Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול 10 אלף שמו לי פלאגים של NGK , המוסכניק אמר שכרגע יש של NGK

ביקשתי ממנו שישים של פורד או בוש אבל הוא אמר שבגלל שכבר שמו לפני של NGK אז אם ישים מקורי או של בוש אז עלול להכנס להברגה לכלוך וכל מיני בעיות של רוחב עלולים לעשות בעיות .

המכונית נוסעת טוב אבל כשהמנוע קר לדוגמא בבוקר רק בהתנעה שניה או שלישית המכונית מתניעה ולפעמים עם גז.

אולי המצבר חלש או הפלגים לא מתאימים ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מה קשורה ההברגה?

אם לא הרסו את ההברגה, גם מוטורקראפט יכנס

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

מה נפח המנוע ודגם המנוע?

אני אוכל לבדוק לך לפי AUTODATA אם הפלאג ששמו לך הוא מתאים.

בעיקרון פלאגים של NGK מתאימים לרכב שלך תלוי מה קוד דגם הפלאג.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
בבקשה :

גם ע"פ ספר אוטודטה הפלאגים המומלצים הם מוטורקראפט דגם AGPR22CD1, לפי קוד המנוע שלך.

תחליף. בהצלחה

תודה, אבל איך המכונית נוסעת אם הפלגים שלא מתאימים ? ומה הם החסרונות של פלגים לא מתאימים ?

והאם זה קישקוש של המוסכניק שאמר שאם בעל המכונית הקודמת שם כאלו פלגים גם אני צריך להמשיך כאלו ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אלו פלגים מיוחדים.יש להם בסוף התבריג קונוס מה שאין כן בngk.האחרונים לא מתאימים לאוטו שלך.לא אולי הם מתאימים בכל זאת אלא לא מתאימים בכלל

פורסם

הפלאגים של NGK שמתאימים לך הם: BPR6EF-VG אין שום סיבה שיעשו בעיות.

בדוק האם חוטי הצתה יושבים על הפלאג כמו שצריך. תוודא שזה הדגם ששמו לך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
אפשר גם להצטרף ?

פלגים לאלמרה 99 וג'טה 08 ?

BKR6E NGK

בוש FR7DC

לאלמרה 99 1600.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...