Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'שמע, אני החלטי לשים מחשב ברכב.. קניתי מסך הרכבתי אותו ושמעתי רדיו, אח"כ חיברתי לטופ של טושיבה פנטיום 1, עם מסך מפוצץ... בערך הלפטופ הראשון שיצרו (אם לא הראשון אז מקסימום השלישי)

ונסעתי איתו קצת.. (דרך אגב הוא היה מחובר ישר למצבר, לא יאומן...)

ואחרי שראיתי שהכל עובד..

בבבבקיצור מה שאני מנסה להגיד, תקנה מסך, תקנה לפטופ שגם ככה אתה צריך..

תחבר תפרק, תשפר,תשנה, לא חייבים לקפוץ ישר ראש לברכה..

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

bencohen5, אתה השתמשת בלפטופ בפרויקט שלך אתה יכול לספר לנו איך העבודה היתה נראת? תראה אין בכוונתי לזלזל בך ולא באף אחד אחר פה אני פשוט אומר שוב שלפטופ זה השיא של החאפריות נכון הוא נייד אפשר להוציא להכניס והוא מיועד לתזוזה אבל זאת לא הנקודה פרויקט רציני לטווח ארוך לא מתחילים בכלל עם לפטופ ואגב אוראל לגבי מה ההשוואה שעשית בין נייד לנייח אני חולק עליה לגמרי אין להשוואת מחשב נייד לנתונים וביצועיים של מחשב בייתי אני כותב עכשיו בפורום במחשב נייד חדש והוא איטי! אבל כנראה בגלל הויסטה עזוב זה לא האישו אתה רוצה לדעת למה לא.. אני מאמין שאני לא אכתוב לך עכשיו את הכול כי זה מתחיל מהדברים הכי קטנים שאני ממש לא אזכור כעת כמו למשל מה שפוקליסט אמר - הפעלה והדלקה- בעיה רצינית! , רק שלא תגיד גם שאתה מתכוון לחבר את המערכת ב15000 שקל שלך לכרטיס קול המסכן של המחשב נייד ושזה גם סיפור הרי אתה מתכנן לשים אותו מתחת למושב אז צריך כבלים מהמחשב למגבר ולמקרה שחשבת שאין מאריכי USB אז טעית אני בטוח שתרצה איזה רכזת לידך הרי לא תרד מתחת לכיסא כדי לחבר את הMP3 קיצר לגבי החיווט זה אותו הדבר היתרון היחיד שהנייד אולי יש זה החשמל שמגיע מהבטריה שגם שם צריך לשים קבל אם אני לא טועה למרות שכפי שפוקליסט טוען הנייד לא פותר שום בעיית חשמל ואחרי כמה ימים שהמנוע דומם אין מצבר למרות שאפשר להתגבר על זה עם מפסק פשוט אבל שוב! זאת עבודה ערבית זה לא נוח מאוד קשה לתפקד ככה בנהיגה הבעיה עם ההדלקה והכיבוי של המחשב ממש אבל ממש משמעותית.. לך תשיג עכשיו ממסר ותעביר עוד חוטים בשביל מה?! זה סרט יותר גדול מבנייה עצמית של מחשב לרכב קיצר מכל בחינה זה לא משתלם ועם עושים חישוב זה אפילו יוצא יותר יקר הנייד שלי עלה 3000 וזה יחסית זול ותאמין לי אתה לא תיקח משהו שהוא פחות מזה יד שניה בכלל לא מדבר אליך כי שוב אמרנו שאין לך בעיה בתקציב אם חשבת לקנות יד שניה עדיף שלא תתחיל בכלל בפרויקט ובמיוחד אתה אוראל בתור אחד עם מערכת כמו שלך צריך להיות לך סטנרדטים גבוהים אתה הרי רוצה משהו איכותי משהו רציני שיפעל כמו שצריך וימשיך לפעול.. לחבר למצית?:shock:.. זאת עבודה שדורשת הרבה מחשבה זה לא סתם לשים מחשב נייד וזהו מה הבעיה זה הרבה יותר חוץ מזה אוראל כפי שאתה טוען אתה לא מבין גדול ואתה מחפש עבודה קלה אז מספיק שאומרים לך רק שההפעלה וההדלקה זה סרט אז זה צריך להוריד אותך מהרעיון של הנייד וזה רק ההתחלה זה יכניס אותך להרבה יותר בעיות אבל זאת הדעה שלי ובנינו אם מסתכלים על התוצאה בוא נגיד ניקח פרויקט אחד עם לפטופ ופרויקט אחד של מישהו שבנה בעצמו את המחשב לא נתיחס לביצועים כי אין מה להשוואות בכלל נדבר רק על העבודה שנעשתה.. תסתכל ותגיד לי אתה מה אתה חושב איך זה יראה לדעתך? ואגב זאת שאלה פתוחה.. איך זה יראה לדעתכם????...

