Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

היום בצהריים ניגשתי לסניף הקרוב לביתי של האוטו דיפו , רכשתי שמפו טפלון + ווקס של דופון ובנוסף , בשיא טיפשותי , פוליש בקופסא קטנה שעולה כ 26 שקלים .

המוכר הדריך אותי איך למרוח ומה לעשות .

המוכר המליץ , אני (בטיפשותי הרבה) נעניתי להמלצתו .

על הקופסא רשום בבירור (באנגלית יש לציין ולא בעברית) שאין ללחוץ חזק בעת המריחה , אך לצערי לחצתי חזק מדי באזור מכסה המנוע , הלחיצה גרמה לשיפשופים \ שריטות מוזרות שכאלו , למרות שמרחתי באופן אחיד וחזרתי על המקום לפחות פעמיים בעדינות המירבית (אחרי שהבנתי את הטעות) .

קרהל י אות והדבר בכנף האחורית - שם זה די סביר ותוקן וקרה לי אותו הדבר בבגאז' של הדייהטסו , שם זה תוקן לחלוטין .

אך אני מוטרד , כי מכסה המנוע לא ממש רוצה לחזור לעצמו , גם אם אני מורח שכבה דקה ומנגב בעדינות (בניגוד לבגאז' שם זה עזר).

כששאלתי את המוכר בנוגע למכשיר שנלווה לפוליש הוא אמר לי ש"הכול חרטה" , אבל בטיפשותי הרבה אמרתי "יאללה , ננסה , מה יכול להיות" .

הנזק הוא לא כזה גדול \ בולט לעין אלא אם כן מתרכזים במכסה המנוע והשאלה שלי היא - מה עושים במצב שכזה ?

אם אני איגש לדייטלינג מקצועי שיעבור על זה שוב , יעזור לפתור את הבעיה ? או שגרמתי נזק תמידי לצבע ?

חשוב לציין שאחרי הפוליש עשיתי גם וקס של חברת דופון , אבל זה לא ממש עזר להעלים את הנזק שנגרם .

חשוב עוד יותר לציין שבשאר חלקי הרכב לא קיימת התופעה או שרואים אותה אבל במינימום .

עוד דבר שלא ציינתי - נתתי לפוליש להתייבש זמן ארוך על הגג של הרכב , שם אין שום דבר , גם על מכסה המנוע נתתי לו זמן להתייבש ושם זה קרה .

השימוש היה בפוליש עדין

אני ממש לא רגוע , ניסיתי לעשות טוב וגרמתי נזק .

מה עושים במצב כזה ?

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אוקיי , צודק .

שכחתי לצלם , אבל מחר אצלם באור יום ואצרף את זה לפורום , כרגע כבר מאוחר .

אגב , לא מרחתי הרבה חומר , נוצר מראה שכאילו הפוליש לא פוזר באופן אחיד וכאילו שמרחתי באופן לא אחיד ולא כך הדבר .

בכל אופן , מחר אצרף תמונות , אם יש לכם רעיון ללא תמונות - אשמח לשמוע .

שבת שלום

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...