Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש בשכונה שלי רכב שעומד כבר כמעט שנתיים ואני מעוניין לרכוש אותו,רציתי לדעת אם זה שהוא עומד כל כך הרבה זמן פגע במנוע של הרכב או בכל מיני דברים אחרים של הרכב ?

תודה מראש.

פורסם

היי!

את הרכב שלי קניתי אחרי שעמד שנתיים במגרש חנייה של חברת משלוחים גדולה בפ"ת, מה שאני יכול להגיד מניסיוני הוא ש:

היה צורך להחליף את כל הרצועות וצינורות המים, היה אחד שהתפוצץ לי מיד לאחר נסיעת הבאתו לחיפה.

חלק מחוטי צמות החשמל התבלו.

צמיגים לא היו במצב טוב אבל גם ככה עברתי לחתך גדול יותר אז החלפתי את ארבעתם.

גומיות החלונות והדלתות למרבה הפלא נשמרו במצב טוב.

תבדוק בנרות את נקודות החלודה והרקבונות אם יש כי אם לא הזיזו אותו כנראה גם לא טפלו בו בכלל והתפתחו רקבונות.

מבחינה מכנית פרופר לא הייתה בעייתיות רבה, רק בחלקים מסביב כפי שציינתי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תבמע חיפוש דובר על הנושא כמה פעמים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

איזה אוטו ומאיזה שנה?

משנתון מסוים רכב שלא עבר רישוי במשך שנתיים מצריך בדיקת מעבדה וזה לא משהוא שאתה מעוניין לעשות אלא אם באמת מדובר באיזה רכב נדיר ומיוחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שכח מהאוטו ותגיד לו ביי-ביי.

האוטו הזה צריך לעבור בדיקת מעבדה בכדי לחזור לכביש.

גם אם תקבל אותו במתנה זאת עסקה רעה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שכח מהאוטו ותגיד לו ביי-ביי.

האוטו הזה צריך לעבור בדיקת מעבדה בכדי לחזור לכביש.

גם אם תקבל אותו במתנה זאת עסקה רעה מאוד.

מדוע הוא צריך לעבור בדיקת מעבדה?

בגלל הגיל או בגלל שהוא עמד הרבה זמן וכנראה אין לו טסט?

בגלל 2 הסיבות שציינתי?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

זה שהוא עומד שנתיים לא אומר שאין לו טסט שנתיים.

יכול להיות שהוא הועמד חצי שנה אחרי הטסט, מה שמשאיר לך חצי שנה לעבור טסט.

תבדוק ותתחיל למהר.

לגבי טיפול ראשוני, הייתי מחליף שמנים ,בודק נזילות ,נוזל ברקס +שיחרור ברקסים ומחליף/בודק כל חלק מגומי (גומיות, רצועות ,אטמים).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רוב הסיכויים, שרכב מודל 87 לא צריך עדיין בדיקת מעבדה.

ספירת השנתיים ללא טסט מתחילה רק אחרי שהרכב הגיע לסטטוס רכב מיושן. הרכב הזה הוגדר כמיושן בשנת 2007, וגם אם לפני 2007 לא היה לו טסט 5 שנים, זה לא משנה, והשנים שעברו לפני שהגיע לסטטוס "מיושן" אינן נספרות.

אבל, בדרך כלל אנשים לא מעמידים מכוניות "במצב מעולה" סתם כך.

מעמידים את הרכב (עד שיהיה כסף/ מצב רוח/זמן) כשיש לו תקלה, שלא מאפשרת המשך שימוש או מכירה, ותיקון התקלה לא כדאי בייחס לערך הרכב.

פורסם

כשאני חיפשתי אוטוביאנקי בדקתי לא מספר רכבים.

אני ממליצה לשים לב לדבר שלא תמיד בודקים אבל יש לו חשיבות לא קטנה:

חלודה- הסרטן של הרכבים הישנות.

תבדוק את הרצפה ואת קיר האש- אם יש שם חלודה, עדיף לא להתעסק.

אמנם אני חיפשתי לי אוטוביאנקי איטלקי בעל נטייה לחלודה, אבל גם גרמניות עלולות לפל קורבן למגפה הזו.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...