פורסם

למה צריכה להיות בעיה עם ההדלקה והכיבוי? בגלל שאם אני מנתק אותו מהמטען כביכול המצית הוא ממשך לפעול על הבטריה? או מה? ולגבי המחיר אולי זה קצת ויתר יקר נכון אבל זה הסטטי ומשמש אותי לעוד דברים מחוץ לאוטו וחוץ מזה מחשב נייד הוא אשכרה מיועד לטלטלות אז זאת בעיה שגם פתרתי, ולמה אי אפשר להשים כרטיס קול טוב בשביל המערכת שלי במחשב נייד?

ומה עושים עם מחשב מיועד בקשר להדלקה והכיבוי שאי אפשר לעשות במחשב נייד? כאילו אני רוצה שאני ידליק את האוטו המחשב ידלק ושאני יכבה את האוטו הוא יתכבה למרות שאם אני יכבה את האוטו המחשב יתכבה זה יכול להרוס אותו איך פותרים את הבעיה הזאת?

פורסם

מזה מיועד לטלטלות?? זה מחשב נייד נכון הוא מיועד לתזוזה ומשמש בדרך כלל לצרכי עבודה לא לנהגי טרקטור אתה לא פתרת שום בעיה אנחנו כבר ידענו מראש שהארד דיסק שלו לא מושפע מאבנים שבדרך בגלל זה ממליצים לקנות הארד דיסק 2.5 ל-CARPC ואני מבטיח לך שגם הוא לא יושפע מ'טלטלות' ובנוגע להדלקה ולכיבוי - לנייד יש כפתור הדלקה מעל הלוח מקשים עכשיו דמיין אותך ניכנס לאוטו מתניע ואז בא לך לשמוע שיר אבל אבל אתה לא יכול כי אתה צריך להדליק את המחשב אז אתה יוצא מהאוטו מזיז את הכיסא פותח את הנייד ומדליק אותו מחזיר הכול למקום וממשיך לנסוע אתה מגיע לאן שרצית מכבה אתה האוטו ואז אתה ניזכר שצריך לכבות את המחשב ויש לך שתי אפשרויות א. להשאיר אותו ולתת לו ללכת לישון ואז הוא גונב לך חשמל מהמצבר נכון אמנם זה קצת אבל עם הזמן זה יהפוך להיות הרבה ואם אתה מנתק אותו מהמצבר אז הוא יעבוד על הסוללה מה זה משנה הוא יגמור אז אותה ב.אתה יכול לכבות אותו ואחר כך לחזור על כל פרוצדורת ההדלקה בוא נגיד שידלק ויכבה עם האוטו הוא לא יעשה.

