Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכל חברי הפורום ועם ישראל באשר הם

שתיהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת שנת SQ/SPL מי יתן ויתגשמו כל מישאלותינו לטובה שנת שיגשוג והצלחה בכל אשר תעשו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אמן ואמן.!

חג שמח ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל..! :)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

חג שמח, שנה טובה ומשגשגת תצליחו בהכל שתדעו רק רמזורים ירוקים ותצליחו בכל מה שתרצו ולא הספקתם בשנה הקודמת

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בכמה שנים האחרונות אני הייתי זה שפתח את הת'רד הזה ראשון - אני שמח לראות שהקדימו אותי - לא היה לי זמן אפילו לגעת במקלדת.

שנה טובה ומתוקה, חג שמח.

שנה של שקט, שנה של שלום.

שנה של אמביציות ויוזמה והצלחות חדשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שנה טוב ומתוקה ומבורכת..

שנה מפוצצת באושר ובריאות הכי חשוב =] תהנו בחג ותסעו בזהירות 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

עוד הפעם? שנה טובה ומבורכת במערכות טובות ו-SPL ללב :-D

אהה, וכמובן - תנו היום בראש! :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חג שמח ושנה טובה, לכל החברים היקרים.

שנה שבה בין היתר, נדע להנות באמת ממוסיקה איכותית במערכת איכותית, ושנדע למצות באמת את מה שיש לנו, אני רוצה להודות בהזדמנות זו, לכל אלו שמשקיעים מזמנם, מהידע שלהם ומנסיונם כדי לעזור ולשתף. זו מטרת העל של הפורום.

אני רוצה לקוות שהפורום ילך ויתמקצע, ילך ויגדל, ילך וישתפר, וכמו שיוסי אמר שנראה [ונשמע], יותר ויותר ציוד ורכיבים מהחלומות .. חלומות הרי, נועדו להתגשם.

שנה טובה!

פורסם

שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום קארז אודיו .

שיהייה לנו שנה רגועה ולוהטת במובנים הנכונים

שיהייה לנו הכח לעזור לכולם לא רק בנוגע לתחבבנו שלנו .

ושלא נפסיק לתת בראש!

TEAM GOT BASS ? ? ? :]

וגם ברגוע ובאיכותי :p אחרי הכל יש איזה 2 ,3 כאלה :p

שנה טובה!

פורסם

שנה טובה ומתוקה, שנת שלום, אושר ועשייה.

ואחרי שגמרנו עם הפורמליות, שתהיה שנה עשירה בציוד חדש ומיוחד שהגיע ארצה, שהתחום יתפתח ויגדל, שהמפגשים יהיו מעניינים יותר ושנראה את EMMA במהרה בימינו. אמן.

חג שמח ושנה טובה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שנה טובה ומתוקה!

שיהיה לנו הרבה שידרוגים והמון מפגשים מעניינים בשנה הבאה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...