Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

היום במהלך הנסיעה הכנסתי קלאץ להוריד הילוך נהיה גמגום של המנוע והקלאץ לא חזר, הדלקתי 4 וינקרים ועצרתי בצד, הקלאץ' זז למעלה ולמטה אם אני מזיז אותו עם היד, כאשר אני מרים את הקלאץ הוא נשאר למעלה ושאני לוחץ עליו הוא נשאר למטה, רון אמר לי שזה משאבת קלאץ

השאלה שלי : כמה אמור לעלות המשאבה כמה אמורה לעלות עבודה על המשאבה והאם זה חלק שאפשר להחליף בחילופי ולא צריך להרכיב חלק מקורי

בתודה מראש לכול העונים

פורסם

לא עדיף בחלק הספציפי הזה לרכוש כבר חדש?

אני לא ממש תומך בשיפוץ חלקים, נשבר ? אין מה לעשות צריך חדש! השאלה שלי היא כמה עולה חדש וכמה עולה עבודה על חדש והאם גם להביא תחליפי יעשה את העבודה כמו מקורי שמדובר על משאבת קלאץ' (יש חלקים ברכב שעדיף כבר להביא מקורי ולא להתעסק ויש שלא)

בתודה מראש לכל העונים

• ספונסר פורום
פורסם

יש מצב שהתקלה לא במשאבות המצמד אלא בדוושת המצמד

שלעיתים נוטה להשבר בנקודת החיבור למשאבה העליונה

הפתרון במקרה כזה ריתוך הדוושה או החלפת דוושת המצמד.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הכדאיות בשיפוץ משאבות מצמד, בלם, קליפרים ובוסטרים תלויה מאוד במחיר של חלק חדש לעומת עלות השיפוץ

השיפוץ עצמו הנו ברמה גבוהה וטובה ואם לא ניתן, משום מה, לשפץ החלק אז הוא אומר זאת ולא מבצע שיפוץ.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רון מה נשמע ? מחר אני לוקח גרר אליך למוסך הכי מוקדם בבוקר שתבדוק לי את הרכב בסדר ?

אוקי אז מחר רון יגיד לי מה הבעיה ואם זה משאבה אז נבדוק מה היחס במחיר בין שיפוץ לחדש

ואם זה בתקווה כמו שרון אמר רק עניין של ריתוך אז מצבנו טוב

• תוכן חדש...