מישהו אמר משהו לגבי ממסר הדלקה אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם כן לפי דבריו זה גם סרט שאנחנו לא רוצים להיכנס לגבי הכרטיס קול אתה יכול לקנות אבל אתה צריך לשלם עוד כסף ולחפש כרטיס כזה ואני לא מתכוון לכרטיס USB . מחשב נייד לא יכול לפעול גם כנייד וגם כCARPC ואתה תוציא אותו מתי שבא לך זה אמור להיות מחשב קבוע ברכב אבל כמובן זה תלוי ברצונות ובציפיות של כל אחד מהפרויקט אני מבין ממך שאתה רוצה עבודה רצינית שתתאים גם לשאר הציוד שלך ברכב אז אני ממליץ לך לא להשתמש במחשב נייד.

פורסם
bencohen5, אתה השתמשת בלפטופ בפרויקט שלך אתה יכול לספר לנו איך העבודה היתה נראת? תראה אין בכוונתי לזלזל בך ולא באף אחד אחר פה אני פשוט אומר שוב שלפטופ זה השיא של החאפריות נכון הוא נייד אפשר להוציא להכניס והוא מיועד לתזוזה אבל זאת לא הנקודה פרויקט רציני לטווח ארוך לא מתחילים בכלל עם לפטופ ואגב אוראל לגבי מה ההשוואה שעשית בין נייד לנייח אני חולק עליה לגמרי אין להשוואת מחשב נייד לנתונים וביצועיים של מחשב בייתי אני כותב עכשיו בפורום במחשב נייד חדש והוא איטי! אבל כנראה בגלל הויסטה עזוב זה לא האישו אתה רוצה לדעת למה לא.. אני מאמין שאני לא אכתוב לך עכשיו את הכול כי זה מתחיל מהדברים הכי קטנים שאני ממש לא אזכור כעת כמו למשל מה שפוקליסט אמר - הפעלה והדלקה- בעיה רצינית! , רק שלא תגיד גם שאתה מתכוון לחבר את המערכת ב15000 שקל שלך לכרטיס קול המסכן של המחשב נייד ושזה גם סיפור הרי אתה מתכנן לשים אותו מתחת למושב אז צריך כבלים מהמחשב למגבר ולמקרה שחשבת שאין מאריכי USB אז טעית אני בטוח שתרצה איזה רכזת לידך הרי לא תרד מתחת לכיסא כדי לחבר את הMP3 קיצר לגבי החיווט זה אותו הדבר היתרון היחיד שהנייד אולי יש זה החשמל שמגיע מהבטריה שגם שם צריך לשים קבל אם אני לא טועה למרות שכפי שפוקליסט טוען הנייד לא פותר שום בעיית חשמל ואחרי כמה ימים שהמנוע דומם אין מצבר למרות שאפשר להתגבר על זה עם מפסק פשוט אבל שוב! זאת עבודה ערבית זה לא נוח מאוד קשה לתפקד ככה בנהיגה הבעיה עם ההדלקה והכיבוי של המחשב ממש אבל ממש משמעותית.. לך תשיג עכשיו ממסר ותעביר עוד חוטים בשביל מה?! זה סרט יותר גדול מבנייה עצמית של מחשב לרכב קיצר מכל בחינה זה לא משתלם ועם עושים חישוב זה אפילו יוצא יותר יקר הנייד שלי עלה 3000 וזה יחסית זול ותאמין לי אתה לא תיקח משהו שהוא פחות מזה יד שניה בכלל לא מדבר אליך כי שוב אמרנו שאין לך בעיה בתקציב אם חשבת לקנות יד שניה עדיף שלא תתחיל בכלל בפרויקט ובמיוחד אתה אוראל בתור אחד עם מערכת כמו שלך צריך להיות לך סטנרדטים גבוהים אתה הרי רוצה משהו איכותי משהו רציני שיפעל כמו שצריך וימשיך לפעול.. לחבר למצית?:shock:.. זאת עבודה שדורשת הרבה מחשבה זה לא סתם לשים מחשב נייד וזהו מה הבעיה זה הרבה יותר חוץ מזה אוראל כפי שאתה טוען אתה לא מבין גדול ואתה מחפש עבודה קלה אז מספיק שאומרים לך רק שההפעלה וההדלקה זה סרט אז זה צריך להוריד אותך מהרעיון של הנייד וזה רק ההתחלה זה יכניס אותך להרבה יותר בעיות אבל זאת הדעה שלי ובנינו אם מסתכלים על התוצאה בוא נגיד ניקח פרויקט אחד עם לפטופ ופרויקט אחד של מישהו שבנה בעצמו את המחשב לא נתיחס לביצועים כי אין מה להשוואות בכלל נדבר רק על העבודה שנעשתה.. תסתכל ותגיד לי אתה מה אתה חושב איך זה יראה לדעתך? ואגב זאת שאלה פתוחה.. איך זה יראה לדעתכם????...

