Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ לגבי התקנה של רמקולים ברכב.

יש היום ברכבים חדשים עניין כזה שהרמקולים האחוריים ממוקמים בקדמת הדלת האחורית. בקיצור רציתי לדעת האם יש בכלל טעם (מבחינת השמיעה של הנהג) לשים רמקולים קומפוננטים מקדימה וגם מאחורה כי בסוף יוצא שיש לך זוג שממוקם ליד הרגליים והזוג האחורי ממוקם מאחורי המושב. זה לא קרוב מידי?? האם עדיף כבר לשים רק רמקולים קדמיים?? איך המיקום הזה משפיע על השמיעה??

פורסם

חיפוש קטן בפורום היה פותר לך תסוגיה, הנושא הזה די נטחן כבר.

אין צורך ברמקולים מאחורה, שאתה הולך להופעה האם אתה שומע את הזמר מאחורה? כמובן שלא, הרעיון הוא לבנות "במה", בדיוק כמו זאתי שאתה מקבל בהופעה, במה שתפיק את הצליל הטוב ביותר.

בשורה התחתונה: תשקיע את הכסף בקומפוננט קידמי.

פורסם

היו לי 4 רמקולים ברכב הקודם שלי ואני חייב לציין שזה היה נחמד לכוון את המערכת בצורה כזאת שאתה שומע סאונד הומוגני שמגיע אליך אחיד מעל הכיוונים. אבל אז הרמקולים היו בחלק האחורי של הרכב ולא ממש מאחורי המושב. לכן אני מתלבט האם יהיה לזה אותו אפקט.

ברור שקומפוננטים מקדימה הם חובה!

פורסם

בוא נניח לרגע שאתה המשתמש הממוצע ששומע בדרך כלל MP3

MP3 בנוי סה"כ מ-2 ערוצים (סטריאו), ככה שאני לא ממש מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר "סאונד הומוגני" הרי אתה מקבל בדיוק את אותו הצליל פשוט מאחורה, ואני בספק מאוד גדול אם בצורה שהרמקול היה מותקן (אני יוצא מתוך הנחה שזה היה מגש אחורי) הצליל לא התפזר לרמות שהוא בכלל לא הגיע אליך, בדבר אחד אני יכול להיות בטוח הוא לא היה 'אחיד'.

מצד שני אם זה הצליל והתצורה שאתה אוהב אז בבקשה, אחרי הכל אלה הם האוזניים שלך. :)

פורסם

תקשיב לפי דעתי , למרות שרוב האנשים פה אומרים שהבמה שצריך להשקיע בה היא הקדמית, אני באופן אישי מעדיף גם רמקולים מאחורה שיוסיפו סראונד גם מאחורה.

תאמין לי שמעתי מערכות שרק מקדימה היה רמקולים ומאחורה לא היה , אבל היה חסר משהו מאחורה מבחינת הצליל.

אם אתה כל כך רוצה להוסיף רמקולים בדלתות תקנה רמקולים נחמדים אבל רגילים כי קומפוננט זה באמת יהיה מיותר מאחורה וזאת סתם השקעה.

איך שאתה רוצה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כשאני אומר סראונד אני לא מתכוון למספר הערוצים או לכוון של הרמקולים מבחינת זווית, אני מתכוון שבארבע רמקולים אפשר לסדר את הסאונד כך שאתה לא יכול לדעת מהיכן הוא מגיע אלייך, קדימה אחורה או ימינה ושמאלה, כלומר אני מכוון את זה ככה שאני כאילו נמצא במרכז ארבעת הרמקולים, כך שאני שומע מכל הרמקולים את אותה העוצמה, לזה אני קורא הומוגני, וזה יותר נחמד מלשמוע רק מקדימה נראה לי.....

ואגב, לגבי הבחור שהציע כאן לשים קומפוננטים מקדימה ורגילים מאחורה, האם הרגילים לא יהרסו את הסאונד של הקומפוננטים?

• תוכן חדש...