Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אני לא חושב, שאם אני אסע בהילוך ה-5 של ה-LOW, אוכל אחרי זה להעביר את הגיר ל-HIGH, ולהמשיך לנסוע! :roll:

אני מניח שאתה מתכוון לפורד 9000 , שם , לדעתי , ה-4 וה-5 הפוכים ביחס לסקיצה אבל במידה והכפתור תקין לא ממש הצלחתי להבין מה הבעיה להגיע ל- 5 LOW , להרים את הכפתור למעלה (מצב HIGH) ולחזור ל-1 (למעשה 6) ומשם עד 10 ...

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במושב שדות מיכה (ליד בית שמש) נצפתה משאית מאק DM עם מנוף

ניתן לראות תמשאית מהכביש הראשי (אם באים מכיוון בית שמש)

קלטתי אותה ברגע האחרון וגם התחיל להחשיך אז לא הצלחתי לצלם

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לפורד 9000 , שם , לדעתי , ה-4 וה-5 הפוכים ביחס לסקיצה אבל במידה והכפתור תקין לא ממש הצלחתי להבין מה הבעיה להגיע ל- 5 LOW , להרים את הכפתור למעלה (מצב HIGH) ולחזור ל-1 (למעשה 6) ומשם עד 10 ...

אין בעיה "טכנית", אבל משום-מה מראה לי, שאפשר להתחיל למסוע גם ב-6, אז ה-LOW לא נועד רק למצבי העומס?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אין בעיה "טכנית", אבל משום-מה מראה לי, שאפשר להתחיל למסוע גם ב-6, אז ה-LOW לא נועד רק למצבי העומס?:roll:

על מנת לשמור על הקלאץ' , נראה לי מומלץ ונכון להתחיל ב- 4 או מקס' ב-5 , גם אם אתה ריק לגמרי.

שי

פורסם
שאלה לחברי הפורום:

משהו לא מסתדר לי בתמונה של ה- F700 הזה:

מצד אחד אני מכיר את תיבת 5*2 עם שני הסטיקים - בדומה למק האדום של המניע (שנת 76).

מצד שני מכיר היטב את "גיר כפתור" - שהיה נפוץ ומוצלח מאוד בדגמים של סוף ה- 70 וה- 80.(כמו ב- R600 של דב רימון)

מישהו מכיר ויכול לתת פרטים על התיבה המשולבת כפי שרואים בתמונה?

שי

Is this truck in Israel? T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אני מתכוון להתייחס כאן לכמה הודעות האחרונות:

1. גנאדי, בפורד 9000 היו בדרך כלל גירים RTO, זאת אומרת גיר עם "אובר דרייב", או "הילוך יתר" בלעז, ולכן היו שני כפתורים פניאומטיים על הידית - אחד להחלפת התחום בין הנמוכים לגבוהים, והשני לחצאי הילוכים - וזה רק בחמישה העליונים.
    ההילוך הנכון להתחלת נסיעה זה הילוך בו אין צורך לתת גאז ו/או לשחרר את המצמד מאוד בהדרגה, כדי לזוז מהמקום.
  2. לגבי ה- F700 - זה אכן שילוב מוזר, אבל ייתכן, בהכירי את מגוון האפשרויות של תיבות הילוכים במאקים במיוחד ובמשאיות אמריקאיות בכלל (לא כל דבר הגיע לארץ!)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
פורסם
Is this truck in Israel? T

good morning guy/T,

.the picture was probably taken from the north american version

I was wondering if that unique version came to israel and known to the israeli drivers

(i won't be surprised)

nice work with the fuller transmissions data it would take a week to find the correct one....

shay

פורסם
אני מתכוון להתייחס כאן לכמה הודעות האחרונות:

1. גנאדי, בפורד 9000 היו בדרך כלל גירים RTO, זאת אומרת גיר עם "אובר דרייב", או "הילוך יתר" בלעז, ולכן היו שני כפתורים פניאומטיים על הידית - אחד להחלפת התחום בין הנמוכים לגבוהים, והשני לחצאי הילוכים - וזה רק בחמישה העליונים.
    ההילוך הנכון להתחלת נסיעה זה הילוך בו אין צורך לתת גאז ו/או לשחרר את המצמד מאוד בהדרגה, כדי לזוז מהמקום.
  2. לגבי ה- F700 - זה אכן שילוב מוזר, אבל ייתכן, בהכירי את מגוון האפשרויות של תיבות הילוכים במאקים במיוחד ובמשאיות אמריקאיות בכלל (לא כל דבר הגיע לארץ!)

דב

דב,

חידשת לי , הפורדים שאני מכיר (משנת ייצור 81) היו כולם עם גיר 5*2 + אופציית ה- DEEP - כמובן בהילוכים הנמוכים.

שי

פורסם

נצפתה קנוורט K100 ירוקה במושב בצפון, נראה כאילו עומדת הרבה שנים,

אם מישהו מעוניין בעוד פרטים אני יכול לנסות לברר.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אני מעוניין (אולי):roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מעוניין (אולי):roll:

גנדי ..תשאיר קצת משאיות למוזיאון של תעבורה

ומה עם התמונה של הסליפר ששלחתי לך ? יש התקדמות?

ולאסף...תמיד טוב שיש תמונה

צלם ופרסם..זה לא מזיק

פורסם

הייתי שם, אבל עוד לא דיברתי, רק ראיתי- אני בחוסר תהקציב עכשיו...:-( יש שם, אגב, קבינה שלמה, לא רק הסליפר...

פורסם
הייתי שם, אבל עוד לא דיברתי, רק ראיתי- אני בחוסר תהקציב עכשיו...:-( יש שם, אגב, קבינה שלמה, לא רק הסליפר...

כן..היא גם מופיעה בתמונה ששלחתי לך

אבל חשבתי אתה מתעניין רק בסליפר

מה שכן..לפני שנה וחצי ראיתי גם בחוץ יושבת איזה משאית ישנה

אולי B אבל לא סגור על זה

שצילמתי לך תתמונה לא ראיתי אותה..אולי הכניסו אותה לתוך המגרש..לא בדקתי

אבל ראיתי חודש שעבר מאק B בחניה של בית שאן חרוד

היא במצב נסיעה

כי כמה ימים אח"כ ראיתי שהיא זזה מהמקום ומטיילת במגרש

פורסם
כן..היא גם מופיעה בתמונה ששלחתי לך

אבל חשבתי אתה מתעניין רק בסליפר

מה שכן..לפני שנה וחצי ראיתי גם בחוץ יושבת איזה משאית ישנה

אולי B אבל לא סגור על זה

שצילמתי לך תתמונה לא ראיתי אותה..אולי הכניסו אותה לתוך המגרש..לא בדקתי

אבל ראיתי חודש שעבר מאק B בחניה של בית שאן חרוד

היא במצב נסיעה

כי כמה ימים אח"כ ראיתי שהיא זזה מהמקום ומטיילת במגרש

הMACK B61 שעמדה לפני כחודשיים במוסך של "תבור שאן חרוד" שייכת לבדואי מהכפר ערב א שיבלי שלמרגלות התבור והיא היתה שם לצורך החלפת מנוע/אוברול.אין כל סיכוי שמישהו יקנה אותה היות וכבר היו הרבה שניסו לפתות את בעליו אך ללא שום הצלחה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...