Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה עבדתי בעבודה שלי (אני שומר בגנים ציבוריים שלא יהיה רעש והפרעה לשכנים), הגינה ממוקמת באזור די מת ואין בה המון תנועה, כמו כן החניה שליד הגינה מאוד צפופה ובסמטה יש 3 בנייני קומות. חניתי בחניה זאת לפני עבדותי, כשחזרתי לרכב לרגע להביא משהו ראיתי זוג מבוגרים שרוצים להחנות ולא מוצאים חניה האישה ירדה ודיברה אליי בצורה בוטא שחניתי פה ואני לא בסדר ובגדול היא אמרה שבגלל אנשים כמוני ככה נראית המדינה. לאחר מכן בעלה הלך והחנה את האוטו בחניה גדולה שנמצאת 200 מ' מאיפה שחניתי במקרה הלכתי לקיוסק לאחר מכן וראיתי אותו חונה. מלבד זאת אמרתי לאישה שאני יזיז את האוטו נכנסתי לתוכו ולא הזזתי אחרי שהיא עלתה לביתה. יש לציין שהמקום היה שומם ולא היו בו ילדים (הייתי ליד), כשחזרתי לאוטו מצאתי עליו שריטות ואת הוישרים על הריצפה (את כל החלק כולל התחתית), אחרי זה הלכתי לסיבוב וביררתי עם כמה אנשים וגם עם הפקח של העיריה ולא הייתה שם תנועה או משהו כזה. אני כמעט בטוח שזאת היא ויש לי את מספר הרישוי של בעלה, עכשיו השאלה מה אני עושה? האם להגיש תלונה במשטרה יעזור, או אם יש דרך אחרת. מלבד זאת רציתי לדעת אם אגיש תלונה במשטרה אני אוכל לקבל את הפרטים של בעל הרכב ואתעמת איתו לבד. אשמח לתשובות והצעות.תודה ולילה טוב,שחר.

פורסם

למיטב זכרוני כאשר אתה מגיש תלונה על פגע וברח אתה זכאי לקבל את הפרטים לפי מספר הרישוי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סיפור עצוב, עצוב מאוד.

למשטרה כמובן תוכל ללכת, אבל את האשמה צריך להוכיח.

בנסיבות הקיימות זה לא יהיה דבר קל.

תבדוק, אם אין מצלמות באיזור, אולי יש צילום של המתרחש.

פורסם

הביטוח מחייב אותך בהגשת תלונה במשטרה, אך הנ"ל לא תנקוף אצבע למענך.

הייתי במצב דומה עם הרכב של החברה, הגשתי תלונה ונתתי לאחראי המשמרת את הוישר השבור כראיה (עם טביעות אצבע די ברורות), לא עבר שבוע והתיק נסגר "מחוסר עניין לציבור".

האירוניה היא שהאישה או בעלה התנהגו כך לאחר שאמרו שבגלל אנשים כמוך ככה נראית המדינה.

פורסם

ולמה אתם מסיקים מסקנות חפוזות,מכיוון שאין ראיות ואין עדים (לטענתך),כנראה שתצתרך לבלוע את הצפרדע ולהמשיך הלאה בחיים. אמנם ע"פ התרחשות הדברים הדבר הקל ביותר יהיה להאשים את זוג המבוגרים אולם תאר לך שאלו שני נערים משועממים מהחופש הגדול שעשו את המעשה בלי שאיש ראה אותם?? מכיוון שאין עדים למעשה ,לא נראה שיש הרבה מה לעשות.

פורסם

תראה, אם החניה היא של הדיירים אז בתכלס מגיע לך (ועוד הבטחת להזיז ולא עשית כך).

אם לא אז בכל מקרה אתה בבעיה כי אין עדים ובטח שהמשטרה לא תעשה כלום כאשר יש להם דברים חשובים יותר שהם לא שמים עליהם קצוץ.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

כואב ומצער לשמוע ...

אני עד לכמה מקרים שדיירים מתעצבנים מאוד שחונים להם בחנייה, לפעמים זה מוגזם מדי ..

