Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר 3 שנות סבל עם רדיו דיסק סיני שעושה טובה שהוא מנגן שיר במשך 3 דקות רצוף, הגיע הזמן לפרק אותו ולזרוק אותו.

אני מחפש רדיו דיסק פשוט אך איכותי מפירמה ידועה (JVC, פיוניר, קנווד וכ') שיתחבר לרמקולים המקוריים ברכב. הדרישות:

- מחיר עד 500 ש"ח. (ראיתי בזאפ מכשירים שעולים הרבה פחות מזה, כנראה שהם לא שווים כלום).

- שיתחבר לרמקולים המקוריים. מדובר ב- 4 רמקולים "4, שניים מלפנים ושניים מאחור.

- חובה יציאה לחיבור נגן נייד (במקרה שלי MP4)

- שהדיסק לא יקפוץ כל 5 שניות במעבר על מחזירי אור בכביש..

- פאנל נשלף.

- קורא פורמט MP3.

האם יש לכם המלצה?

אני צריך משהו פשוט אך איכותי, אין לי לא מגבר ולא סאב ואין לי צורך במשהו יקר.

תודה מראש!

פורסם

המכשיר שהמליצו לך בהודעה לפני מעולה , יש לי אותו , הוא קורא קבצים במהירות , יש לו בולמי זעזועים שגם אם תעלה על במפר ב100 קמ"ש היא לא תפסיק לנגן ויש לה יציאת AUX רגילה שאתה יכול לחברה איתה כל מכשיר מוזיקה נייד.אני קניתי אותה במחיר די יקר דווקא ועשיתי טעות אבל אפשר לקנות אותה ב500 ש"ח ואם אתה יודע להתקין שזאת ממש לא בעיה אז הרווחת .

• תוכן חדש...