Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות מצבר של VARTA 60 Ah ויש לי כמה שאלות כלליות...

1. מה ההבדל בין הסדרה הכחולה לסדרה הכסופה (ברמה הטכנית)? כבר קראתי את ההבדלים היבשים באתר שלהם אז בבקשה תיתנו לי תשובה יותר ספציפית ממה שרשום שם... והאם יש הבדל גדול מבחינת המחיר?
  2. איך זה שכל המצברים החדשים של היום "חופשיים-מתחזוקה" והאם הם עדיפים מבחינת ביצועית על המצברים מהאסקולה הישנה עם הפקקים? אני פשוט מכיר רק מצברים ישנים שצריך למלאות מפעם לפעם...והאם הם באמת חופשיים מתחזוקה או שצריך לבדוק משהו מדי פעם?
  3. האם יש חשיבות למיקום הקטבים? כלומר האם משנה אם הפלוס יהיה בצד ימין והמינוס בצד שמאל או להיפך? (מסומן בתמונה)
  4. מעבר למיקום הקטבים VARTA מציינים במפרט של כל מצבר גם שתי דברים נוספים: טרמינלים וצורת בסיס - אפשר לקבל הסבר לגבי נושא הטרמינלים? האם יש חשיבות לנושא זה? (מסומן בתמונה)
  5. אפשר לקבל הסבר לגבי צורת הבסיס? האם יש חשיבות לנושא זה? (מסומן בתמונה)
  6. באופן כללי, מה חשוב לבדוק כשקונים מצבר חדש, אל מה להתייחס ובעיקר על מה חשוב לשים דגש?

Varta.jpg

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם
זה לא מעניין אף אחד?

זה באמת שאלה טובה!

אז ככה:

החלטתה זה כבר טוב, אבל כדאי לבדוק אם זה מה שדורש הרכב (שסוגו לא צויין)

וורטה כסופים נותנים יותר זרם התנעה במאוחד במזג אוויר קר של ארופה.

בחלק מהרכבים חשוב לשים לב למיקום הדק חיובי והשלילי(בגלל אורך הכבלים). ברכבים ישנים יותר לרוב אין חשיבות.

שים לב גם גובה של המצבר!

לי היה את הכחול, הוא ממש סבבה, אבל את השנפ אהבתי יותר.

במצבר ללא טיפול אין צורך/אפשרות לבצע הוספת מים מזוקקים

שים לב לתאריך יצור, ומספר חודשי האחריות

בהצלחה!

פורסם

הרכב הוא לנטרה 95'

אני לא בטוח מה הזרם של המצבר הנוכחי שלי אבל אני כמעט בטוח שצריך בין 55-60

יש לי כעת מצבר של שנפ ואני מצרף תמונה שלו...

כפי שמראה התמונה אני חושב שזה מצבר של רק 46 אמפר-לשעה עם כח הנעה של בקושי 230 אמפר...הגיוני שיש לי כזה מצבר עלוב?

DSC_0519.jpg

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

יש ברשותך ספר רכב?

אפשר גם להתקשר למוסך מרכזי,

הרי גם ככה מצברים היום מאוד יקרים

אין טעם לרכוש 60 אם היצרן ממליץ על 55 (לדוגמה)

בהצלחה!

• תוכן חדש...