אני מציע שתמשיך לנסות לברר האם אלו הם שפגעו ברכב , אולי אפילו לנסות לדבר איתם.

שלא יקרה מקרה שתגיש נגדם תלונה ולאחר מכן תוגש תביעה נגדך על ידם במידה ויתברר שהם לא אשמים.

ISRAEL ISREAL

פורסם

חנית בחניה שמורה לדיירים.

לא הזזת את הרכב כמו שאמרת שתעשה.

למה ציפית?

שים את עצמך במקום הדיירים.

אני מניח שלא היית מצלצל למשטרה, כי כמו שידוע לך המשטרה שלנו עסוקה בדברים אחרים.

אז מה עשו אותם דיירים?, פשוט לקחו את החוק לידיים ולימדו אותך לקח.

כשאתה מהצד הנפגע קשה מאוד להבין את זה.

אבל כשאתה הדייר שחנייתו נתפסה ע"י אדם זר, זה מאוד מרגיז

ובטח בשעת לילה שבה לא תתחיל לצלצל לשכנים, וגם כי אין חנייה ברחוב.

ואם כבר, תרשו לי לשתף במקרה שהסתיים בונדליזם מסוג שונה, שאף יכול היה להסתיים בפגיעה בחיי אדם -

אני מתגורר בבניין ללא חניה פרטית, ברחוב עצמו וברחבות הסמוכים קשה מאוד למצוא חניה.

לבניין שממולנו קיימת חניה פרטית, שבה אחת החניות לא מאוכלסת ברכב כבר קרוב לשנה.

אחד הדיירים מהבניין שלנו החליט להחנות שם את הרכב שלו, הרכב שהה שם משהו כמו יומיים-שלושה.

עברו חלפו להם הימים, ולפתע אני שומע מחלון הבית רעש של "פססססס".

מציץ החוצה, ומה אני רואה? אחד הדיירים מהבניין ממול מוריד אוויר מאחד הצמיגים האחוריים לאותו רכב שחנה בחנייה הפרטית.

ההורדה לא היתה נראית לעין, ואיפשרה לרכב לנוע. אך לטובת הנהג היה עדיף כמובן לראות שאין אוויר ולא לנסוע במצב כזה.

פורסם

קודם כל לכל הספקנים החניה היא חניה ציבורית, לכל אחד משלוש הבניינים יש חניון פנימי, כנראה שלזוג יש זוג מכוניות.

לפי מה שאני מבין אין טעם בלהגיש תלונה (אין לי גם ביטוח מקיף). תודה לכל העונים.

פורסם

כרגיל,המשטרה לא תעזור,אז לוקחים את החוק לידיים,רק בעדינות.:wink:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בעדינות? לשרוט את רכבו ולתלוש לו את הוישרים? אמנם פותח השרשור אינה טלית שכולה תכלת אך ההתנהגות מצד השכנים היא בהחלט פושעת וחמורה פי כמה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לבחור מעליי,התכוונתי לפותח האשכול,שהוא יפתור את זה בעדינות,ולא יפנה למשטרה כי חבל על הזמן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ושהם יעמדו עכשיו במצב שלך, אתה כנפגע, יכול לעשות להם דבר דומה.

שבור ווישרים, תיתן כמה שריטות במכסה המנוע עם המפתח שלך וסע לשלום.

אין לי משהו אחר להגיד לך, אחרי הכל המשטרה לא עושה\תעשה כלום, אני הייתי עושה להם משהו דומה ומסתלק, כמו שלך אין מה לעשות, גם להם לא יהיה. (אחרי הכל, הם חלאות אדם, לא מגיע להם משהו כזה ? הם לא קנו את החניה הזאת, ולא האבות שלהם, ובייחוד בגלל שזאת חניה ציבורית)

גם אם לחלקכם זה נשמע תמוהה, יש כמה שצריכים ללמוד להשתיק את מי שמנסה לקפוץ עליכם.

קשה לי מאוד לוותר למישהו שפגע בי, אך אני לא אוהב להתעמת ישירות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...