Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכונית יונדאי אקסנט מה הסיכוי למצוא משהו בתקציב הזה?

הדבר היחידי שאני יכול להיות סגור עליו כמעט לגמרי זה הסאבוופר של פיוניר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523095

עם הקופסא זה יעלה בסביבות ה500-600 שקל

אגב אני רואה שכולם פה שונאים את פיוניר, לא הבנתי כ"כ למה.. יש לחבר שלי את הסאב הזה והוא מצויין :]

אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע :]

פורסם
אגב אני רואה שכולם פה שונאים את פיוניר, לא הבנתי כ"כ למה.. יש לחבר שלי את הסאב הזה והוא מצויין :]אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע :]

מה זה מצויין?חזק?כן,הוא חזק.רועש?רועש גם רועש.אבל בכל הקשור להשתלבות עם המוזיקה הוא על הפנים.כששמעתי אצל חבר מערכת עם סאב של פיונר ,בכל שיר,כל הבאסים פשוט נשמעים אותו דבר.כאילו מישהו יושב בבאגז' ומתופף על סיר.אז ככה שאם אתה מחפש רעש ופוזה אז הוא יתן לך את מה שאתה מחפש,אבל אם אתה מחפש באס איכותי ופאנצ'י,אז תבדוק את שאר החברות חוץ מפיונר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אפשר למצוא משהו במחיר הזה, תביא את הסאב פיונר שאהבת, רדיו דיסק של פיונר אחד מהזולים תדאג שתיהיה לך יציאה למגבר, רמקולים אחוריים גם של פיונר, שתוכל להגיד שיש לך ספונסר של פיונר :).

לא המלצתי על מערכת, פשוט פרטטתי לך שכן אפשר להביא בתקציב הזה משהו.

בהצלחה.

פורסם

היי מה קורה?!

אם אתה עדיין מעוניין, במסגרת התקציב ההתחלתי שלך.

תתחיל במערכת טובה ואיכותית כמו שאני מעוניין למכור (אתה מוזמן להתייעץ באנשים) ולאט תוסיף מגבר טוב ורמקולים עם הכסף שיבוא.

למכירה רדיו דיסק נהדר כולל שלט מבית אלפיין CDA-9855R (התקנה אופציונאלית - מחיר סימלי) טלפון-0523523405 אייל

CDA-9855R שנה אחריות 1650ש"ח שמור כחדש.

זאפ- http://www.autos-sound.net/shop/inde...e&iProduct=175

יצרן- http://www.alpine.com.au/products/pr...D=228&search=1

טלפון-0523523405 אייל 350ש"ח

פורסם

חח טוב אני רואה שעשיתי טעות כששכחתי לרשום מה אני מחפש..

אז רדיו דיסק לא צריך..

צריך סאבוופר, רמקולים ומגבר.. אולי בעתיד נוסיף עוד דברים

אז אם אפשר תגובות רציניות אני אשמח :]

פורסם

תראה בסכום הזה לא תמצא יותר מדי דברים כי זה פשוט יחסית הרבה רכיבים ביחסית לא הרבה כסף,כך בחשבון שרוב ההצעות שתקבל הם על מגברי מדבקה ולא של חברה מוכרת וגדולה וכך גם הם ישמעו.

לפי דעתי תנסה למצוא משהו יד שניה כאן בפורום ,כך תוכל לקנות רכיבים טיפה יותר טובים במחירים נוחים לתקציב שלך.

עם אתה לא מעוניין ביד שניה אז תנסה למצוא מגבר של מק אודיו או פולס אודיו וכו',חיפוש בזאפ ימצא לך די הרבה מגברים כאלו.

בקשר לסאב,נכון שהרוב כאן בפורום לא אוהב את הסאבים של פיוניר אבל הכי חשוב שלך זה ימצא חן כי זה יהיה מותקן אצלך ברכב ובעיקרון ברמקולים זה כל אחד והטעם שלו,אז ככה שאם אתה אוהב אותו לך על זה,למרות שמחיר כזה לא תמצא הרבה דברים טובים חדשים,אולי תצליח למצוא סרווין ווגה hed10 עם תיבה וגם לא בטוח,או פוניקס גולד בלי תייבה יש עוד כמה אבל שכחתי,מצטער.

רמקולים הייתי ממצליץ לך על מורל טמפו,mac-audio סדרות פרימיום אקס או אס היותר ישן או הסופר סאונד שהם נחמדים במחירים נוחים בארץ,אולי איזה jbl נחמדים וכו'...

מקווה שעזרתי,בהצלחה.

פורסם
תראה בסכום הזה לא תמצא יותר מדי דברים כי זה פשוט יחסית הרבה רכיבים ביחסית לא הרבה כסף,כך בחשבון שרוב ההצעות שתקבל הם על מגברי מדבקה ולא של חברה מוכרת וגדולה וכך גם הם ישמעו.

