Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יושב בבית מסתכל TV פתאום שומע כרגיל בוםםםם

אצלינו זה שגרה שיש תאונות ברחוב אז לא הלכתי להתסכל

טוב נו ואז הלכתי ראיתי את המקרה הבא:

Pic00004.jpg

Pic00003.jpg

Pic00002.jpg

Pic00001.jpg

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם
הוולבו נפגעה? מצויין. צדק פואטי לחונים על המדרכה.

ואם היה מישהו ברכב או לידו ?

לפני כמעט עשור אשתי נסעה ברחוב בן-יהודה בתל אביב בערב חורפי ללא גשם או רוח, עץ שהיה שתול על המדרכה נפל עליה כשהחלה לנסוע ברמזור.

למזלה התאונה הסתיימה במכות יבשות בלבד, ורכב טוטאל-לוסט. מאחר ומדובר בתאונת דרכים היא הוזמנה לחקירה במשטרה ובמשך דקות ארוכות חקרו אותה על איך נסעה, איזה רשיון יש לה ועוד :roll: , וזאת על אף שבתמונות המשטרה ודו"ח הבוחן ברור לגמרי שהתאונה נגרמה מעץ שנפל (מה יכול לגרום לרכב לעמוד באמצע הכביש בכיוון הנסיעה ולעץ לשכב לרוחבו ?)

פורסם
הוולבו נפגעה? מצויין. צדק פואטי לחונים על המדרכה.

ואם היה מישהו ברכב או לידו ?

לפני כמעט עשור אשתי נסעה ברחוב בן-יהודה בתל אביב בערב חורפי ללא גשם או רוח, עץ שהיה שתול על המדרכה נפל עליה כשהחלה לנסוע ברמזור.

למזלה התאונה הסתיימה במכות יבשות בלבד, ורכב טוטאל-לוסט. מאחר ומדובר בתאונת דרכים היא הוזמנה לחקירה במשטרה ובמשך דקות ארוכות חקרו אותה על איך נסעה, איזה רשיון יש לה ועוד :roll: , וזאת על אף שבתמונות המשטרה ודו"ח הבוחן ברור לגמרי שהתאונה נגרמה מעץ שנפל (מה יכול לגרום לרכב לעמוד באמצע הכביש בכיוון הנסיעה ולעץ לשכב לרוחבו ?)

מה הקשר? אני מרוצה מהנזק לרכב. לא אני גרמתי לעץ ליפול, ולא טענתי שעצים נופלים זה דבר טוב. אבל זה קרה, ומותר לי לשמוח לאידו של הנהג שרכבו נפגע רק בגלל שחנה במקום אסור. אם מישהו נפגע, צר לי, אבל איפה בדיוק אתה מוצא בהודעה שלי מסר הטוען אחרת?????

לפעמים אני לא ממש מבין אותך. "ומותר לי לשמוח לאידו של הנהג שרכבו נפגע רק בגלל שחנה במקום אסור"? מה קרה? איזה נכה שניסה לעבור התעצבן והרביץ לאוטו עם מקל בייסבול? אימא עם עגלה לתאומים שנאלצה לעקוף מסביב שלפה שוטגאן וחיררה לו את הדלת?

הוא חנה על המדרכה. נפל לו על האוטו עץ. אני לא רואה פה סיבה להיות שמח.

פורסם

עושה הרושם שאת אוגרת בתוכך הרבה שנאה...

מאין לך לדעת מה הסיבה שהרכב הזה חנה שם ?

אולי מדובר בקבלן שעורך את השיפוץ במקום ?

אולי ברופא שהוזנק למקרה חירום ?

אולי מפקח בניה מטעם העיריה עם אישור מתאים ?

לסיכום, זה לא נעים ואני לא מקנא בבעל הרכב, גם אם החניה על המדרכה לא מוצדקת אני וגם רוצה להאמין שאחרים לא מתמוגגים מנחת מהנזק שנגרם לו.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
עושה הרושם שאת אוגרת בתוכך הרבה שנאה...

מאין לך לדעת מה הסיבה שהרכב הזה חנה שם ?

אולי מדובר בקבלן שעורך את השיפוץ במקום ?

אולי ברופא שהוזנק למקרה חירום ?

אולי מפקח בניה מטעם העיריה עם אישור מתאים ?

לסיכום, זה לא נעים ואני לא מקנא בבעל הרכב, גם אם החניה על המדרכה לא מוצדקת אני וגם רוצה להאמין שאחרים לא מתמוגגים מנחת מהנזק שנגרם לו.

לדעתי לא קנאה. פשוט צדקנות ברמות מטורפות (וזה לא רק מההודעה הזו).

פורסם
אגב, תמונות ברמה ממש ירודה... חבל.

באמת הקומפוזיציה לא משהו, שלא לדבר על התאורה...

:lol::lol::wink::D:wink:8):lol:

ראלימן

נ.ב

כדי שזה לא תהיה תגובה חסרת משמעות - לצאת לאוטו שלך עם עץ על הגג זה מבאס. ולא זה מה שילמד אותו לקח לא לחנות על המדרכה.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גם אני מגיב עבור שאר חברי הפורום

התגובה שלך למקרה המסוים הזה קיצונית מענין איך היית מגיבה אם מישהו מאיתנו היה מתמוגג מנחת לו היו שוללים לך את הרישיון ל-6 חודשים בגין עבירת מהירות.

מגיע לך לא ? הרי עברת על החוק.

מאות אלפי עבירות חניה מתבצעות מדי יום בכל מדינה מתוקנת, נזק לרכוש בגין חניה במקום אסור הוא בעיני רחוק מלהיות משעשע.

להבדיל אלפי הבדלות מקרה דומה בתפיסת מקום חניה עבור נכים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...