Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות פיאט פונטו שנת 1999 ,עבר 2 בעלות רכב - יד 2 (הבעלות הקודמת מהשכרה) , 94 אלף ק"מ , 15 אלף שקל (המחיר עדיין לא סגור בעל הרכב אמר שהוא גמיש) , על הרכב אין שריטה שמור מאוד בצבע לבן , רק ממש בתחילת הגג בין שמשת הרכב הקידמית הגדולה לבין הגג נוצר פס חלודה שמתחת לצבע קצת מעצבן.

ועכשיו השאלות:

1.האם יש לי ממה לחשוש שהרכב היה בבעלות קודמת בהשכרה ? (רכבים שהיו בהשכרה בדרך כלל עשו הרבה ק"מ וגם לא שומרים עליהם)

2.האם יש לי לחשוש לגבי הק"מ הנמוך של הרכב ? האם הגיוני שלא נסעו באוטו כמעט ? יש מצב הורידו את הק"מ ועשו קומבינה ?

3.האם אפשר לדעת על ידי בדיקה מיוחדת במוסך האם הורידו\שיבשו\שינו את הק"מ של הרכב ?

4.מה אתם אומרים בכללי על הנתונים של הרכב פיאט פונטו בכללי , וספציפית לגבי הרכב הזה ?

5.האם יש לי ממה לחשוש גבי החלודה בתחילת הגג ? כמה עולה לתקן את זה ?

6.אילו מכוניות קטנות מ 18 אלף עד 10 אלף שקל מיצור יפני קיימות רובם מאירופה קיימות?

אני בחור רציני לגבי קניית רכב משומש ולא מוצא , כל הרכבים שאני מחפש שנת 1999 או 2000 אני מוצא אותם עם הרבה ק"מ , אני גם לא נעול על פיאט פונטו אבל כמה כבר אפשרויות יש לי ?

אופל קורסה\סיאט איביזה\פורד פיאסטה(אני לא אוהב אותו אין לו עיצוב יפה)\

פיאט פונטו אמרו לי רכב זול ואמין ככה שאני רוצה אותו...

חשבתי אולי לקות רכב יפני קטן אבל מה האפשרויות , המכוניות הקטנות בדרך כלל אירופיות למה ?

רציתי לקבל תשובות מ"המבינים" כאן לגבי שאלותי.

אני מודה לכם.

תודה

** נא להשתמש בפונט הסטנדרטי ללא הדגשות וצבעים מיותרים. בתודה, ההנהלה. **

פורסם

עדיף מצא אחת כזאת פרטית. רכב בהשכרה עובר הרבה מאוד ידיים, מיותר לציין שכל נהג וסגנון נסיעה שלו.

זה שהרכב ניראה שמור, בלי שריטות וכד', זה לא אינדיקצייה לכלום, חוץ מעובדה שהוא עבר הכנה לפני מכירה. על רכב שמור אפשר למצוא שריטות, אבל הוא תמיד מטופל והשתמשו לטיפולים בחלקים הכי טובים ולא קרעו אותו.

מעבר לזה, חלודה מתחת לצבע צריכה להדליק אצלך נורה אדומה, במיוחד שמדובר ברכב שנת 99.

100K ב-9 שנים, זה לא הגיוני להשכרה. נדיר למצוא מכונית פרטית שנסעו עליה כ"כ מאט.

במילים אחרות - לא ממליץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לך אדוני...

זה לא קל למצוא רכב

איפה לא חיפשתי - יד 2\הומלס\WINWIN\עיתון פוקוס\ וכו...

אין פשוט אין כל הרכבים על ק"מ גבוהה

מה שניתן הוא לעשות פשוט להשקיע נראה לי על רכב מודל 2003

ולקחת הלוואה קטנה...

כל השאר מפחידים רכב זה לא צחוק

פורסם

מבחינת קילומטרז', אני חושב שאין מה להלחץ יותר מידי. סה"כ זה אומר שעל האוטו נסעו. קילומטרז' נמוך מדבר על כך שעל אוטו נסעו הרבה בעיר (פחות בריא מבכביש) או "הורידו" קילומטרז או באמת מקרה יוצא מן הכלל (במקרה של השכרה אינני יכול להאמין במקרה כזה).

150K, ב-8 שנים, זה משהו כמו 18K בשנה. זה נורמאלי לארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

94K לרכב בן 9 יוצא השכרה זה מעט מאוד, אפילו מעט מדי. בהחלט נשמע חשוד ואמור להדליק לך נורת אזהרה.

אבל, אם הרכב באמת יד שנייה כמו שטוען המוכר סביר להניח שלא תיהיה בעיה להוכיח את הנסועה האמיתית של הרכב, אם ע"י קבלות מטיפולים של מוסכים בשנים האחרונות ואם ע"י חברת ההשכרה עצמה (הבחור בטח חתם על זכרון דברים כלשהוא מול חברת ההשכרה). מבחינתי, עד שאין הוכחה לקילומטראז' הוא בגדר זיוף.

בכל מקרה, מהכרותי עם השוק אני מהמר שהרכב יד 3 במקרה הטוב (כלומר 02 בעלים קודמים ולא יד 2), המוכר הנוכחי סוחר שגילח איזה 1 מתחילת הסקאלה והמצב התחזוקתי זועק לשמיים. אבל אני אשמח לשמוע שאני טועה :lol:

תיזהר מפס החלודה שראית בגומי שמחבר את השמשה הקידמית לגג - חלודה שמתפתחת באזור הזה היא מקור רציני לצרות ולא אמורה להופיע ברכב צעיר כל כך. חפש חלודות נוספות במקומות נוספים, סביר להניח שיהיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...