לא נכנסתי לת'רד וגם לא קראתי אותו בכלל ואני לא מתיימר להבין יותר מידי בתחום המחשבי רכב למרות היותי טכנאי PC מעולה ואיש הייטק מן המניין וכל שאר הירקות אבל אני חייב להתייחס לצורת הכתיבה שלך שכן לא קראת את כללי הפורום כלל וכלל ודילגת על החברים הטובים שלך סימני הניקוד מה זה איך אפשר לקרוא את זה? נכון קשה?

בלתי נסבל!

רק בגלל צורת כתיבה כזאת אני ועוד רבים מתעייפים מלקרוא את הת'רד ופשוט מדלגים עליו.

חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז הבנאדם רושם בלי סימני ניקוד, נכון שזה קשה אבל אם אכפת לך באמת מאנשים פה בפורום אתה תתאמץ כמו כמה שמתאמצים פה ואכפת להם ואני מודה להם על זה, אז למה להעליב תשלח לו בפרטי, אותי זה היה מעליב כי זה כאילו אתה רומז שהוא אוטיסט:wink:

פורסם
מה ניסית להגיד עם שני הקישורים האלה שמה יותר טוב? לראות איך זה נראה זה בטוח לא כמו בתמונות.

אני סה"כ משתעשע ברעיון של איך זה ייראה כי אני שוקל ברצינות לעשות את זה.

פורסם

בבקשה אל תביך את עצמך ותוריד את רמת הפורום לרמת צ'אט ילדותי, ואינני מבין על מה יצא הקצף. כולה חבר ותיק עם הרבה נסיון ו"קבלות" העיר על כתיבה ללא סימני פיסוק. צריך לדעת לקבל ביקורת ולומר, נכון, אתה צודק. לא קרה שום דבר.

אני מקווה שקיבלת בשרשור הזה אינפורמציה שתעזור לך, ואישית, אני מחכה לראות את הפרוייקט שלך.

בהצלחה.

לדעתי השרשור מוצה.

פורסם
אז הבנאדם רושם בלי סימני ניקוד, נכון שזה קשה אבל אם אכפת לך באמת מאנשים פה בפורום אתה תתאמץ כמו כמה שמתאמצים פה ואכפת להם ואני מודה להם על זה, אז למה להעליב תשלח לו בפרטי, אותי זה היה מעליב כי זה כאילו אתה רומז שהוא אוטיסט:wink:

תקרא את כללי הפורום.

אני בספק אם הוא לא קיבל עד עכשיו איזו אזהרה או שתיים מאחד המנהלים ואם הוא לא קיבל עד עכשיו, אז המנהלים מתרשלים.

לא אמרתי שהוא אוטיסט ואני גם לא רומז את זה, אני בעצמי דיסלקט.

אבל אני מכבד את חוקי הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה , בואו נעצור פה. ונשמור על עניניות ורמה גבוהה בפורום.

לגבי הכללים - הם חלים על כולם ונא להקפיד לכתוב בצורה נאותה ומכובדת.

אם למישהו יש בעיה לגבי עבודת ניהול הפורום- בפרטי. אין צורך לעשות זאת על גבי הפורום עצמו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...