Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
TOTAL יש בכל מוסך מורשה ברשת לובינסקי, כולל ה 15W50 המדובר (אך לא כולל ה 5W30, אם בכלל).

איציק

באיזה שמן משתמשים באופן רוטיני בטיפולים ב c5? בטיפול שעשיתי הופיע רק קוד 3lm0640. במחיר של 52 ש"ח לליטר אני מאוד מקווה שמדובר ב TOTAL עם גבישי יהלום (או משהו אחר שיצדיק את המחיר). או שאולי בפעם הבאה פשוט אקנה עצמאית שמן איכותי ואביא למוסך :-).

פורסם

אני שילמתי לפאג'רו 70 ש''ח לליטר שמן מנוע, תכפילו את זה ב-9.8 ליטר וקיבלתם כמעט 700 ש''ח רק לשמן מנוע! :wink:

חבר'ה, רק להחליף שמן מנוע עם מסנן זה יותר מ-1,000 ש''ח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אם כך, מה ההבדל בין Part Synthetic ל- Synthetic Technology? (בהנחה ש-Fully Synthetic הוא הוא "סינטטי" אמיתי?)

האמת שהטעתי אותך, ואני מצטער. כדי לתקן את הטעות שלי אנסה להסביר יותר טוב:

SYNTHETIC TECHNOLOGY

שמן מנוע על בסיס סינטטי כאשר אחוז מרכיבים סינטטים הוא לא פחות מ-50%

PART SYNTHETIC

קשה לדעת למה בדיוק הכוונה, כמו גם בתמונה של VALVOLINE 15W/50, כי יש מספר סוגים של שמנים "חצי-" או "מעורבים", לכן לא יודע להגיד בוודאות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני חושב שהבנתי את הכוונה. synthetic technology (מה שנקרא בחברות אחרות Semi synthetic) הוא שמן שמורכב מלפחות 50% נוזל סינטטי, והשאר מינרלי. ב-part synthetic אמנם יש נוזל סינטטי, אבל הרוב המכריע הוא מינרלי.

קראתי קצת כאן ו-כאן. בעיקר עניין אותי הפוסט ה-5 - מה שהבחור אומר שם, בקיצור, הוא שאותנו כצרכנים מעניינת רק הצמיגות והאיכות (SL, SM וכו'). כדוגמא, הוא נותן את המקרה הפרטי של שמן 0W-40 באיכות SM. טכנית, לא ניתן לייצר שמן מינרלי עם נתונים כאלו ולכן פנו חברות השמן לשימוש בחומרים סינטטיים. לשיטתו, אם היו מצליחים לייצר שמן מינרלי עם נתונים כאלה - הוא היה עושה את העבודה טוב לא פחות מהנוזל הסינטטי.

דעתכם?...

פורסם
TOTAL יש בכל מוסך מורשה ברשת לובינסקי, כולל ה 15W50 המדובר (אך לא כולל ה 5W30, אם בכלל).

איציק

את זה אני מכיר (במקרה דוד שלי הוא בעל מוסך מורשה), אני מחפש לקנות את השמן מהיבואן - כדי לא לשלם למוסכים.

גם אחרי הנחה השמן לא יוצא ממש זול. מאיפה לובינסקי מביאים את השמן הזה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אין לי מאיפה להביא ברקוד כזה בכמה ימים הקרובים.

אגב, אפילו דוד שלי לא יודע מאיפה מביאים את השמן.

הם קונים אותו ישירות משרודר

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...