לפי דעתי תנסה למצוא משהו יד שניה כאן בפורום ,כך תוכל לקנות רכיבים טיפה יותר טובים במחירים נוחים לתקציב שלך.

עם אתה לא מעוניין ביד שניה אז תנסה למצוא מגבר של מק אודיו או פולס אודיו וכו',חיפוש בזאפ ימצא לך די הרבה מגברים כאלו.

בקשר לסאב,נכון שהרוב כאן בפורום לא אוהב את הסאבים של פיוניר אבל הכי חשוב שלך זה ימצא חן כי זה יהיה מותקן אצלך ברכב ובעיקרון ברמקולים זה כל אחד והטעם שלו,אז ככה שאם אתה אוהב אותו לך על זה,למרות שמחיר כזה לא תמצא הרבה דברים טובים חדשים,אולי תצליח למצוא סרווין ווגה hed10 עם תיבה וגם לא בטוח,או פוניקס גולד בלי תייבה יש עוד כמה אבל שכחתי,מצטער.

רמקולים הייתי ממצליץ לך על מורל טמפו,mac-audio סדרות פרימיום אקס או אס היותר ישן או הסופר סאונד שהם נחמדים במחירים נוחים בארץ,אולי איזה jbl נחמדים וכו'...

מקווה שעזרתי,בהצלחה.

למה אם נגיד אני קונה את הסאב של פיוניר ב600 שקל נגיד(כולל הקופסא) -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523095

ורמקולים 6.5" חייב להיות משהו באיזה 350 שקל :]

ואז נשאר איזה 800 שקל למגבר שזה נראה לי מספיק.. לא? o_O

פורסם

אמריקאים תמיד משתמשים במשפט הזה ואני חושב שאנחנו לא הבנו אותו:

you get what you paid for.

מה שתקבל יהיה בהתאם למה שתשלם, אל תצפה מסט קומפוננט ב-350 שקל להרבה, למעשה אל תצפה שהוא ישמע יותר טוב ממה שיש לך היום, פשוט חבל על ההשקעה, וחוץ מזה לפי התקציב שנתת לא נשאר לך גרוש להתקנה.

פורסם

מה זה מה הסיכוי? אנחנו לא מתעסקים בסטטיסטיקה והסתברות..:lol:

אני חושב שאתה צריך קצת להנמיך ציפיות ולא לקוות למערכת מדהימה בתקציב כזה.

מצד שני, אם לא תקפוץ מעל הפופיק, ולא תנסה במחיר הזה לדחוף גם HU, גם סט קומפ', גם מגברים וגם סאב + התקנה - ואז תקבל, במקרה הטוב, רכיבים ירודים מאיכות נמוכה, אלא תרכוש HU+רמקולים קדמיים, תוכל לשמוע מוסיקה+גלגלצ בכיף, ובעתיד תשדרג.. מערכת טובה, זה דבר יחסי.

פורסם

הצעה שלי:

אתה יכול לקנות מגבר 2 ערוצים סביר ב400 ש"ח.

סט קומפוננט סביר חדש ב500 ש"ח (מוראל פולס)

רדיו דיסק סביר יד שנייה כמובן 500 ש"ח

חיוט 150 ש"ח

התקנה זולה אני מאמין 300-400 ש"ח

יצא לך-1900 ש"ח בערך

ואתה תשמע טוב, הרבה יותר ממה שיש לך עכשיו.

ובעתיד אתה יכול לשדרג את המערכת ע"י סאב ומגבר לסאב.

ללא צורך בהחלפה של ציוד.

כבר יהיה לך את כל החוטים מועברים ברכב.

בהצלחה.

פורסם

טוב תשמעו אז יש לי כמה רעיונות :]

הרעיון הראשון קצת יבאס אותי.. שזה לחסוך עוד כסף

הרעיון השני זה לקנות רק מגבר וסאב בינתיים :] ואז נוסיף יותר מאוחר רמקולים אחוריים

ובכללי התקציב שאמרתי זה רק תקציב משוער :] ז"א שיכול להיות שהתקציב בכלל יהיה 2500 שקל אולי יותר אולי פחות

אבל את התקציב במדויק אני אדע עוד חודש בערך

רק רציתי לדעת בכללי מה אני יכול לקבל במחיר הזה :]

אגב כמה שאלות

אם נגיד אני קונה רק מגבר וסאב, ואת הרמקולים אני אקנה יותר מאוחר כשיהיה עוד כסף, אני אוכל להתקין את זה בעצמי ז"א רק לחבר את הרמקולים למגבר או שאני אצטרך שמישהו יתקין לי את זה בתשלום עוד פעם?

ונגיד והתקציב יגדל ל2500 שקל, האם יש משהו טוב שיכול להכנס בתקציב? חשוב לי הסאבוופר :] (ואין צורך ברדיו דיסק יש לי רדיו דיסק דיי טוב :))

• תוכן חדש...