Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי קליאו 2001 שבסביבות ה- 100,000 ק"מ הלך הגיר ("רק" 8,000 ש"ח שיפוץ). בדיעבד למדתי לדעת שהבעיה מוכרת והגיר ידוע כבעייתי.

אני שוקל לקנות סיטרואן C4 SX 1600 חדשה.

שאלתי: האם הגיר של הסיטרואן החדשה הוא מהסוג שהיה לי בקליאו או שאני יכול להיות רגוע.

פורסם

הגיר בסיטרואן הוא מסוג AL4 תערוך חיפוש ותבין.

מדובר בגיר לומד שהתגובות עליו מעורבות, לגבי אמינות הגיר מציע לערוך חיפוש עם המילה AL4

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הגיר הוא אכן אותו הגיר - להוציא שידרוגים ושיפורים שהיצרן שילב בשבע השנים שחלפו מאז יוצר הגיר שהותקן בקליאו שלך.

100,000 ק"מ זה לא מעט. אם עשית את המרחק הזה בנסיעות עירוניות זה אפילו די הרבה.

ככל שאני מתרשם, הגיר "ידוע כבעייתי" בעיקר לחובבי שמועות ותחושות בטן.

בפועל מדובר -בוודאי בדגמים מהשנים האחרונות - בגיר שאמינותו ממוצעת. לא פחות ולא יותר.

בשנת 2001 הותקנו בו שסתומים שנתגלו כבעייתיים והיצרן הורה על החלפתם. עלות התיקון (לרכב שאינו באחריות) היא בסביבות 2000 ש"ח. אין לי מושג מי גבה ממך את הסכום שגבה, ומה היתה הבעיה אצלך.

מדובר בגיר לומד שהתגובות עליו מעורבות
גם את האמונה הזו צריך לשרש. מדובר בגיר שיש לו מספר תוכניות פעולה והוא עובר בינן על פי אופי הנהיגה.

בזה מסתכמת יכולת הלמידה שלו.

כל הנהגים יקבלו ממנו את אותה תוכנית "ספורט" או "חסכון". זה לא שהוא ממש ישב ויתאים את תוכנית הפעולה שלו לנהג מסויים, וייתן לו תוכנית ספורטיבית יותר מהתוכנית הספורטיבית שיקבל נהג אחר.

כמעט כל הגירים האוטומטיים המודרניים מתנהגים כך. זה של הפוקוס כזה, למשל.

ההשגות על אופי הפעולה שלו לא נובעות מתכונת הלמידה דווקא, אלא ממאפייני התנהגות שהיצרן הקנה לו על מנת לחקות גיר ידני - הורדת הילוך בהאטה ובירידה, הימנעות מהעלאת הילוך בעזיבת דוושת תאוצה וכיוב'.

• תוכן חדש...