Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבייבי החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אלי ממש במקרה ובמצב מדהים. שנת 1969 מנוע 1300 עברה שיפוץ מאסיבי לפני מספר שנים.

bug1.jpg

אני רוצה לחדש את הפגוש האחורי. מישהו יודע אולי איפה אני יכול לעשות ציפוי ניקל באיזור חיפה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במחיר של יישור וציפוי מחדש - כדאי לבדוק עלות קנייה וייבוא ממקסיקו.

חדש עולה 470 ש"ח.

הפגוש לא צריך יישור, רק הניקל דהה ולכן אני רוצה לצפות אותו.

השאלה כמובן כמה יעלה ואם כבר עדיף לקנות חדש.

פורסם

ברחוב חלץ 10 בחיפה (מול מכבי אש) יש מוסך פחחות, ראיתי שמה הרבה פגושים לחיפושיות במיוחד לדגם הזה.

04-8627382, אתה יכול להגיד שאסף עם הרנו-4 הפנה אותך.:-)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

קודם כל, תתחדש!

צבע יפה :)

שנית, תוריד גם את המדבקות מהחלון האחורי, טפל בפגושים,

אולי אפילו תוסיף גבות לפנסים הקדמיים.

זהו.

תהנה :p

פורסם
קודם כל, תתחדש!

צבע יפה :)

שנית, תוריד גם את המדבקות מהחלון האחורי, טפל בפגושים,

אולי אפילו תוסיף גבות לפנסים הקדמיים.

זהו.

תהנה :p

תודה על המחמאות.

יש שיטה להוריד את המדבקות? אחרי כל-כך הרבה זמן נדמה כי הם נהפכו לחלק מהחלון.

בנוסף לגבות חשבתי גם להוסיף חלון צד אחוריים נפתחים (Pop-up) ועוד כמה קישוטים... אני צריך לחפש במחסן שלי, 10 שנים אני אוסף חלקים, הגיע הזמן להרכיב חלק מהם.

פורסם

יש כל מיני שיטות,

את רובן תמצא בחיפוש בפורום.

בקצרה - מייבש שיער על חום גבוה,

מים חמים,

סכין לזכוכית.

בכל דרך שלא תבחר - הרבה עדינות וזהירות על מפשיר האדים האחורי (או שהוא לא קיים...? :roll:).

פורסם

נראית ממש יפה, תתחדש!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...