Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה VS מזדה MX 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל צחור11 שלום,

לאחרונה מכרתי את הקופה 2.7 ידנית (דגם החדש). בעוד מספר ימים מגיעה המיאטה החדשה, אני מעריך שאני יכול לענות לך. קניתי את הקופה אחרי הכתבות שקראתי עליה באוטו.

הקופה יפיפייה אמיתית (עניין של טעם אבל לדעתי אחת היפות בישראל – מדבר על הדגם החדש), זולה לאחזקה (יחסית לרכב ספורטיבי) – טיפולים (ממש זולים!) , ביטוח סביר... רק צריכת דלק יחסית גבוהה, שוב תלוי לאיזה רכב משווים ואיך אתה נוהג. היא יחסית שקטה (למעשה זה רכב GT) ,נוחה לנהיגה, מאובזרת ומספיק חזקה לכבישי ישראל, פרקטית (יחסית לסוג רכב כזה) ..... אבל היא לא הדבר האמיתי.... יש לה היגוי טוב אבל לוחמת הגה ותת היגוי והיא לא מספיק מרגשת.

אם אתה מחפש רכב ביצועים לקו ישר – בהחלט ייתן תמורה מעולה. אגב – הכוח די זהה – אם זאת לMX יתרון בזינוק בגלל ההנעה. אבל הקופה נעימה יותר במהירויות גבוהות.

אם אתה מחפש רכב ספורט נטו, אז ה MX עדיפה – אין בכלל מה להשוות – מדובר בזן נדיר, הנטייה להוצאת הזנב והתחושות שהיא מעבירה הם משהו ששמור לרכבים הרבה יותר יקרים.

אבל יש המון פשרות ברכב: ביטוח יקר, 2 מקומות, נמוכה מאוד, גג בד ... ...

אני מציע לעשות נסיעת מבחן ולהתרשם – בכל מיקרה – הקופה 2.7 הידנית היא המומלצת.

לגבי הקלאו ובמגאן – לא נהגתי – רק קראתי את הכתבות – אני רק יכול להגיד שהצרפתים יודעים מה הם עושים (עדין זוכר את ה RSI שלי ...) אבל ההשוואה שלהן היא מול ה MX ולא מול הקופה כי הן יותר ממוקדות לספורט והקופה יותר GT.

" למי ששאל מה אני מחפש ברכב, אז ממש לא את הפוזה! רכב ספורטיבי מהנה לנהיגה שיושב טוב על הכביש שנראה טוב על הכביש, בעל ביצועים מספקים (קשה להגדיר מספקים אני יודע תשתדלו ) שאני יוריד לרביעי משישי שתורגש הדחיפה הזאת (לא מצפה לדחיפת STI אבל להרגיש) כמה שפחות לנקר עיניים (קצת קשה) אחזקה זולה ככל האפשר דגש עיקרי על דלק, אהה ואם זאת המזדה אז כן גם צמיגים" – נראה לי שהקופה מתאימה יותר עבורך.

מקווה שעזרתי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נ.ב. אבל זה רנו, ורנו זה קקה בלבן ואיכסה פיכסה, נכון לנצ'יההוליסט?

אל תעליב את הלבן...

נתת לי רעיון לחתימה. פשוט לא יכול לסבול את המותג הזה על כל צורותיו ודגמיו (ח"וח לא משהוא אישי נגדך רוני :wink:)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אל תעליב את הלבן...

נתת לי רעיון לחתימה. פשוט לא יכול לסבול את המותג הזה על כל צורותיו ודגמיו (ח"וח לא משהוא אישי נגדך רוני :wink:)

למה שאני אחשוב שזה משהו אישי נגדי? הפכתי לדובר של רנו בארץ בגלל שיש לי קליאו ספורט? תן לי לחדש לך - מבחינתי שיקראו לה קיה קליאו ספורט. העיקר שהיא נוסעת טוב.

בכל מקרה, אני אזכור לבדוק אותך טוב טוב בייעוץ ברכישה, כי ברור שהאובייקטיביות ממך והלאה בנושא הזה. חוצמזה שפשוט לא נעים לראות "רנו זה קקה" בפורום הייעוץ. היית רוצה לראות "לנצ'יה זה קקה"?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דוגמה טובה לזה (בארץ) היא מיאטה מול מגאן ספורט. המחיר דומה, ההנעה שונה. אבל המגאן כל כך מהנה שאני בהחלט יכול להבין מישהו שיעדיף אותה על פני המיאטה הרכה והאיטית. (אמר רוני, שרוצה לקנות מיאטה :wink: )

ההגה של המגאן על חוסר תחושותיו - לא הפריע לך ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא קראת ב"אוטו" ? הפריע לו מאוד אבל אז הוא נרגע קצת :lol:

תן לו עוד קצת זמן ובסוף הוא יוותר על המיאטה ויצטרף אליי בלחכות ל-R26 :wink:

אני מצטרף לרוני לגבי הרנו החדשות. עשו שם עבודה יפה (ממש לא מושלמות אבל עדיין מהנות ביותר).

