Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. תחזור אחורה ותקרא שאמרתי שלדעתי הדגם היחיד שטוב מהפיקולו והסופרימו!

2. הטוויטר של הבריליום יקר לי, מדובר ב 3800 שקל בחו"ל בעוד שהפיקולו יעלה לי 1500 במקסימום!

אז כן, הבריליום יקר!!

3. למגברים יהיה לי תקציב בעוד חצי שנה! עד אז אני יעבוד כמו שאני עובד כרגע עם ההגברה הנוכחית

4. שיהיה את המקינטוש אני מוכר את 2 המגברים שלי מה שמוזיל לי קצת את העלויות אבל זה כסף קטן יחסית

אל תזלזל ותגיד שלא ראיתי מקינטוש

אני שמעתי מגברי מנורות של מקינטוש בפרק זמן שארוך פי 2 מהזמן שישבת באוטו שלך!

ה TN52

קודם כל תרגע,

אף אחד לא חייב לך כלום,מנסים לעזור לך ואתה עונה בתגובות עוקצניות שלא ברור לי מה מקורן.

סה"כ נראה לי טפשי להשקיע ברמקול שאתה לא שלם איתו ב110% רק בגלל מגבלה של בנייה וזאת לאחר שכבר עשית בנייה ברכב שלך.

ובטח ובטח שיש לך תקציב לרכישה של מגברים אקזוטיים, לכן אני חושב שהרכישה צריכה להיות מבוססת על מה שאתה שלם איתו ולא מה ש"מתאים בחור".

למי שיש 15 אש"ח להגברה, אני לא רואה שום סיבה בעולם שאם הוא אהב טוויטר שיעלה לו 3500 ש"ח לא לקנות אותו בגלל מגבלת תקציב.

כי הרי, אם אתה לא שלם עם הפיקולו ב110% כל הקניה שלו פשוט לא כדאית, כי עוד חצי שנה, מקסימום שנה- אתה תתבאס עליו ותצטער שלא רכשת את הבריליום או כל טוויטר אחר שאהבת אותו יותר מאשר הפיקולו.

אם הייתה פה מגבלת תקציב הייתי אומר אחרת, אבל מכיוון שלא נראה לי זה המצב לכן כתבתי לך תגובה שתאיר את ענייך בנוגע לנושא.

אין לי שום סמכות להכנס לך לכיס, ואני גם לא עושה זאת, אך מכיוון שביקשת המלצות לגבי טוויטר אני חושב לנכון שכן מתאים לתת על זה תשומת לב.

דבר אחרון, עשה לי רק טובה מכיוון שאתה באמת לא יודע מי האנשים שאתה רץ לזלזל בהם(למרות שאת עצתם אתה מבקש..) קצת נימוס לא מזיק.

ורק הערת אגב, אני עושה למעלה מ70K ק"מ בשנה ומבלה ברכב לפחות 8 שעות ביום, ככה שלא נראה לי שהמשפט שלך מוסיף לדיון.

under construction..

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון. ולו ההפרש בין טוויטר חלומותיך לטוויטר ש"נכנס לך בחור" היה 10K.. מדובר על הפרש של כ2K, בזמן שהמערכת בכללותה מוכוונת גבוה, הייתי שוקל זאת שוב, ובמקרה הצורך - ממתין מעט עם זה.

מעולם הרצוי והמצוי לא היו קרובים כל כך.. :lol:

ורק הערת אגב, אני עושה למעלה מ70K ק"מ בשנה ומבלה ברכב לפחות 8 שעות ביום.

ועדיין אין לך ג'קוזי שם?:wink:

מזדהה לגמרי - למרות שאני עושה כמחצית קילומטרז' ממך כ35K בשנה..

פורסם

אני הייתי לוקח את בריליום.

מצד שני התגובות כאן של המבקש עזרה - לא ראוייות להיתייחסות בכלל, כי ככה לא מזלזלים באנשים שמגיבים.

נ.ב. איך אפשר לשמוע מגבר? מה יש לו רמקול מובנה כמו לפטיפון, :-P? מונו כזה? :bad-word:

פורסם

גרין מאסטר - שים לב שעקצת אותי

תחזור כמה הודעות אחורה ותראה איזה דברים כתבת:

"כל זאת בעוד שהטוויטר של הבריליום יקר לך, ועדיין יש לך תקציב פנוי של 12-13 אש"ח למגברים שלא נראה לי שבכלל ראית אותם בחיים שלך."

מאיפה לך שלא ראיתי? לא שמעתי?

אני יודע גם שהוא שוקל כמו חצי כבש בלאדי חחח

ואין לי מושג עדיין איפה אני אתקע אותו בבגאז' (אני גם לא הולך לחשוב על זה! אני אקנה אותו ואז אני אתקע עם ה"בעיה" שצרים למצוא לו מקום..)

אני מעדיף לשים פיקולו ולשנות קצת את הבניה מאשר לשים בריליום שנכנס לי בבנייה

למה?

בגלל שלדעתי אני מציין את הבריליום 95 מתוך 100

את הפיקולו עם הסט שלי שיצא לי לשמוע אני נותן ציון 90!!

התמורה לכסף שאני מקבל בפיקולו מעוורת אותי

ההבדל לא גדול עד כדי כך

וזה שיש לי סכום כסף לפרויקט הקטן הזה לא אומר שיש לי עכשיו כסף למגברים

וגם שיהיו המגברים זה יהיה אחד וחודשיים אחר-כך השני מה גם שאת פרוייקט המגברים אני אתחיל רק עוד חצי שנה

כרגע זמין זה הפרויקט עם הפיקולו

וכן אני אומר שוב!!

הבנתי שלשנות את הבניה ולשים פיקולו ייתן לי תמורה לכסף וסאונד טוב יותר מכל רמקול שנכנס לי בבנייה כרגע

מהפיקולו הייתי מרוצה

את הפיקולו אני אקנה - גם לקבל תוצאה שמרצה אותי וגם להכניס את היד לכיס ולהרגיש שנשאר לי כסף

את המגברים עזבו עכשיו - נדבר עוד חצי שנה

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

מצויין, אז גש לך לרכוש את הפיקולו.

אם אתה שלם עם זה אז מצויין, אין יותר טוב מזה.

ואת זה אף אחד לא יכול לשנות.

אנחנו פשוט פירשנו את דברייך ונתנו לך נקודת מחשבה אחרת.

under construction..

• תוכן חדש...