Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שהאתר הדי מיותר וזניח של ה"עיתנואי" העוד יותר זניח רוני אהרונוביץ מעניין אותי, אבל אני חייב להגיב על הדיון שנפתח שם. פשוט נראה שאהרונוביץ מחפש לעצמו תשומת לב בכוח, ומשיג את המטרה שלו (האתר הזניח שלו מפורסם כאן בפורום כבר כמה פעמים) לי אישית נמאס כבר ממנו ומהאתר שלו ועוד יותר נמאס מזה שכאן פותחים שרשורים על האתר שלו. שיעשה באתר שלו מה שהוא רוצה ויגיב איך שבא לו האנשים כבר ימצאו את דרכם לנוס משם על נפשם (ולראיה הפעילות הענפה באתר, והמקצועיות שלו).

ROOONEEYY

פורסם

טמטום לשמו.

אם הוא רוצה אתר עם זיקה פוליטית..שיצהיר זאת לפני שאנשים שואלים אותו שאלות,אם זהו אתר בנושא רכבים..שיענה בלי קשר למוצאו ודעתו ואמונתו של אדם.

פורסם

עלק שהוא סירב לענות למתנחל שאינו בדיוק מתנחל, ועוד הביא קישור משלום עכשיו, אלא שמסכנים את חייהם של חיילי צה"ל.

אנשים כאלה מזכירים לי את אותו האבא המוסלמי שבתו נהרגה מטיל של החיזבאללה במלחמה אבל הוא האשים בזה את מדינת ישראל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה האתר שלו וזו זכותו.

אישית לא נכנס לאתר שלו ובחיים לא הייתי מםפרסם אצלו כי אין לי שום רצון לעזור בפרנסת אדם שלא יודע להפריד בין החלק המקצועי לשאר החלקים שלו.

למרות שבדיעותי אני מזוהה עם השמאל מעולם לא חשבתי לסרב לעזור, לדבר או להיות בקשר כלשהו עם "מתנחל" כי זה שאדם מחזיק בדיעות שונות משלי לא עושה אותו פחות טוב או יותר טוב ממני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חותם לכם שהכותב פקטיבי ,או שמישהו מנסה לעצבן את בעל האתר או שסתם משעמם לו.

לגבי רוני ,כבר סגרנו שהוא הזוי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

החום והשמש הקופחת של יולי אוגוסט עשו ככול הנראה את שלהם לכמה מכותבי השרשור ההזוי בנטקאר.

הבטן שלי עוד כואבת מרוב צחוק, פשוט ענק. :-P

• תוכן חדש...