Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שגלשתי ב-YNET קפצה לי לעיניים פרסומת המסבירה כביכול את זכויות מי שנתפס על נהיגה בשכרות.

נכנסתי לאתר שלדעתי הוא יותר פרסומת לאיזה עורך דין מאשר עוזר למישהו אבל ניחא.

באתר היה סיפור מזוויעה ומעורר צמרמורת על שוטר שממש הפיל על מישהי תיק של נהיגה בשכרות.

כותרת הדף:

"נהיגה בשכרות- האכיפה הפרועה והזלזול בשלטון החוק"

מתחת היה הסיפור הבא:

סירוב - הדרך הנוחה והקלה להשגת הרשעה.

נ. צעירה מראשון לציון, התקשרה וסיפרה לנו את הסיפור הבא: שני שוטרים עם ניידת עצרו אותי בדרך וביקשו שאנשוף לתוך מכשיר נשיפה. נ שפתי פעם אחת, ומיד אחרי כך פעם נוספת, ואמרו לי תמתיני בצד. הייתי סקרנית לדעת מה הייתה תוצאת הבדיקה אבל השוטרים התעלמו ממני. אחד מהם כתב במרץ ומילא טפסים. בסופו של דבר, פנה אלי, ואמר לי - הנה הדו"ח שלך, והשני התניע את המכונית. שאלתי על מה הדו"ח והוא השיב, אנחנו ממהרים, על סירוב ונעלמו.......

אני יודע שהסיפור נראה לכם פנטסטי, אבל הצטברות סיפורים דומים יוצרת תמונה מדאיגה ביותר.

הרבה הרבה יותר קל להשיג הרשעה על ידי קביעה שהנהג סירב לנשוף. מדובר בטענה עובדתית שהנהג איננו יכול להפריך כמעט אף פעם, הן משום שאין לו עדים, הן משום ששוטרים נחשבים לעדים חסרי פניות, והן משום שהם רבים והוא בודד.

אז הנה סיפור מתועד: "נתנו לי לנשוף, אבל השוטר התעמר בי, ומשך לי את הפיה מהפה כדי שהנשיפה לא תצליח. השוטרים צחקו והוא עשה לי את זה שוב. התחלתי להשתולל והתקשרתי הביתה. התחננתי שיתנו לי לנשוף. השוטרים אמרו לי - אפילו את תלך על ארבע לא ניתן לך. והיו מרוצים."

למרבה המזל האירוע תועד בחלקו על ידי מצלמה של טלפון סלולארי. לשיפוטכם.

אז אכן, לשיפוטכם מופיע הסרטון, רק לפני הצפייה כמה פויינטרים:

1. החברים של הנהג השיכור (איתמר) קוראים לשוטרים מנייאיקים. בתרגום שמתורגם מילה במילה זה לא מופיע אלא מופיע "...".

2. נראה כאילו הנהג מתחנן להיבדק. והושטר לא נותן לא. אבל שהשוטר אומר: "אין, נגמר נגמר". מי שמכיר קצת את הסיטואציה יודע שהנהג קיבל כבר יותר מפעם את ההזדמנות אבל כרגיל יש את המתכחמים שמכשילים בכוונה.

3. השוטר התעמר בי ומשך לי את הפיה מהפה כדי שהנשיפה לא תצליח - ברגע שאתה מפסיק אפילו לשנייה לנשוף הבדיקה מפסיקה. אז הוא לוקח לך את הפיה.

תסתכלו בסיטואציה, מה דעתכם? לי זה נראה כמו עיוות מטורף של האמת.

למה הם לא צילמו שהשוטר "התעמר בו ומשך לו את הפיה מהפה"?

הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=bpDBfGSBekA

דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

האתר ממנו זה נלקח:

http://www.sanegor.com/6-seruv.html

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק ככה קרה לי כשקיבלתי דו"ח על משהו שלא עשיתי, כשביקשתי לקרוא את הדו"ח אמר לי לא רוצה.

אמרתי לו לא רוצה לחתום. ואז הוא התחיל, "אתה לא רוצה? תרשמי שהוא לא חותם ואני נותן לו שלילה"

מפה לשם, התחלנו להתווכח וזה כמעט הגיע לידיים, הוא הוציא לי את ה"קלסר" של השלילות (ככה הוא קורא לזה)

והתחיל לאיים עליי, ברגע שהוא בא ודחף אותי והיינו קרובים לריב מכות לקחתי שמות מכולם (4 שוטרים) ואז הם נרגעו.

