Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ריח דלק


שמוליק1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי ריח של דלק בחלק האחורי של האוטו ומבחוץ.

הצצתי מתחת לאוטו וראיתי שיש רתיבות קלה וסמיכה של נוזל מתחת למיכל הדלק. נגעתי והיה לו ריח של דלק. (יתכן והסמיכות נובעת מדלק + ליכלוך מתחת לאוטו).

מהיכן מתחילים לטפל בבעיה ?

 

תודה.

פורסם
מהיכן מתחילים לטפל בבעיה ?

מביקור במוסך. אם יש נזילת דלק מסוכן לנסוע. דלק יכול לזרום לצנרת פליטה והאוטו עלול להדלק. תוך כמה דקות לא נישאר במקרה כזה אוטו.

 

אם היית קורא איך רושמים הודעה וכותרת, היית רושם איזה רכב ומאיזה שנה יש לך. ככה, חברים היו יכולים לתת לך תשובה יותר ספציפית.

 

המלצה שלי - קח את הרכב שלך למוסך על גרר ואל תניע אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

×
×
  • תוכן חדש...