Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למי יש את המספר בפירוקיה בזיתן?

אני רוצה לבדוק אם הרנו 5 עדיין שם בשביל חלקים לרכב שלי.

אני די מאמין שזה 5 GT, רנו 5 טורבו אמיתית לא תשב סתם ככה בפירוקיה.

דווקא בגלל שהיו שמועות על אחת שנמצאת באיזה פרוקיה בלי מנוע, זה מעניין אי אפשר לדעת מה פתאום יכול לצוץ...

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול במסוף מטענים "קונטראם" באשדוד ... פורד טרנזיט דור ראשון שהגיעה בייבוא אישי.

האם שייכת או הובאה לארץ ע"י מי מהנוכחים כאן?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
דווקא בגלל שהיו שמועות על אחת שנמצאת באיזה פרוקיה בלי מנוע, זה מעניין אי אפשר לדעת מה פתאום יכול לצוץ...

היה מזמן, אבל אם אני זוכר נכון, מה שתפס לי את העין כשעברתי שם היו הניפוחים בצדדים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

בנהריה אלפטא 1800 שנת 84 במצב נדיר ממש (לא ראיתי חלודה או ריקבון ) מתחילה לצבור פתקים של העיריה

פשוט חבל על הרכב ,

הרכב נמצא בכביש בין המשטרה \הגעתון (מרכז נהריה ) לבין בית חולים נהריה

פורסם
היה מזמן, אבל אם אני זוכר נכון, מה שתפס לי את העין כשעברתי שם היו הניפוחים בצדדים.

טוב אם לא תהיה ברירה, אני אצא לפירוקיה מכיוון ירושלים בלי שאני יודע אם משהו מחכה לי בקצה, אני חוזר ומבקש, למי יש מספר של הפירוקיה בזיתן?

ניסיתי לבקש מכמה בה"פ והם לא עונים לי.

תודה מראש.

פורסם
אתמול במסוף מטענים "קונטראם" באשדוד ... פורד טרנזיט דור ראשון שהגיעה בייבוא אישי.

אם היא דאבל ג'אנט כולנו ננחש את אותו אדם , לא נראה לי שהוא היה משקיע בלהביא חצי חלום.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפחות דואגים לה שם?:oops: לא מזיזים עם המזלג?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

:multi::screwy::beerchug::inlove::sissies:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

פתח תקווה, 2 מרצדס W116 שתיהן 280, שתיהן במצב סביר בהחלט. אחת בקריית מטלון (אין לי כתובת מדויקת), השניה בריינס 56 בחצר פרטית.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פיאט 600 באזור התעשיה בבנימינה,עומדת כמה שנים בחצר מוסך.

אופל קדט דור ראשון שייכת לבעל פנצ'ריה בפורדייס.

סובארו סטיישין 88 זרוקה הרבה זמן בכניסה לפורדייס .

הרבה אלפות מסתובבות ע''י ילדים בפורדייס.

2 פיאט 127 ,אחת ספורט בחצר בית בנצרת. עומדות קרוב לשנתיים. שתיהן למכירה ב 3000 ש',רשיונות מופקדים.

פיג'ו 504 ללא רשיונות בפירוקיה בפרדס חנה-מושלמת.

מבחר חיפושיות לפירוק במוסך וליד בפרדס חנה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

נצפתה היום בנתיבי איילון פרארי אדומה פתוחה בשיא תפארתה לדעתי רק עכשיו שוחררה או

קיבלה ניירת. מספר הרכב כמובן 7 ספרות -סיומת 68 .

גדי - אישימוטו

פורסם

מה שאומר שיש נכון לרגע זה 4 פרארי משוטטות בכבישי הארץ.

2 האדומות המוכרות לכולם

1 בצבע כחול שייכת ליבואן סמל"ת

וזאת שראית באיילון.

נצפתה היום בנתיבי איילון פרארי אדומה פתוחה בשיא תפארתה לדעתי רק עכשיו שוחררה או

קיבלה ניירת. מספר הרכב כמובן 7 ספרות -סיומת 68 .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...