Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כשלושה חודשים הזמנתי [לאחר לא מעט התלבטויות] פורד פוקוס [הדגם החדש] בליסינג תפעולי בעבודה ואני עדיין מחכה.

כרגע הצפי לקבלת הרכב בצבע אפור הוא אוקטובר. [לבן היה אפשר לקבל לפני שבועיים, אך סירבתי]

כל עוד לא קיבלתי את הרכב, אני יכול לשנות את ההזמנה לרכב אחר.

השאלה היא האם בינתיים משהו בשוק הרכבים השתנה ויכול לגרום לי לשנות את ההזמנה שלי?

תודה לכולם !!!

פורסם

הרכב מעולה.

מאובזר, בטיחותי, נראה טוב והכל טוב ויפה.

בעיה אחת היא הכובד של הרכב.

הרכב לא ממש זריז וזה החיסרון היחידי שאני מכיר ברכב.

אני ממליץ לך לנסות לבחון את ה C4 של סיטרואן מול הפורד פוקוס ולראות מי היא האידיאלית עבורך.

שלומי.

פורסם

כל הכבוד שאתה יכול לחכות לצבע שאתה רוצה כ"כ הרבה זמן :?. אני לא בטוח שהייתי מסוגל...

בכל אופן, נכון להיום - בחירה טובה, למרות החסרונות.

פורסם

לדעתי הענווה, פוקוס 1.6 חלושה מכדי להיות "המובילה בקבוצתה".

ההגה והשילדה העדיפים והמצטיינים בקבוצה לא באים לידי ביטוי בגרסה כזו.

אז נכון שהיא אחת המכוניות הנוחות בקבוצה, אבל נראה לי שרק B3 1.5 חלשה ממנה וזו לא מחמאה.

כבר בשנה שעברה ה-i30 סומנה בתור מתחרה בולטת לכתר "מלכות הליסינג",

ועם כניסת קיה סיד למשוואה הפוקוס כבר לא בתמונה, לדעתי.

i30 עושה את המוטל עליה כמו שצריך: נוחות, מרווח פנים מצוין ואיכות טובה.

סיד, התאומה הלא-זהה והמעט פחות נוחה, מציעה יותר אופי ויופי שחסרים ליונדאי.

דניאל

גילוי נאות:

השתתפתי בשני המבחנים האמורים.

MCS 2008

פורסם

מי שמעוניין בתא מטען ראוי לשמו מוציא את ה-i30 וה-Ceed מהמשוואה שלו...

לדעתי במכוניות עם תא מטען הבחירה היום היא בין הפוקוס למגאן (אישית אני מעדיף את המגאן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הציעו לך פוקוס ולא חטפתה אותה?

אנחנו מחכים ל~30 פוקוסים כבר הרבה זמן.

בהתחלה היו צריכים להגיע ביוני, נדחו לאוגוסט, נדחו ל"לקראת סוף אוקטובר" ולאחרונה כבר טרחו לעדכן שכנראה לא יגיעו לפני ינואר 09.

חברת הליסינג טוענת שאין פוקוסים במלאי בארץ, השמועות אומרות שהם מנסים להכריח לקוחות לקחת את הקורולות שהם נתקעו איתן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין שחר לשמועות.

אין פוקוסים במלאי והמשלוח הקרוב יגיע באוקטובר ,

בדלק מוטורס מכרו כמות מעבר לההערכה הראשונית ונמצאים במחסור אדיר לעומת הביקוש.

יש הזמנות קבועות מראש של כמויות רכבים ולא ניתן לשנות אותן יותר מדי...

ולמי שמשווה את היונדאי או הקיא-אה לפוקוס - עושה לפוקוס עוול

פורסם
אין שחר לשמועות.

אין פוקוסים במלאי והמשלוח הקרוב יגיע באוקטובר ,

בדלק מוטורס מכרו כמות מעבר לההערכה הראשונית ונמצאים במחסור אדיר לעומת הביקוש.

יש הזמנות קבועות מראש של כמויות רכבים ולא ניתן לשנות אותן יותר מדי...

ולמי שמשווה את היונדאי או הקיא-אה לפוקוס - עושה לפוקוס עוול

כמישהו שמחכה כבר שלושה חודשים לפוקוס, אני יודע שכל חודש מגיעות שתי אוניות - אחת בתחילת החודש והשניה בסוף החודש.

רוב הרכבים כמובן מיועדים לחברות ליסינג, כאשר החברות הגדולות הן אלה שמקבלות ראשונות ואילו הקטנות מקבלות את מה שנשאר, אם בכלל.

למשל חברת הליסינג איתה אנו עובדים (אופרייט ליס) שנחשבת לקטנה, מקבלת רק שאריות.

לפני כשבועיים התקשרו אלי ואמרו שנתנו להם הקצאה של 10 רכבים לבנים מהאוניה שהגיעה בתחילת אוגוסט וכל הקודם זוכה.

אני סירבתי והם אמרו לי שאני ממשיך לחכות לאוניה שתגיע בסוף אוגוסט.

פורסם

בדקתי גם לגבי C4 - אמרו לי שגם אותה אין במלאי ותגיע בסביבות אוקטובר כבר לאחר מתיחת פנים.

מה שמוזר הוא שבכל הכתבות שפורסמו לגבי מתיחת הפנים של C4, כתבו שבנוסף לקוסמטיקה יוחלף גם המנוע למנוע החדש, פרי פיתוח של פיג'ו ו- BMW בעל 120 כ"ס הקיים היום בפיז'ו 308.

