Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור לא צריך HU.

יש לך המון אופציות ביד 2 - שיאפשרו לך מערכת סבירה.

לדעתי האישית, בתקציב שלך - הדבר האחרון שאתה צריך לדאוג ממנו זה המגבר.(הייתי אבל דואג לבדוק שיש יציאה להגברה מהמכשיר שלך)

מגברים בסגנון PULSE AUDIO BA4400 ימלאו אחר הדרישות שלך (במיוחד להגברת פיוניר -נציל מאוד)- 400 ש"ח משומש.

קומפוננט - מורל פולס או JBL 6507 הם בערך האופצייה הסבירה היחידה שיש לך אם אתה מתכוון לקנות חדש - 450 ש"ח.

סאב - בחייאת, תרד מפיוניר. בתקציבך הזעום הייתי מחפש רוקפורד P2 חדש או סרווין HED-12 משומש - 500 ש"ח.

ערכת התקנה - בסיסית, 4G מזוייף של ציון מהתחנה המרכזית תעשה את העבודה. - 150 ש"ח

עד פה - אנחנו ב 1500 ש"ח - הייתי מוסיף איזשהו זוג רמקולים אחוריים ב 200 ש"ח למגש האחורי שיחוברו למכשיר ולו בשביל להשלים לך את הסאונד (במה קדמית זה לא דבר שבונים ע"י קומפוננט של 500 ש"ח - אתה חייב משהו שישלים את הסאונד וכדי שהוא לא ייבלע בסאב - זאת דעתי חבר'ה - לא לכעוס.)

עכשיו לא נשאר לך כסף - תחפש מתקין שיעשה לך טובה (או שאתה תעשה לו..:-)) - סתם בצחוק..

(גילוי נאות - אני מציע למכירה גם המגבר 4 יציאות וגם את הסאב של סרווין שלי באתר יד 2)

חגי - אם תצטרך עזרה נוספת, דבר איתי 054-4461764

...CASKA for life

פורסם

בשביל מה אתה רוצה שישמעו מחוץ לרכב? לדעת שאתה בא? ואז לחכות קצת שתלך ולקחת לך משם - לגנוב - את כל מה שיש בפנים? לא חבל?

4G או 4AWG, זה מידה של כבל - אפשר לומר עובי, כדי לסבר את האוזן.

American Wire Gauge=תקן אמריקאי של מידות כבלים

4G מזוייף, זה כבל שבחוץ נראה אותו העובי, אך כשאתה מסתכל על שטח הפנים שלו, אתה רואה שלושת רבעי עובי פלסטיק, ובפנים גם קצת כבל 6 או 8.. [ככל שהמספר גבוה, העובי קטן.]

awg.gif

פורסם
בשביל מה אתה רוצה שישמעו מחוץ לרכב? לדעת שאתה בא? ואז לחכות קצת שתלך ולקחת לך משם - לגנוב - את כל מה שיש בפנים? לא חבל?

4G או 4AWG, זה מידה של כבל - אפשר לומר עובי, כדי לסבר את האוזן.

American Wire Gauge=תקן אמריקאי של מידות כבלים

4G מזוייף, זה כבל שבחוץ נראה אותו העובי, אך כשאתה מסתכל על שטח הפנים שלו, אתה רואה שלושת רבעי עובי פלסטיק, ובפנים גם קצת כבל 6 או 8.. [ככל שהמספר גבוה, העובי קטן.]

awg.gif

ואיך זה יכול להשפיע אם זה יהיה מזוייף או לא ומה הסיכונים?

ולא קשור שידעו שאני מגיע :] נגיד אם הולכים לשבת באיזה מקום אז אפשר 2 דקות לפני שמגיעים להוריד את הבאסים ולמה שמישהו ינסה לגנוב מערכת ב5 שקל ולהתסכן בזה שיתפסו אותו? וזה לא שאני הולך להסתובב עכשיו בסמטאות חשוכות שאין שם אף אחד :]

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעל.

השאלה היא אם ישמעו את הROCKFORD הזה גם מחוץ לאוטו :]

ההערה "בשביל מה אתה רוצה שישמעו מחוץ לרכב" התייחסה למשפט הנ"ל.

כאשר אנו מתקינים מגברים, ורוצים למתוח כבלי מתח טובים, אנו מעוניינים שהכבלים יהיו אכן בעובי ובאיכות הנדרשת לנו. כאשר אתה קונה 4G מזוייף, אתה בעצם קונה 8G בתחפושת, לא קריטי אם אינך מתכוין להתקין מגברים חזקים זוללי חשמל בדרך כלל.

• תוכן חדש...