ניר

פורסם
ההגה של המגאן על חוסר תחושותיו - לא הפריע לך ?

אצל המגאן זה כבר לא ברמה של חוסר תחושות, זה ברמה של "מה לעזאזל הוא רוצה ממני?". ועדיין - האוטו מכויל כמעט מושלם, לטעמי, בתור רכב הנעה קדמית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ממש לא . הקהל של שתיהן הוא בחורות .

( הייתי חייב . לא רציתי להגיד הומואים , כי אני מנהל ואני צריך להתנהג ברישמיות . ממש כמו רז... )

:lol: :lol: :lol:

אבל ברצינות - למה להכליל? לא כל הספרים הם הומואים !

:lol:

את הפוזה של הגג-נפתח?

שוב הכללות.

וגם איזו אגוצנטריות..... למה אתה חושב שקונים מיאטות כדי להרשים אותך בפוזה?

ותחשבו על זה...............

אתמול גם נסעתי על מיאטה של חבר היא שנת 95 1800 5 הילוכים ממש כייפית!!

מצפה לך הפתעה לא נעימה כאשר תנסה את המיאטה העדכנית :?

אבל היא עדיין תהיה כיפית ומתקשרת (יחסית)

2008 ו-2009 זהות.

ב-2006 אין כיוון גובה מושב חשמלי ונדמה לי גם תמיכה ב-MP3.

בגדול הן כולן זהות.

עלויות טופולים - אין.

ביטוח - לא זול. אבל לא נוראה יקר.

דלק - היא לא חיסכונית. אבל גם לא נוראית.

על היונדאי , לי אישית לפחות , גם יותר קל לנהוג בצורה מנהלתית .

האמת אין שום בעיה לנהוג במיאטה בצורה מנהלתית.

אולי יש בעיה קטנה לשמור על הרשיון שלך :wink:

אני חושב שבעקבות כל מה שתיאר פותח של השרשור התשובה המתבקשת היא "מיאטה".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אבל זה רנו ורנו זה קקה.

רנו זה קקה.

מרצדס זה נאצים.

טויוטה זה אמינות.

תאמינו לי אנשים וההצהרות המטופשות שלהם, הכל תלוי על איזה אקזמפלר אתה נופל!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

CROC :

"2008 ו-2009 זהות.

ב-2006 אין כיוון גובה מושב חשמלי ונדמה לי גם תמיכה ב-MP3.

בגדול הן כולן זהות"

יש כיוון מושב חשמלי ב MX משנת 2007 ???

פורסם

כמו שכתבתי בדיוק - כיוון גובה חשמלי.

בעיניי זה לא חשוב בכלל.

לא זוכר אם זה התחיל ב-2007 או ב-2008.

פורסם

תתחדש.

באתר מועדון הרודסטרים פירטו את זה לא פעם.

גם MP3 אני חושב התווסף לאמרות זה לא מתועד רשמית.

פורסם

רנו זה קקה.

מרצדס זה נאצים.

טויוטה זה אמינות.

תאמינו לי אנשים וההצהרות המטופשות שלהם, הכל תלוי על איזה אקזמפלר אתה נופל!

לא קשור, רנו יכול להיות אחלה רכב פשוט מבחינתי הוא ק*ה (צריך לצנזר,לצערי זה כבר הגיע לכנסת [גב' יולי תמיר])

מעולם לא אמרתי שהקליאו ספורט רכב לא טוב, פשוט אני הייתי מעדיף את המיאטה על כל יתרונותיה, מהיתרונות של הרנו.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תסלח לי שוב, אבל זה פשוט מטומטם להגיד שזה יכול להיות אחלה רכב אבל מבחינתך הוא קקה. ואם הייתה לו הנעה אחורית פתאום זה היה בסדר? אתה יכול להגיד שאתה מעדיף את המיאטה כי יש לה גג נפתח, הנעה אחורית ורדיו דיסק עם כפתור הפעלה בקוטר סנטימטר ורבע, אבל להגיד שאתה מעדיף אותה כי רנו זה קקה זו פשוט טיפשות לשמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...