Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה שלי היא כללית . ולא קשור למכשיר זה או אחר!

כאשר מצהירים על HU שנותן לדוגמא 4V.

זה אומר שהוא יכול לתת מקסימום 4V. במצב מקסימלי.

והוא לא נותן 4V בכל מצב נתון.

שיר חלש יכול לתת לך בין 1V ל 2V.

ושיר שמוקלט חזק והווליום שלך יהיה על מקסימם יתן לך בין 2 ל4V. וגם זה ברגעי שיא בשיר.

היתרון היחידי הוא.

שהמינימום שלו יותר גבוה.

מה הכוונה. מכשיר שהמקסימום שלו הוא 2V. יעבוד לרוב בין 0.5 ל 1.5V במצב רגיל.

אבל אילו מכשיר שהוא 6.5V יעבד לרוב בין 2V ל 5V. ביתר קלות ולא ידרוש ממך להגביר יותר כדי להגיע לווליום גבוה יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סליחה שאני נדחף לאשכול אבל אני פשוט רוצה להבין משהו

אם לדוגמא HU1 נותן 1V בשיר נתון וHU2 נותן 3V באותו שיר ובאותה עוצמה אז בHU2 ישמעו חזק יותר למרות שזה אותו ווליום (נגיד שגם HU1 מוגבר ל60% מהיכולת שלו וגם HU2 ב60%)

אם אני אקנה מכשיר עם PRE AMP גבוה יותר אני אשמע חזק יותר עם אותו סטאפ?

תודה

פורסם

מה שיקרה הוא שהמגבר פחות יתאמץ להוציא את אותו ההספק לרמקול, אבל בעיקר זה תורם לכך שתוכל לעבוד עם גיין סגור יותר במגבר, וכך לקבל פחות עיוות צליל על הספק זהה שמגיע לרמקולים.

אם אתה מחפש לקבל עוצמה חזקה משמעותית תחפש מגבר חזק משמעותית ורמקולים שיוכלו לספוג את מה שהוא מוציא.

מתחדשת*

• תוכן חדש...