Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

be_roo את באמת חושבת שהוולו הזאת סיכנה הולך רגל ?!

כי אני לא.

חוץ מזה יכולות להיות 1001 סיבות למה הוא החנה שם, יכול להיות שזה היה בשביל ללכת לקנות סיגריות, יכול להיות שזאת כניסה לבית חולים פרטי ואישתו בדיוק עמדה ללדת ויכול להיות שזה היה נכה שפשוט לא היה מסוגל לנוע בגשם.

אין לשפוט מעשה בלי לדעת את כל הפרטים, זה שחנייה על מדרכה מעצבנת, או קיי נכון מסכים גם אני לא ממש אוהב את הקטע, אבל (יש אבל) יש מצבים שזה לא מפריע לאף אחד.

מה גם שאני לא מאמין שאמא טבע דואגת להעניש את "פורעי החוק הללו".

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
be_roo את באמת חושבת שהוולו הזאת סיכנה הולך רגל ?!

כי אני לא.

חוץ מזה יכולות להיות 1001 סיבות למה הוא החנה שם, יכול להיות שזה היה בשביל ללכת לקנות סיגריות, יכול להיות שזאת כניסה לבית חולים פרטי ואישתו בדיוק עמדה ללדת ויכול להיות שזה היה נכה שפשוט לא היה מסוגל לנוע בגשם.

אין לשפוט מעשה בלי לדעת את כל הפרטים, זה שחנייה על מדרכה מעצבנת, או קיי נכון מסכים גם אני לא ממש אוהב את הקטע, אבל (יש אבל) יש מצבים שזה לא מפריע לאף אחד.

מה גם שאני לא מאמין שאמא טבע דואגת להעניש את "פורעי החוק הללו".

דניאל.

צודק, רואים בבירור שזו כניסה לבית חולים. וגם ידוע שעליה על המדרכה היא מאוד בטוחה ולכן החוק מעודד זאת. וכמובן שקנית סגריות מצדיקה חניה על המדרכה. היא גם מצדיקה חניה כפולה, ונסיעה נגד הכיוון. what was i thinking?!

1. לא רואים בבירור שום דבר !

2. אני לא אמרתי שקניית סיגריות מצדיקה חנייה על מדרכה ! היא לא מצדיקה כלום.

3. What were you thinking ?!

4. איפה פה ראית חנייה כפולה ונסיעה נגד הכיוון ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לדעתי אין על מה לשמוח שהרכב של אותו עולל נפגע,

אך בכל זאת כמו שBE ROO כתבה - צדק פואטי,

די מגיע לו, ולדעתי ומנסיון, חניה על מדרכה מסוכנת,

ופוגעת בשדה ראיה חשוב של נהגים המנסים להשתלב בתנועה מצומת.

אין מה להתקיף, השמחה שלה לגיטימית,

אולי קיצונית ומצתדקת בעינכם, בעיני לא.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

דבר ראשון, אומרים כי אין שמחה כמו שמחה לאיד

דבר שני וזה בעצם עיקר דברי, אני חושב שהבעיה הכי גדולה של נהגי ישראל היא פשעים של אדם נגד חברו, או יותר נכון, אי התחשבות באחרים למען התועלת האישית.

ובמקרה כזה אני בהחלט מבין את B שבעד גרימת נזק לבן אדם.

אני, אם אני אראה רכב שמנסה להתפלח אני אשמח מאוד אם הוא יעשה תאונה (בעצם דומם לא ברכב אחר), ויצטרף לשלם כמה מאות או כמה אלפי שקלים.

בן אדם שעשה עברה חמורה יותר (עצור, אדום וכו) אני אפילו אהיה בעד שריכבו יושבת והנהג יירד מהכביש (לפני שהוא יוריד אחרים)

וגם בן אדם שחונה על המדרכה אני בעד שישלם את המחיר, מהפקח או מהטבע ...

ואם אתם לא שמחים, זכותכם, אפילו מצויין לכם, אבל רדו מהעץ בלתת תרוצים ללמה הבן אדם חונה שם.

הוא עבר על החוק, מצידכם זה בסדר גמור, מצידה זה ראוי לעונש עליון ...

פורסם

אני יבהיר..אין שמה שום בית חולים..

יש שמה מספרה וחנות סיגריות,והעל רכב הוא עובד במספרה..

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

• תוכן חדש...