Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כפי שכבר אתם יודעים הT4004 שלי לא עובד.

קראתי וראיתי שמומלץ להשים למגבר כבל 4 גייג' עם פיוז של 80 AMp

כרגע יש לי 8 גייג' עם פיוז של 40 אמפ...

מאיפה ניתן להשיג כבל 4 גייג' שיספיק לאורך של האוטו בלבד + כבל -

4 גייג' קטנטן וכמה זה אמור לעלות בערך?

RCA + בית פיוז + רימוט יש לי כבר. והאם צריך גם בית פיוז שמאתים ל4 גייג' או שהבית פיוז שיש לי יספיק?

מאיזור י-ם

פורסם

איך תדע תנחש.... סתם בדר"כ בבית פיוז הסטנדרטים יש כניסה של 8/4 גיי'ג אם יש לך כבל של 8 תיסתכל בבית פיוז אם יש שם איזה מין טבעת שיוצאת איפה שהכבל מיתחבר ותוציא אותה ויש לך כניסה של כבל בעובי 4 גיי'ג ויש פיוזים של 80 אמפר שיתאימו לבית פיוז שלך אני מניח שאתה מדבר על פיוז AGU

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יש לך בירושלים את קדנס ודוקטור סאונד בתלפיות

בקדנס יש לו רק קיטים ופעם אחת הוא הוציא לי משם רק את הקבל 4 גייג' מהקיט אבל אתה לא רוצה לדעת איזה חברה זה טייפ משהו אני יודע מה קניתי את זה כי לא היה לי ברירה ועכשיו כבר יש משהו אחר וטוב יותר

עם לא אכפת לך חברות ודברים כאלה אז לך לשם תנסה תיראה מה יש

ואני יגיד גם לך מה שאני אומר לכולם בירושלים לא קונים שום דבר שקשור במערכות רכב

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

אני חיפשתי לא מזמן (בערך חודשיים) כבל 4 גייג לפי מטר, גם באזור ירושלים, פשוט לא היה. מה שכן היה זה כל הקיטים של 4 גייג גומי וחוט דנטלי של בערך 8 גייג בפנים.

הקיטים "הרציניים" של 4 גייג "אמיתי" עלו יותר מ500, אבל זה מגיע גם עם RCA ושטויות, ככה שאתה משלם גם על זה. אולי עכשיו אחרי האולימפיאדה, שהסינים כבר גמרו לשאוב מכל העולם את המתכת, המחירים קצת ירדו והמתכת בכבלים תתחיל להשמין.

בכל מקרה אחרי שקניתי קיט 4 גייג אמיתי ממישהו מהפורום, גיליתי שרוני מוכר לפי מטר. תבדוק אם יש לו.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

מצאתי כבל של StreetWires Ultra flow 4 משהו כמו 4מטר אני חושב יד שניה ישב בולבו הוא רוצה עליו 70 ש"ח מה אתם אומרים והאם זה באמת 4 גייג'?

פורסם

צריך לראות אותו בעין, בכל מקרה, נראה כמו מחיר הוגן מאוד, אפילו זול, שים לב לאורך, 4 מטר זה גבולי, אל תשכח להוריד חצי מטר בערך על ה -, מה שמשאיר לך 3 וחצי מטר. יכול להיות מבאס מאוד.

בשיפוצים

• תוכן חדש...