקסימום שאני ראיתי בהתקנות בחו"ל זה אילייט , והם מהללים אותו כמו לא יודע מה ... גם את ההייבריד .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חושב שזה שלא רואים מספיק התקנות של מורל אילייט/סופרימו בחו"ל, זה משום שבמחירים שלהם שם יש לא מעט מתחרים ורכיבים ראויים, זה לא הופך אותם לפחות ממעולים ואיכותיים, על כך ניתן לקרוא השוואות + פרסים שקיבלו המורלים.

עריכה: brax graphic או cdt gold series למשל..

פורסם

ידעתי שתיפתח מלחמה וצדקתי

להוא ששאל אם הייתי במפעל ולמה אני משמיץ...

יית במפעל של JMLAB? CABASSE?

תבקר בהם

תשווה לארץ

הכניסה לחדרי הייצור ב Cabasse על סמך סריקת כף יד וכניסה לחדר טיהור

רק משם לחדר העבודה שמצוייד במחשבים שבודקים את הציוד

ציוד שיוצר וסוטה מהסטנדרט במעל 5% מושלך לפח

עם כל הכבוד ובלי לזלזל, יפה שהגיעו לרמה שלהם אבל תעזבו אותי מהארץ

זה לא זה!

"ספינת דגל" של חברה הינה תפקיד חשוב - היא מציגה את יכולות החברה טיבה, איכותה ושמה

תראו מה "ספינת הדגל" של מורל - סופרמו?? כמה עולה?! 5500 שקל???

פוקאל? 20 אלף?

ברקס? 20 אלף?

הרץ? 20 אלף?

אלפיין? 20 אלף?

ג'נסיס? 20 אלף?

למה?

אולי פיקולו טוב יותר!!

תראו לי את השפוי שמקבל תקציב של 100 אלף שקל למערכת ביתית וקונה מורל

הרי הם הכי טובים?!

גם ב.מ.וו ואאודי למשל צריכים "לזרוק" את ההרמן קרדון וה B&O שלהם לא??

על דבר אחד אני בסכים! מורל הוא התמורה הכי טובה לכסף! כן!!

לא יותר ולו ואינטצ'!!

ובואו לא נריב עכשיו כי זה לא מתאים לפורום ולא מתאים לי!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

עדיין לא הבנתי על מה המהומה? ועושה אותה פותח התר'ד.

ידידי היקר, ביקשת להחליף טויטר בסט שלך, נתת תקציב, אנשים שמבינים ושמעו "קצת" דרייברים בחיים שלהם המליצו לך על כל מיני חברות וכל מיני דגמים וביניהם גם מורל וגם נכנס לתקציב שלך.

אז למה כל ההשוואת הללו עם כל ה20K כל סט? מה זה קשור לכאן?

אם אתה כל כך אנטי מורל - אז היית צריך לציין את זה בתחילת השרשור.

נ.ב. להרץ אין סט שעולה 20K :).

פורסם

היסודות שעליהם הינך בונה את מגדל הקלפים "המדעי" הרעוע שלך, אינם יציבים דיים, אך למען לא נפריע לנושא השירשור, רק נגיד במשפט אחד קצר, שלו היית רואה מה התחרה בEISA נגד הסופרימו, שניצח אותם, היית מדבר אחרת.

זה לא חוכמה לתמחר סט ב20K שמממן את חדרי הטיהור והגאדג'טס של פתיחת הדלתות שם, בזמן שהתוצאה של סט שמתומחר ב5.5K, כי עלויות הייצור קטנות הרבה יותר, הינה שווה ואף עולה עליהם.

אף אחד לא אמר שהסופרימו הוא הסט, או הטוויטר, הטוב בעולם. אך הוא בהחלט נותן פייט רציני לטובים/יקרים ממנו הרבה יותר.

פורסם

מעניין דבר אחד..

כל אלה ש"רבים" איתי ומנסים לשמור על הכבוד של מורל:

lanosforce ,shorlakk ,JUNIOR 66 איתמר

אני נותן לכם ניחוש אחד מה משותף ביניהם...

תעזבו אותי מהשטויות שלכם עם המורלים האלה!

עשיתם מזה מזראטי...

תמורה טובה לכסף! רמקול טוב, אבל איך אומרים..? לא פוגע!!

gti1980 - להרץ יש את הסט מילי 3 חלקים עם המיד של הריבון (זה שמגיע במזוודה) 20 אלף

NaderShado - התקציב הוא 2000 - 2500 שקל ואני אשמח לעזרה, לפי החתימה שלך אני מבין שלא מדובר בילד..

