Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך ואן להובלה של 6-7 אנשים + ציוד כמו רמקולים וכאלה למרחק של כ150 עד 200 ק"מ ביום ( לא כל השבוע , 3-5 ימים בשבוע ).

התקציב הוא עד 10K רק לרכב.

עד עכשיו האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה ואנדורה, שאחרי חיפוש שעשיתי בפורום יש לי עליהה כמה שאלות:

1. האם מישהו יכול להתייחס מניסיון לבעיות בסרן האחורי? ( בחיפוש הבנתי שיש בעיות. , לא הבנתי איזה ומתי הן מתחילות ).

2. האם כדאי לי לחפש בנזין או דיזל? מצאתי שוונדורה 5700 אוכלת 1:4 , ונדורה 4300 אוכלת 1:5-6 ודיזל 6500 1:6-7. , האם המספרים תואמים את המציאות? , ומה בקשר למנוע 6200 ( דיזל )?

3. מי מהמנועים יותר אמין וכמה בממוצע הם שורדים?

4. בעיות אלטרנטור, מהן והאם יש דרך להימנע? ( לא נראה לי הגיוני להחליף אלטרנטור כל שנה. )

5. מחשב גיר, מאיזה שנה הגיע והאם כולם בעיתיים?

וזהו בערך, כמובן אם יש עוד משהו אשמח להשכיל.. , וכמובן סליחה על החפירה.

יום טוב.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

מאחר ותקציבך מאוד דל והדרישה פשוטה גדולה מידי על התקציב, אין לך הרבה ברירות אלא פשוט להתפשר על מה שתמצא במצב הכי טוב, בשאיפה שתמצא רכב מתוחזק (אני בספק אם יש כזה ב 10K שח) והכיס יהיה מספיק עמוק בשביל לעמוד בהוצאות השוטפות וכמובן התיקונים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כך, מאיזה תקציב אפשר למצוא אחת במצב טוב?

ואם תוכל להתייחס לשאר הסעיפים.

בתודה.

אלכס.

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

קח בחשבון ש6-7 נוסעים בוונדורה משאיר לך שטח העמסה קטן יחסית.

אני מחזיק בעבודה בנוסף למשאיות גם וונדורה וסוואנה ושתיהן נחשבות אצלינו לרכבים קטנים (חברה שמספקת שירותי הגברה ותאורה).

מה אתה רוצה להוביל בדיוק?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מה אתה רוצה להוביל בדיוק?

מדובר ברמקולים וציוד של להקה\די ג'יי , אבל לא יותר מידי, הרכב הקודם היה מיצובישי L300 , ככה שאני בטוח שגם בוונדורה קצרה לא יחסר מקום.

אלכס.

• תוכן חדש...