Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי DVD לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני רוצה לקנות DVD עם מסך עצמי לרכב

ראיתי שיש מספר דגמים סינים שעולים יחסית לא הרבה ומציעים המון

בהתחשב בזאת שאני לא שומע מוזיקה בצורה מקצועית ברכב

וזה בסה"כ לצורך הקרנת סרטים לילד קטן ברכב

האם אפשר להסתפק המכשיר כזה או שעדיף להכפיל את הסכום ולקנות משהו מתוצרת חברה מוכרת

אשמח להתיחסות לדגם הבא: (DECO)

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SE9450&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=35&aff=Zap&lang=HE

תודה

פורסם

לדעתי המסך מאוד קטן ויהיה קשה מאוד לראות ככה סרט,כיום יש בשוק מסכי תקרה עם מסך גדול ומשענות ראש שיתאימו יותר לצרכים שלך

IBIZA 20vt

פורסם

אם אתה מייעד זאת לצפיית ילדים הישובים מאחור נראה לי כי זהו רחוק/קטן מדי עבורם. אפשר כאמור ללכת על מסך תקרה שגם מחירם הולך ויורד או לחלופין מסכי משענת שגם הם לא יקרים.

אפשר גם לחלטר DVD PLAYER משולב במסך [כמו דיסקמן גדול] עם חיבור לרכב וכו'. מסורבל, מבולגן ולא שווה הרבה, אבל עולה ממש גרושים. חבר שלי קנה כזה במיוחד, לפני נסיעה לאילת, לילדה שלו, ושיפצר את זה למשענת ראש עם גומיות..

פורסם

יש לי מכשיר נייד שאני משפצר על המשענת ראש

הבעיה היא שצריך להתחיל או להחליף סרט

צריך לעצור בצד להחליף דיסק לחכות שיעלה לבחור בתפריטים, זה פרוצדורה של כמעט חמש דקות שאני עומד בחוץ וחם לי

הרעיון הוא שיהיה משענות ראש לילד מאחורה

המסך הקטן מקדימה זה רק בגלל שאני רוצה לראות את התפריטים בזמן שאני מפעיל סרט

אני לא יכול לשים מסך תיקרתי משתי סיבות: יש חלון בגג הקונסולה המקורית נמצאת איפה שבדרך כלל ממקימים מסך

זה רכב שטח משופר מאוד לשטח, שנוסע במקומות לא הגיוניים, ואני לא ממש רוצה שיפל עלי מסך מתי שהוא

חשוב לציין, כשאני נוסע בשטח אין לי כל כוונה להשתמש ב DVD

בשטח פותחים חלונות ונושמים אבק של הטבע

עוד משהו, אני לא ממש שומע מוזיקה כמו רבים בפורום, השימושים שלי הרבה יותר צנועים (בכל זאת יש לי דיסקברי שנשמע כמו טרקטור ואני מכור לרעש של הטרקטור)

אבל ביום יום הרכב משנה יעוד ומשמש להסעת הילד לגן ונסיעה לעבודה

ראיתי כל מני מכשירים

מכשירים מקבילים מחברה מוכרת עולים כפול, וזאת הסיבה שאני שוקל מכשיר סיני, אני גם לא מחפש את המכשיר סיני הכי זול שיש (יש ב 1000 שקל)

תודה

ניר

פורסם

אין לך כל כך הרבה אפשרויות לפני דעתי תחפש DVD עם מסך נשלף ושהמסך יהיה לפחות 6-7 אינץ למרות שגם זה קטן בשביל מישהו שיושב במושב האחורי אבל אין לך כל כך אופציות אחרות.

מה שכן במידה ואתה רוצה מסך מאחורה ועדין לשלוט עליו אתה יכול לקנות את המכשיר שהצעת ולהוסיף משענת ראש והשליטה עליו תעשה דרך המכשיר.

IBIZA 20vt

פורסם

על מה אתם מדברים, איך הגעתם למחשב כבר? זה מצויין לשים DVD עם מסך קטן מקדימה, רק כדי להפעיל את הסרטים ולראות שאין שם תכנים לא הולמים לילדים :wink:

ומסך משענת מאחור מול הילד.. סטאפ שנראה בהרבה רכבים כיום..

בקשר למכשיר הספציפי, אי אפשר לדעת זה אותו דבר כמו לקנות טלוויזיה,מכונת כביסה, חלפים לרכב.

זה בדרך כלל פשרה זולה, ולקיחת סיכון קטן שזה ימס מהשמש..

אם אפשר למתוח את התקציב מעט ולקנות משהוא טוב אז עדיף, אבל אם לא, אז זה עדיף מכלום - בחלק מהמקרים.

פורסם
זה בדרך כלל פשרה זולה, ולקיחת סיכון קטן שזה ימס מהשמש..

משפט גדול הרבה זמן לא נכתבו פה שטויות כאלה.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...