השוטר כנראה הרגיש שהוא יותר טוב ממני ואני חייב לו משהו. זכותי המלאה לקרוא על מה אני חותם, מה רשום.

הוא כנראה רצה ללכת הביתה באותו שניה בדיוק והיה חייב לסיים את מכסת הדוחות שלו. [4 בבוקר]

יותר מדיי שוטרים שלא שווים שקל יש במדינה הזאת.

פורסם

תשמע, אתה קצת טועה פה.

למה?

כי בעת חתימה על דו"ח תנועה אתה חותם על זה שאתה מקבל העתק ולא על כך שהדו"ח נכון.

כלומר אין לחתימה שלך כל משמעות באשר למה שנוגע להאם הדו"ח מוצדק או לא.

רשום שמה בפירוש:

"הנני מאשר קבלת עותק מהדו"ח".

זהו.

עכשיו קיבלת עותק, לא?

לא רוצה לחתום?

השוטר ירשום לך מסרב לחתום וזהו.

גם זה לא ביג דיל.

זכותך לסרב.

אין לחתימה הזאתי שום משמעות.

ניתן גם לא לבקש מהנה לחתום בכלל לרשום במקום חתימת הנהג: "נמסר לנהג" וזהו.

השוטר גם לא חייב להקריא לך.

אבל השוטר חייב להיות מסוגל לקרוא את הדו"ח.

אם תלכו לבית משפט והשוטר לא יהיה מסוגל לקרוא את הדו"ח - הדו"ח ייפול.

פורסם

לא יודע לגבי המקרה הזה אבל יש משהו מעניין באתר הזה..

לגבי המפרט של מכשיר האלכוהולטסט שהמשטרה מזמינה מהיצרן כתוב שהמשטרה לא מוכנה להראות איזה דגם הם הזמינה, הם מסתירים את זה

כנסו לאתר ותקראו למטה

פורסם

בטח שזה משנה!

ברגע שאתה משתמש במכשיר כזה כדי להרשיע בנאדם על עבירה חשוב מאוד שהמכשיר יהיה כמה שיותר מדוייק וכמה שפחות מושפע מטעויות תפעול של השוטר.

על פי מה שכתוב באתר וגם לפי קובץ הזמנה שנמצא באתר היצרן יש מספר דגמים שכל אחד מיועד לשימוש אחר ויש לחברה דגם שמיועד לאכיפה משטרתית (evidential‎‎‏)‏ אך כנראה משטרת

ישראל לא רוצה לפרסם ומסתירה, השאלה למה?

ובכלל למה שלא תכנס לאתר ותקרא קודם לפני שאתה אומר שזה סתם שטויות?

פורסם

סירוב - הדרך הנוחה והקלה להשגת הרשעה.

נ. צעירה מראשון לציון, התקשרה וסיפרה לנו את הסיפור הבא: שני שוטרים עם ניידת עצרו אותי בדרך וביקשו שאנשוף לתוך מכשיר נשיפה. נ שפתי פעם אחת, ומיד אחרי כך פעם נוספת, ואמרו לי תמתיני בצד. הייתי סקרנית לדעת מה הייתה תוצאת הבדיקה אבל השוטרים התעלמו ממני. אחד מהם כתב במרץ ומילא טפסים. בסופו של דבר, פנה אלי, ואמר לי - הנה הדו"ח שלך, והשני התניע את המכונית. שאלתי על מה הדו"ח והוא השיב, אנחנו ממהרים, על סירוב ונעלמו.......

אלוהים אדירים איזה קשקוש מטורף. עו"ד שמנסה להפחיד אנשים תמימים בסיפורים מצוצים מהאצבע!

שמע, יש לי קצת רקע בשוטרות למתחילים, בא נגיד שהיא באמת סירבה לנשוף, איפה העיכוב? איפה החרמת/עיכוב הרכב? מה זה בכלל דו"ח על סירוב? מה הם יגידו לשופט, היא שיכורה וסרבה אבל נתנו לה לנסוע הביתה כי היא חמודה לאללה"?

מעולם לא נתקלתי בכזאת שטות ולא רק זאת, אם זה היה קורה במציאות השוטרים/מתנדבים האלה היו ננזפים בחומרה ע"י המפקד שלהם.

אתה יודע מה? שיבוא העו"ד וימשיך את הסיפור, מה הוא עשה למען הבחורה המסכנה והמפוחדת? מה מספר התיק שנדון בבית המשפט?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפחות יש עורך דין שנלחם במכשיר. ותאמין לי מהכרותי הוא נלחם לא רק בשביל הכסף שהוא מרוויח.

