Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות בכביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי מצריפין לכ"ס

בדרך לכ"ס בכביש 4 יש פתאום ירידה (אם אני לא טועה אחרי קוקה קולה) האמת שלא כ"כ שמתי לב וכבר היתי על 130 +-

אני משער שנסעתי במהירות זו מתחילת הירידה ועד סופה ואז הבחנתי במצלמת מהירות בין השיחים,האטתי והיתי על 100.

האם יש עוד מצלמות בין קוקה קולה ועד סוף הירידה המדוברת והלאה?

האם מישהו יודע כמה מצלמות יש בקטע הזה ?

האם יש סיכוי שצולמתי ע"י מצלמה כל שהיא ולא שמתי לב?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני מחלף מורשה (כיוון צפון) ישנה מצלמה פעילה, עד כמה שידוע לי לכיוון צפונה עד כפר סבא אין מצלמות פעילות מלבדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נ.ב: שימו לב שבכביש אשדוד לכיוון דרום לפני מחלף יבנה ישנה מצלמה כבר שנים , השבוע היא קמה לתחיה..

המצלמה פעילה אחרי שנים שהיתה "שווא"

הוולנטיין לא צורח לחינם פעמיים...

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...