Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תהיה מעוניין, אני עו"ס העובד עם קשישים ונכים. העמותה בה אני עובד תשמח לקבל את המחשב, להשמישו ולהעבירו למי שזקוקים לכך.

שלחתי לך בה"פ את הנייד שלי.

צביקי, אם הבחור אכן יחליט לתרום את המחשבים וכל מה שיהיה חסר להם זה כמה סטיקים של זכרונות ודברים קטנים אחרים - שלח לי ה"פ. אולי אוכל לעזור לך בנושא החוסרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני אוכל לעזור בנושא הזה, ואולי אפילו עם מחשב שלם.

השאלה היא האם אני צריך להגיע לאיזור הצפון בשביל למסור אותו, או שיכולים לבוא לקחת אותו מהבית שלי? (בהנחה שאני משמיש אותו ומכין אותו לעבודה )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי גם 2 מסכי CRT ישנים 15או 14 אינץ' הם תקינים אבל .. מה לעשות המסך קטן מדי כדי שאני השתמש בו .

בנתיים הם לא בשימוש קרוב לשנתיים ,וחשבתי לזרוק ,אבל ראיתי את השירשור הזה ,ואולי אני יוכל לתרום למישהו שכן יוכל למצוא לזה שימוש.

אני יכול לתרום באזור נתניה עד גג רעננה או שיגיעו אלי.

אם לא אני זורק וחבל כי הם תקינים ועובדים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

וואלה. איזה יופי וכל הכבוד לכולכם.

יש כאן משהו שיכול לתרום לי (מומלץ חדשה) LCD בגודל 50" של פנסוניק בלבד.

וגם לי יש כול מיני חלקים של מחשבים.

ספקים של פנטיום 2, 3, אולי גם 4.

CD ROM X52.

וקצת זכרונות ישנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ראשית, תודה רבה לכולכם על הנכונות.

אשתדל לעשות מעט סדר:

המחשבים הדרושים לנו הם כאלו שיכולים להריץ עליהם XP , OFFICE, ולגלוש באינטרנט. דהיינו (לדעתי) פנטיום 3 ומעלה , וזכרונות של 256MB.

אני מציע שהיכולים לתרום מחשב (מארז, לוח אם, כרטיס רשת ודיסק קשיח) שלם, יפנו אלי בה"פ, ואם חסרים בו חלקים גם ישתדלו לפרט איזה. בשלב שני אפרסם אילו חלקים חסרים, ונערוך נסיעה מרוכזת למרכז לאסוף את הכל. כמובן שאם יש חברי פורום שנוסעים מהמרכז לירושלים או לעפולה וצפונה, זה יוכל להועיל מאוד.

המון תודה לכולכם על השמחה והרצון לעזור, ואני מבטיח להעלות תמונות בהמשך - שתראו מה השימוש של המחשבים.

צביקי - עו"ס עמותת גיל עוז.

פורסם

אני חייב לציין שהחברים פה פשוט מחממים את הלב.

תראו איך משאלה קטנה נולד מיזם לאיסוף דברים שכמעט לכל אחד שוכבים בבית וערכם כזה שאפילו לא שווה לנו לטפל בהם ובעזרתם להפוך אנשים שלא שפר עליהם גורלם לאנשים יותר שמחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צביקי, אני מקווה שלא אכפת לך שפיצלתי את ההודעות שדנות בתרומת המחשבים לשרשור אחר. לדעתי כך יש סיכוי גדול יותר שההודעות יקבלו את תשומת הלב הראויה.

אם יש למישהו חלקים או אפילו מחשבים שלמים לתרומה, הוא בהחלט מוזמן להצטרף ולהגדיל את הרשימה. נראה שהמחשבים מיועדים למטרה טובה ומשתלמת קצת יותר מהכמה גרושים שתקבלו ממכירת המחשב.

ובאותו נושא - יש לי בעיקר חלקים שאשמח לתרום - זכרונות מסוגים שונים, כמה דיסקים קשיחים IDE, כונני CD, כרטיסים שונים ומשונים, עכברים ומקלדות ואולי גם מסך 17 אינטש' CRT תקין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לנו בעבודה משטח עם בערך 10 מסכים 14" צבעוניים מחברות שונות,שפשוט יושב ומעלה אבק

אם תרצה אשאל את המנכ"ל אם הוא מעוניין לתרום(סביר מאוד להניח שכן)

אגב אני מהצפון אז יהיה לנו קל להיפגש (?) ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אוכל להשלים חלקים , כשתדעו מה צריך תודיעו .

אני אבדוק מה בדיוק יש לי ואפרט בהמשך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש אצלי המון כבלים, דיסקים קשיחים, זכרונות, אולי גם מעבדים ולוחות איפשהו, בקיצור המון חלקים, אשמח לתרום אותם, אך הסיכוי שאגיע בזמן הקרוב לצפון הארץ קלוש מאוד, אשמח לדרך כלשהי אחרת להעביר את החלקים

פורסם

גם לי יש מחשב כמעט שלם ללא הרד דיסק שאני וזוגתי החלטנו לתרום

מחשב של קומפאק ישן אך עבד עד שנשרף ההרד דיסק

כמובן שאם ישנה נהירה למרכז למטרת איסוף - תעברו בחולון קחו אותו :]

פורסם
אוכל להשלים חלקים , כשתדעו מה צריך תודיעו .

אני אבדוק מה בדיוק יש לי ואפרט בהמשך.

אז ככה , יש אצלי שלושה מחשבים , באחד הספק כוח נדפק , בשני הלוח אם , והשלישי בכלל בלי כרטיס רשת .

בשלושתם אמורים לעבוד שאר הרכיבים.

בנוסף עכברים מקלדות ( אחד או שניים ).

יש גם שני מסכים של חברתי לשעבר , שיכול מאוד להיות שהיא תשמח לתרום אותם .

אני גר בת"א .

אני מציע שתאסוף בפרטי מספרי טלפון מהמציעים , תקבע תאריך שבו אתה עובר ואוסף , ומי שלא יוכל באותו תאריך יעביר למישהו שגר קרוב אליו .

ואם כבר בציוד עסקינן, אם למישהו יש מכונת כביסה באזור ת"א , גם בתשלום , אני ממש צריך אחת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...