Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה ניתן להשיג קוילאוברים בשביל לאון 4

הבנתי שזה קצת בעיה בגלל שהרכב הוא עם מערכת האלדקס..

ורציתי לדעת אם קוילאוברים מנמיכים את הרכב

פורסם

למה קוילאוברים ? יש סטים לא פחות טובים ובמחירים נמוכים משמעותית.

בכל מקרה, יש די הרבה אופציות לרכב, אם כי מעט פחות מדגם ה 2X4, מצ"ב לפי יצרנים:

ללאון 4 יש קוילאובר מסידרת ה 1150 המקצועית של קוני (אין 1130 "רגיל" אלא סט קוני-אייבך נהדר, אצלי מותקן כזה)

יש גם סט דומה של בילשטיין, לא מכיר את מספרו, אבל צפה למחיר מרשים.

כנ"ל יש את כל סידרת הVARIANT של KW בקוילאובר, או סט הספורט החביב והזול יחסית שלהם.

יש גם יצרנים נוספים, WEITEC, VMAXX ואחרים, הם פחות ספורטיבים ואיכותיים ובמחיר זול יותר.

ליאור (שנוסע על לאון-4 עם מתלים משודרגים)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

איזה סטים טובים שהם לא קוליאוברים יש ומה הטווח מחירים שלהם?

אני פשוט חדש בעסק הזה קצת לא חשבתי על לשפר את הרכב עד לא מזמן אז מצטער על חוסר הידע בנושא

ודבר שני אני בדקתי על זה ואני קצת לא מתמצא נכנסתי לאתר הראשון שראיתי בגוגל ויש 1130 אבל אחרי זה עוד מספר אני לא יודע מה מתאים לרכב שלי

פורסם

לפותח השירשור.

קרא מה כתבתי לך מעל - אין סידרה 1130 של קוני לרכב הזה, מה שהולכים עליו הוא קוני-אייבך. אני נוסע על כזה סט.

ניתן להתקין גם סט דומה של בילשטיין אייבך, אם כי מחיר הבילשטיינים גבוה ב 40-50% מקוני

כמו שכתבתי, אפשר ללכת גם על סט הספורט של KW, ללא כיוונונים אבל נחמד ונראה מבטיח.

בנוסף, יש עוד מספר מותגים זולים יותר ופחות איכותיים.

אין לך מה לחפש בגוגל, זה לא המקום, חפש באתרי היצרנים המובילים (קוני, בילשטיין, KW, WEITEC H&R) לאחר שקיבלת עוד הבנה מה אתה רוצה, תוכל למצוא עוד טונות של חומר נוסף ב VWVORTEX ובפורומים מובילים בחו"ל, ממליץ לך גם לקרוא את השירשור שכתבתי על "שיפור התנהגות סיאט לאון 4" שממצה את כל מה שניתן לעשות ברכב שלך.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...