Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אסף בסוף תסיים לפני

הסר דאגה מלבך:

הרכב עדיין לא צבוע (כנראה במהלך שבוע הבא), נדרש לשפץ את כל העץ בדש בורד (והנגר טרוד לאחרונה בענייני מרצדס), האמת שאת כל הפנסים והניקלים יש לי (אבל לך תזכור איפה מונח כל דבר, והיכן מתחבאים הקליפסים), האגזוז יצריך יום נוסף, מע' המיזוג כנ"ל, כיוון פרונט,

ו - ב ע י ק ר : זמן, זמן, זמן....

פורסם

אסף אינני מודאג .האמן שגם לי אין כרגע את הזמן למרות שהאוטו כבר צבוע יש עוד הרבה עבודה. המזומנים אזלו ואני מכין את הסובארו פשע שלי לשוד הראשון שלה ושלי.

פורסם
אסף אינני מודאג .האמן שגם לי אין כרגע את הזמן למרות שהאוטו כבר צבוע יש עוד הרבה עבודה. המזומנים אזלו ואני מכין את הסובארו פשע שלי לשוד הראשון שלה ושלי.

אני מקווה שאת השוד הראשון לא תעשה עם מנוע בוקסר 1600 סמ"ק :lol: :lol: :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

תמיד כיף לראות עבודה יסודית על רכב.

האם היא 100 או 75?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תמיד כיף לראות עבודה יסודית על רכב.

האם היא 100 או 75?

את ה-75L, סיימתי תודה לאל...(וזה לקח חמש שנים להשלים את החלקים החסרים).

מדובר ב- 100LS אוטומטית שנת 1974, 1760 סמ"ק 100 כ"ס במקור (כנראה שיתווספו לה קצת יותר).

פורסם

אסף ידידי

עבודה יפה נעשת על המכונית, אמנם שחטנו אחת על חשבון הנאה אבל בסוף נראה משהו מגניב.

ממליץ בחום שכל החברים שהינם בעלי אודי (מכל הסוגים והמספרים) יתקבצו יחד ביום בו אסף בקר יביא את הגבירה מהצפון, תערך תצוגה של כול המודלים והסוגים (60,75,80,100 משפחתיות מסחריות וקופה) באתר שנבחר, כל אחד יביא שתיה ומזון ונעשה פיקניק אחד גדול ויפה

אסף על דאגה לא אבוא עם האודי, אלא עם עד אז אמצע איזו 80 קופה קווטרו גרמנית והיבא אותה - נראה !!

חשבו על הרעיון - מוכן לסייע בביצועו.

מצא משה

פורסם

מצא ידידי, על מנת לייבא אודי קוואטרו תאלץ להמתין יותר משנה..

הקוואטרו קופה הוצגה בשנת 80' וכבר כיום ערכה בשוק הקלאסיות לא מבוטל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אסף ידידי

עבודה יפה נעשת על המכונית, אמנם שחטנו אחת על חשבון הנאה אבל בסוף נראה משהו מגניב.

ממליץ בחום שכל החברים שהינם בעלי אודי (מכל הסוגים והמספרים) יתקבצו יחד ביום בו אסף בקר יביא את הגבירה מהצפון, תערך תצוגה של כול המודלים והסוגים (60,75,80,100 משפחתיות מסחריות וקופה) באתר שנבחר, כל אחד יביא שתיה ומזון ונעשה פיקניק אחד גדול ויפה

אסף על דאגה לא אבוא עם האודי, אלא עם עד אז אמצע איזו 80 קופה קווטרו גרמנית והיבא אותה - נראה !!

חשבו על הרעיון - מוכן לסייע בביצועו.

הקופה קוואטרו הוא אוטו מדהים!!!

אבל, המחירים שלהם באירופה מאוד גבוהים (ואני מכיר אותך יקה שכמוך :lol: שאתה לא תתפשר ותרצה לקנות את הרכב במצב חדש-דנדש) וחוץ מזה אני לא יודע אם יש בארץ בעלי מקצוע טובים שבאמת יודעים לטפל ברכב הזה.

לדעתי הקופה "הרגילה" עדיפה ברוב הבחינות מהקוואטרו.

אבל זו רק דעתי האישית.

בעיניין המיפגש, אני בפנים :idea:8)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אסף, נראית מדהים.

זו 1974 נכון?

סיפרת לך כבר שלאבא שלי היתה כזו

בשלהי 1977?

ועל הספסל האחורי גם סיפרתי, נכון?

בהצלחה, כיף להזכר.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

החלון האחורי ממתין לטפוס טרמפ לצפון:

1009081006mp3.jpg

עבודת הרכבת ריפוד התיקרה:

1009081430hg9.jpg

1009081427hf8.jpg

1009081443pz2.jpg

1009081444ke2.jpg

בעל המקצוע, האמון על ייצור ריפוד הגג + הרכבתו + מושבים, הוא סאלח ('מרפדיית הצפון') אשר עובד לבדו ומסתייע לעיתים בבניו..

1009081507lu5.jpg

1009081527ev5.jpg

והתוצאה:

1009081529fx6.jpg

פורסם
אסף, נראית מדהים.

זו 1974 נכון?

סיפרת לך כבר שלאבא שלי היתה כזו

בשלהי 1977?

ועל הספסל האחורי גם סיפרתי, נכון?

בהצלחה, כיף להזכר.

גידעון,

עם הידע הרב שצברת,

והאימונים הרבים מאז,

אין כל ספק באמור לפוטנציאל הבלתי ממומש של המרקיורי...הפוטנציאל ממומש?

;-)

• תוכן חדש...