אלא שבסוכנות סיטרואן טוענים שהרכב ימשיך להגיע עם המנוע הישן בעל 110 כ"ס.

השאלה היא למי להאמין?

פורסם

תאמין ליבואן בארץ

יש סיכוי שהיבואן בארץ מקבל שאריות של המכוניות עם המנוע הישן משיקולי עלות.

לגבי הפוקוס גם אני חושב שהבחירה שלך מצויינת,בכל מקרה I30 וקיה לא ממש מתחרות באותה רמה בגלל שהתא המטען הענק שיש בפוקוס 4 דלתות,אם זהו השיקול,בנוסף הנוחות נסיעה בפוקוס הרבה יותר טובה.

בכתבה שפורסמה אתמול בYNET לגבי תוצאות מבחני ריסוק,הI30 קיבלה 5 כוכבים עם 13 מתוך 16 בריסוק חזיתי

פוקוס לאומת זאת קיבלה 16 מתוך 16 כבר בשנת 2004,בקיצור הקוריאנים משתפרים,אבל עדיין לא באותה רמה עם האירופיים מבחינת בטיחות.

אם חשוב לך עוגני ISOFIX בפוקוס קח בחשבון שהעוגנים לא מותקנים במכוניות בארץ בתור ברירת מחדל ויש לבקש שיתקינו את העוגנים,כמובן ללא תשלום.

פורסם

לגבי מה שנכתב פה..

אנחנו גם הזמנו C4 חדשה מליסינג (אינטל) עם זה משנה

וזמן ההגעה המשואר חודשיים משו כזה ויש אנשים שכבר מחכים לה 4 חודשים

עכשיו זה אומר שיש סיכוי שאנחנו נקבל אותה בגרא החדשה? עם המתיחת פנים וה 122 סוסים?

פורסם

הפוקוס מכונית מצויינת, למעט רמת הביצועים שלה שממש לא הולמת מכונית משנת 09'.

על מנת להוציא מהפוקוס ומהסובארו B3 1.5 רמת ביצועים הולמת, צריך "לקרוע" להם את הנשמה ולאורך זמן זה פשוט לא נעים.

היונדאי I30 והקאייה סיד מכוניות זריזות יחסית והפרש של 26 כ"ס לא משקר.

למעט תא הנוסעים ששודרג, הפוקוס נסוגה לאחור לעומת הדגם הקודם, בעיקר בתחום הניהוג.

כל המכוניות מובילות הקטגורייה בעלות 5 כוכבי בטיחות ולא צריך להקים מהומה מנקודה יותר או פחות במיבחני הריסוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כמישהו שמחכה כבר שלושה חודשים לפוקוס, אני יודע שכל חודש מגיעות שתי אוניות - אחת בתחילת החודש והשניה בסוף החודש.

רוב הרכבים כמובן מיועדים לחברות ליסינג, כאשר החברות הגדולות הן אלה שמקבלות ראשונות ואילו הקטנות מקבלות את מה שנשאר, אם בכלל.

למשל חברת הליסינג איתה אנו עובדים (אופרייט ליס) שנחשבת לקטנה, מקבלת רק שאריות.

לפני כשבועיים התקשרו אלי ואמרו שנתנו להם הקצאה של 10 רכבים לבנים מהאוניה שהגיעה בתחילת אוגוסט וכל הקודם זוכה.

אני סירבתי והם אמרו לי שאני ממשיך לחכות לאוניה שתגיע בסוף אוגוסט.

הם מיועדים לליסניג כי החברות סגרו על הזמנות מראש-ולא בגלל משהו אחר

אם אתה כלקוח פרטי תזמין פוקוס ממשלוח עתידי תקבל אותו יחס ותצטרך לחכות כחודשיים

אם בחברת הליסינג שאתה עובד איתה אין רכבים-זה בגלל שאין להם מספיק לכל הלקוחות שלהם

לגבי הצבע-אני מסכים איתך ובדלק מביאים יותר לבן וכסוף בגלל שאלו ההעדפות של חברות הליסינג.

אגב הלבן הוא לא כמו שהיה בדגמים הקודמים והוא יפה מאוד-לפי דעתי חבל שאתה מחכה...

פורסם

בכל הכבוד, לא מצליח להבין את ההתלהבות מהפוקוס. אני פסלתי אותה על הסף בשל נסיון שהיה לי עם פוקוס ידנית שכורה מנוע ZETEC ( חזק יותר מזה המשודך לתיבה האוטומטית ) במשך תקופה מסוימת בחו"ל. אוטו נחמד, אבל בהחלט לא יותר מזה ומדובר במכונית עדיפה משמעותית על גירסת הליסינג שבארץ. עיקר טענתי העדר מספיק מקום לנהג בשל קונסולה רחבה מדי ותנוחת ישיבה לא ממש נוחה. בארץ נסעתי בנסיעת מבחן על הI30 שהצטיינה ברעש צמיגים מופרז ופנים כהה וקלאוסטרופובי. מיד אח"כ נסיעת מבחן ברנו מגאן הציבה בפני שאלה אחת בלבד: איך זה שיש מי שבוחר אוטו אחר בקבוצה 2 ? פשוט לא מובן. המגאן אינה מושלמת ומאובזרת בקמצנות יחסית, אבל תחושת המרחב, נוחות הנסיעה המצוינת, אם להזכיר את מעלותיה העיקריות, מציבים אותה במקום פשוט גבוה יותר ממתחרותיה.

• תוכן חדש...