Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שמעניין אותי לדעת. אם אני נוסע רגיל ואז אני מעביר להילוך של הרברס עכשיו אני רוצה להעביר להילוך רגיל בחזרה. השאלה שלי האם אפשר להעביר הילוך בלי עצירה מוחלטת של האוטו או שזה הורס את האוטו ככה. זאת אומרת להעביר להילוך קדמי תוך כדי הרברס(כמובן רברס באיטיות לא בגז).

פורסם

מרברס לראשון אפשר ללא עצירה מוחלטת,אך עדיף לעצור.

לפני שילוב לרברס חובה

עצירה מוחלטת.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

בידני- ההבדל הוא שלהילוך האחורי אין סינכרון ולכן שילוב ללא עצירה מוחלטת יגרום לחריקה ונזק לגלגלי השיניים.

להילוך הקדמי הראשון (לפחות ברכבים מודרניים) יש סינכרון ולכן לא תהיה חריקה.

באוטומט ניתן למיטב ידיעתי בשני הכיוונים.

בכל מקרה זה לא מומלץ ולא "בריא" לגיר.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתיבה אוטומטית יתכן שמחשב הבקרה של התיבה לא יאפשר החלפת הילוכים כזו מעל מהירות מסויימת, לא לדאוג מדובר במהירות מאוד נמוכה. אם זה כן מתאפשר זה יגרום לבלאי מואץ למצמדים האחראיים לשילוב ההילוך הקדמי.

בתיבה ידנית ניתן להעביר מנסיעה מהילוך אחורי לקדמי אך זה גורם לשחיקה מאוד קשה למכלול הסינכרו של ההילוך הראשון ולא מומלץ לבצע זאת כלל וכלל.

פורסם
סתם שאלה שמעניין אותי לדעת. אם אני נוסע רגיל ואז אני מעביר להילוך של הרברס עכשיו אני רוצה להעביר להילוך רגיל בחזרה. השאלה שלי האם אפשר להעביר הילוך בלי עצירה מוחלטת של האוטו או שזה הורס את האוטו ככה. זאת אומרת להעביר להילוך קדמי תוך כדי הרברס(כמובן רברס באיטיות לא בגז).

שילוב מצמד קדמי בעת נסיעה לאחור..

בנסיעה לאחור משולב מצמד הרוורס,אם הפיקוד בגיר מספיק זריז לשחרר את האחורי אז בזחילה ממש זה אפשרי,במהירות זה כבר לא טוב כי התמסורת נעה אחורה ושילוב מצמד קדמי יוצר מאמץ פיתול חזק מידי על חלק מהמכלולים כולל ציר הממסרה.

יש גם תלות מסויימת בתיפקוד הטורק אבל זה כבר יסבך אותך שלא לצורך.

לטובת הכיס שלך,אל תעשה את זה בשום מצב.

• תוכן חדש...