Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין בחיפושים אחר המערכת האולטימטיבית בתקציב המינימאלי.

אז ככה, בעיקרון יש לי רמקולים של JBL, אני לא בטוח לגבי הדגם, הם עלו 650 ש"ח כולל התקנה [מאמין שלפי המחיר המקצוענים ידעו לזהות].

עברתי על הרבה סוגי מערכות ועל אשכולות כאן, בעיקרון התקבעתי על הPIONEER 3050UB, למה? בעיקר כי יש לה USB וAUX, מה גם שפיוניר זה מותג בתחום, הבנתי שהם אמינים ואין הרבה תקלות איתם, בנוסף התקציב שלי לא כ"כ גדול והמערכת הזו דיי עונה על הדרישות, אמנם קצת יקרה בשבילי כי אני משלם גם על התקנה.

התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח. [לא כולל התקנה].

ד"א כמה התקנה ממוצעת למערכת אמורה לעלות? אני שואל כדי שלא אפול, היה מישהו כאן בירושלים שהציע לי את המערכת + התקנה ב1000 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים, זה נראה לי קצת מוגזם אז ירדתי מזה.

החלטתי להזמין דרך האינטרנט ולנסוע איתה למישהו שירכיב ולשלם לו רק על ההרכבה, אני עדיין מחפש אדם שיעשה את זה במחיר טוב.

יש מצב שעוד אדם יבוא איתי כדי להתקין בעוד רכב את אותה המערכת.

אלא אם כן תשנו את דעתי.

לפני שאני רוכש אותה רציתי לדעת אם יש כאן למישהו איזו הברקה בנושא?

יש מערכת אחרת בסביבות הסכום הזה שתעשה את העבודה טוב יותר? יש משהו שעליי לדעת לפני שאני רוכש אותה?

האם יש כאן אנשים שיש להם אותה? אשמח לשמוע על היתרונות והחסרונות שלה, על אופן השימוש או כל הערה אחרת בנושא.

האם בתיאום עם הרמקולים שלי היא תעשה את העבודה? [בינתיים אין מגבר, אחרי המערכת זה גם יגיע מתישהו].

אני רוצה להפיק את המקסימום שאני יכול, כי סאונד נקי זה הדבר הכי חשוב לי.

חשוב לציין שאני חייל וכל שקל חשוב לי, לכן אני שואל ומברר כדי לא לעשות טעויות.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תשמע כעקרון על עבודה כזאת שהיא יחסית פשוטה ואני מדגיש פשוטה לא לוקחים יותר מ 150 שקל גג 200.

רק לשם השוואה התקנה מקצועית של מגבר + סאב עולה בסביבות ה 500 -600 שקל עם חיווט ואפילו קצת יותר.

פה עם הרדיו דיסק הציעו לך ב 1000 שקל , זאת אומרת 400 שקל התקנה אם הבנתי נכון? או שבכלל הרדיו דיסק אצלו בחנות הוא קצת יותר יקר ואז הוא לוקח עוד כסף על ההתקנה?

בכל אופן זה יקר לפי דעתי לקנות מהבן אדם הזה מירושלים ב 1000 שקל.

הרדיו דיסק הזה הוא באמת אחלה, שמעתי אותו אצל מישהו באוטו , הוא חיבר אליו מגבר וסאב והוא מצליח להרים את הכל.

עונה על הדרישות שלך? תקנה. אל תסתבך יותר מדיי.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

עונה על הדרישות, אבל אולי לאחר הקניה אני פתאום אמצא מערכת בסכום דומה שיכלה לתת לי יותר, לכן אני שואל.

תודה על התגובה.

150-200 זה בהחלט סביר.

עוד תגובות בבקשה.

פורסם

תוכל להפנות אותי? לא מצאתי.

יש לי שאלה נוספת שעכשיו כשדפדפתי שמתי לב אליה,

באחד מהאתרים שבמקרה הוא באיזור שלי, הם כותבים מעל עמוד המפרט של המערכת הזו כך:

"שימו לב המכשיר ללא דפדוף בתיקיות, ללא ID3-TAG וללא כפתור השתקה - מומלץ יותר KENWOOD 5039 משוכלל ומתקדם"

לא ממש הבנתי מה האינטרס שלהם כאן לכתוב דבר כזה.

אבל בתור צרכן אני דיי דורש הסברים לעניין, אשמח אם מישהו יפרט במה מדובר והאם זה קריטי.

כפתור השתקה מדובר על הMUTE לא? על זה אני אתגבר, יש PAUSE ואפשר להוריד ווליום, לא ביג דיל.

מה הכוונה אין דפדוף בתיקיות? וללא ID3-TAG?

מזה אומר?

תודה.

פורסם

אף אחד לא יודע?

ד"א יש לי עוד שאלה, האם הפאנל הזה נשלף לגמרי?

כשאחנה במקומות מסויימים ארצה להוציא אותו נגד גניבות, זה קיים במערכת הזו?

• תוכן חדש...