זה נראה לי סכום מספק והגיוני אלה אם כן לך תדע איזה סט...

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

א. אתה כפוי טובה. עוזרים לך, ואתב מזלזל. מזלזל באינטלגנציה. מזלזל בידע. מזלזל בניסיון.

ב. במחיר ש"lanosforce ,shorlakk ,JUNIOR 66 איתמר" שמו על הסטים ו/או על שאר המערכת, יכלו אלו, לשים גם "זבל ישראלי גרמני אמריקאי סיני יפני קזחסטני" אחר, כפי שנאדר היטיב לומר, ככל העולה על רוחך. האמן לי, שכסף זו לא ממש המגבלה כשאתה שרוט ושרוף על זה. אני לא מדבר על 100K, אבל במערכות של 20-30-40K, ההפרש בין הסטים מתחיל להתגמד.. מקסימום מחכים עוד חודשיים שלושה..

ג. אין סט של הרץ ב20K. אתה מדבר על הMLK3, שנמכר בארץ בסביבות 12K, באירופה 1700 יורו - 10500 ש"ח.

ד. הדבר היחיד שיש לו קשר להרץ בסכום שמזכיר 20K, זה הסט החדש של אודיסון, התזיס, שיתומחר בכ18K, לפי דברי היבואן. וכאן מדובר על יצירת אומנות אמיתית [לפחות מגברי התזיס], אם זה שווה את המחיר כאן או לא, זה כבר סיפור אחר.

ה. אף אחד לא אמר מזארטי, קרא לאט ובסבלנות: "אף אחד לא אמר שהסופרימו הוא הסט, או הטוויטר, הטוב בעולם. אך הוא בהחלט נותן פייט רציני לטובים/יקרים ממנו הרבה יותר".

ה. אין צורך שתחלוק כבוד לאלו העוזרים ממך, אך אנא ממך, לפחות אל תתקוף.

שבת שלום,

צביקה.

פורסם

כל מי שהזכרת כאן יש לו ידע רב בתחום ושמעו כמה וכמה סטים בחייהם לא סתם המליצו לך על מורל, כמו שנאמר פה קודם הם לא הכי טובים אבל הם יודעים לעשות את העבודה.

כל דבר שהמליצו לך אתה קוטל אותו מאלף ואחת סיבות.

בקשר לסט של הרץ אני לא יודע מי אמר לך את המחיר או איפה ראית כזה מחיר אבל הסט הזה עולה פחות מחצי המחיר שרשמת, פעם התעניינתי פה לכן אני יודע.

IBIZA 20vt

פורסם

אני מצטער אם פגעתי בכבוד של מישהו,על טעם ועל אין אין להתווכח ככה שאם למישהו יש פה מורל והוא נפגע תנסו לחשוב על זה שאתם אוהבים את הסט שלכם, בגלל זה קניתם אותו נכון?!

אז מה הבעיה? כי מישהו (אני) הביע דעה שלא אהבתם? בגלל זה הריב??

בתחילת השרשור כתבתי ואני מצטט:

אין מה להציע סופרימו ופיקולו כי לצערי... לא! :?

תודה רבה לכל העוזרים!!

אני לא אוהב את הסטים האלה

אני כן מוכן להגיד שהמיד רנג' שלהם מושלם!

יש לי חבר שיש לו פיקולו על K3P

אני יכול להגיד לכם שזה גובל בשלמות

אבל אני מחפש יותר מזה או לפחות ככה בתנאי שהוא יכול להיכנס לי לבנייה שיש לי ל TN52 של פוקאל

אני לא אוהב בכלל את הרמקולים של מורל חוץ מהסופרימו והפיקולו

אבל אמרתי, אני מחפש יותר מזה!

נסגור את הריב בגמר חתימה טובה לכולם וסליחה אם פגעתי במישהו (יום כיפור לא..?!)

וברכת חג שמח לכולם :-)

ועכשיו נחזור חזרה לנושא

בדקתי את הטוויטר של ה ML280 של מורל והחוות דעת שלי כזאת

מחיר? 500$ פלוס מינוס והסאונד?

מצויין, איכותי ונעים לאוזן, יש בו חדות טעימה לאוזן אבל מצד שני גם רכות בלתי נסבלת

זה לא רמקול שחי ולא רמקול שמת

יותר דומה לרמקול שהיה חי ==> מת ==> חזר לתחייה!

מעולה אך לא מספק, אני גם רוצה לציין שהפיקולו שגם בדקתי טוב ממנו בהרבה

לגבי הסופרימו וההבדלים ביניהם אין לי מושג ואני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין.

• תוכן חדש...