מספיק להיכנס לפורום של אתר-וואלה- לדיני תעבורה ולראות כמה הוא משקיע מאמץ בכדי להגיע למשפט ובדיקה הוגנת.

מי שלא יודע- אז המכשיר כרגע בניסוי כבר חודש בערך. עוד מעט בטח יפרסמו תוצאות הניסוי. כניראה שיאשרו את המכשיר כי הניסוי הזה הוא די מצוץ מהאצבע. אבל בסופו של יום המכשיר יפול ובגדול!

ולא אין לי מנייות אצל דוד קולקר.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בסרטון רואים שהבחור רוצה לעשות את הבדיקה והשוטרים מסרבים לתת לו, ואף אומרים "אתה לא מבין כמה הסתבכת".:?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתה לא יודע מה נערך בסרטון הזה 5 דקות/שניות לפני.

אולי הוא אמר להם "יא מטומטמים, אברג'יל זה אבא שלי, אם אתם לא משחררים אותי תוך 20 שניות את כולכם אני מוציא להורג"?

מישהוא בחר בצורה חד צדדית ביותר להראות לנו רק את תגובת השוטרים כאשר ללא ספק לפני זה היתה איזה שהיא פרובוקציה מצידו (כי אחרת למה ששוטר יתנהג ככה בדיוק מעבר לכל תאוריות הקונספירציה של העו"ד המכובד?).

פורסם
לפחות יש עורך דין שנלחם במכשיר. ותאמין לי מהכרותי הוא נלחם לא רק בשביל הכסף שהוא מרוויח.

מספיק להיכנס לפורום של אתר-וואלה- לדיני תעבורה ולראות כמה הוא משקיע מאמץ בכדי להגיע למשפט ובדיקה הוגנת.

מי שלא יודע- אז המכשיר כרגע בניסוי כבר חודש בערך. עוד מעט בטח יפרסמו תוצאות הניסוי. כניראה שיאשרו את המכשיר כי הניסוי הזה הוא די מצוץ מהאצבע. אבל בסופו של יום המכשיר יפול ובגדול!

ולא אין לי מנייות אצל דוד קולקר.

מכשיר הינשוף לא נמצא בניסוי כלשהו. הוא אושר כחוק ונמצא אמין.

דוד קולקר הוא כמו כל עו"ד אחר בתחום, מחפש פרצות, אי-דיוקים ואי עמידה בנהלי הבדיקה. מעבר לזאת אין לו כל יתרון על האחרים ואין הוא מסוגל לנפץ תוצאות בדיקה כשרות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מכשיר הינשוף לא נמצא בניסוי כלשהו. הוא אושר כחוק ונמצא אמין.

דוד קולקר הוא כמו כל עו"ד אחר בתחום, מחפש פרצות, אי-דיוקים ואי עמידה בנהלי הבדיקה. מעבר לזאת אין לו כל יתרון על האחרים ואין הוא מסוגל לנפץ תוצאות בדיקה כשרות.

שופט בית במשפט בירושלים-טננבוים-שלח את המכשיר לבדיקה וכרגע המכשיר בבדיקה אני לא יודע מאיפה אתה טוען שהוא אושר כחוק? שר התעבורה =שאול מופז אישר אותו לפני שנה. אבל מאז ישנם התפתחויות.

אותו שופט לא מרשיע נהגים אם בדמים נמצא עד 305 מיקרוגרם אלכוהול.

אם בבדיקה יוצא לך 270 280 מיקרוגרם אלכוהול ואתה נשפט אצלו הוא מוציא אותך זכאי.

כנס לקישור:

http://www.lawguide.co.il/ShowNews.asp?id=3549&t1=4&t2=1&t3=4

שחרון

פורסם

שאלה אחת פשוטה, מה מונע מלהביא עד שלא היה בארוע עצמו?

מה מונע ממני ללכת לבית משפט ולהביא את חבר שלי שיטען שהיה איתי וכ"ו? נכון זה לא חוקי, אבל גם השוטרים עשו דבר לא חוקי ובמקרה כזה לדעתי כל האמצעים כשרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה שהתביעה ובית המשפט לא מאמינים לאזרח הקטן. כמעט תמיד יאמינו לשוטר. למרות שלאט לאט יש דיווחים גם על משפטי צדק.

אתם לא מבינים כמה שחיתות והעברות כספים קריצות בין התביעה להגנה-ובעיקר זה מה שקובע את רמת העונש.

פורסם

מה? מאיפה הבאת את ההמצאה הזאת?

שחיטות והעברת מזומנים בין התביעה להגנה?

תן הוכחה אחת למקרה כזה.

• תוכן חדש...