Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 98 מנוע 1600 מנוע מעשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בפאסאט שנת 1998 מנוע 1600 ,230000 ק"ם מנוע מעשן.כשפותחים מיחסה למילוי שמן יוצה עשן לבן-אפור.

מה יכולה ליהיות הסיבה כמה עלול לעלות תיקון. מישתמש בשמן 15/40 LM. האם זה ישפיע בטסט לרכב.

כל חודש אני ממלה שמן כי זה מגיע למינימום.

פורסם

עשן לבן זה אומר כנראה שמן שנשרף, כנראה בגלל שחיקה של הרינגים, שזה אומר פתיחה של המנוע ופירוק הבוכנות.

לא יודע כמה זה עולה.

(אם זה אכן הבעיה).

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך אבל כמו שאמר עמיתי הקודם תתכונן לפתוח/להחליף מנוע

כי מן הסתם שמן לא נגמר מעצמו או שיש נזילה או שהוא נשרף במנוע אם יש אופציה אחרת אשמח לשמוע

פורסם

ומה מהאגזוז?

כמה ליטר ל1000 ק"מ?

מה צבעם של הפלאגים?

אחרי כל זה תעבור לשמן 20-50 ותחזור לעדכן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מה עשית מאז שפרסמת שרשור דומה מלפני כחודש ? מה השתנה ?

האם עברת להשתמש בשמן מינרלי ? מה צריכת השמן נכון להיום (כמה אתה מוסיף לאחר 1000 ק"מ של נסיעה).

אם גם מעבר לשמן מינרלי לא עזר יש בעיה חמורה.

אם המצב יהיה קשה,אפשר לנסות לקחת סיכון מסויים לפרק את ראש המנוע ולנקות אותו,את המעברים מהבוצה שהצטברה ,להחליף גומיות שסתומים ואולי זה יספיק אבל הדגש הוא רק על אולי כי דרך מסך המחשב לא ניתן לדעת את מצב המנוע.

אפשרות שנייה היא ללכת למוסך ולבקש בדיקת קומפרסייה למנוע בלחץ הפוך.

בדיקה שכזו יכולה בהחלט להכריע את גורלו של המנוע לשבט או לחסד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...