Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלבוט סולרה קביריולט-83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי וצילמתי אותה שוב, הקטע שאני לא יודע להעלות תמונה מהפלאפון, אם מישהו שיודע יתן לי מס' טלפון שלו

אני אשלח לו והוא יעלה אותה במקומי!

אשמח לקצת פרטים על הרכב...ושמישהו יעיר את חן - תודה- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

סולרה? לא הגיוני, אתה מתכוון לסמבה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי פנטזיה להיות הבעלים של כזו או של ריטמו קבריולט

יום אחד שהילדים יתחתנו (הקטנה שלי בת 4 חודשים) ויעזבו את הבית אולי אני אגשים את החלומות האלו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יום אחד שהילדים יתחתנו (הקטנה שלי בת 4 חודשים) ויעזבו את הבית אולי אני אגשים את החלומות האלו

אם לא תשנה את סדר העדיפויות אפילו פחיות השתיה שיעשו מהריתמו כבר יחלידו.:roll:

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

יש ריתמו קבריולט למכירה ב"יד שניה"... (נכון לעכשיו עדיין מפורסמת).

alfa 156 2.5.

פורסם
היום ראיתי וצילמתי אותה שוב, הקטע שאני לא יודע להעלות תמונה מהפלאפון, אם מישהו שיודע יתן לי מס' טלפון שלו

אני אשלח לו והוא יעלה אותה במקומי!

אשמח לקצת פרטים על הרכב...ושמישהו יעיר את חן - תודה- רן

לבקשת רן, הנה תמונות המכונית המדוברת:

24082008_002_.jpg

24082008_001_.jpg

פורסם

תודה ענקית לאשף המולטימדיה עופר!

כפי שאתם רואים הסמבה במצב מעורר התפעלות, הגג זקוק לריענון או החלפה פרט לכך ניראת מטופלת ביד אוהבת, שימו לב לגלגי המגנזיום, סטייל פרארי...אוטו מיוחד, השארתי פתק לבעלים תחזיקו אצבעות-רן

פורסם

הוא הגיע כבר לירושליים?! -כי אני יודע, שהוא היה מסתובב במרכז, ראיתי אותו כמה פעמים... לא חושב, שיש עוד אחד כזה. בפעם האחרונה שראיתי- אני חושב, שנהג בו חייל...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אני ראיתי אותה מסתובבת בת"א לפני חצי שנה בערך.

ואפילו צילמתי אותה .

אבל משום מה אני לא מוצא את התמונות

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

היום ביקרתי אותה שוב, אז הבעלים כבר מצא את הפתק שלי, ובתגובה כיסה את הרכב בכיסוי גדול...להבהיר את עמדתו בנושא!

לפחות שיבוא למפגש שישי...רן

פורסם
לכל המעוניין- יש אחת אדומה בת"א ברחוב מניה וישראל פינת קלצ'קין (ליד האוניברסיטה).

חונה כל היום מתחת לסככה.

הרכב נוסע, כבר עברתי שם פעם והרכב לא היה בחניה.

השארתי גם פעם פתק ולא חזרו אליי אז הוא לא רוצה למכור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...