Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מעניינת משנות ה-70' (סימקה?) קרוב לסביח ברמת גן.

נראה שלא זזה כבר הרבה זמן, וגם החלודה מתחילה לעטר את הפח, אבל בהחלט נראה שיש עדיין מה להציל.

לוחית רישוי רגילה.

Picture 013.jpg

Picture 014.jpg

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכונית מעניינת משנות ה-70' (סימקה?) קרוב לסביח ברמת גן.

נראה שלא זזה כבר הרבה זמן, וגם החלודה מתחילה לעטר את הפח, אבל בהחלט נראה שיש עדיין מה להציל.

לוחית רישוי רגילה.

ווקסהול ויווה

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ווקסהול ויוה- היתה כזאת תכלת לסבא שלי לפני 20 שנה-אחרי זה עברה לדוד שלי -עד סוף שנות השמונים היתה ברשותו.

למיטב זכרוני מנוע 1200 של האופל קדט- זכור לי אוטו אמין ונחמד ,דוד שלי בסוף השאיר אותה מתנה לחבר לפני נסיעה לחו"ל ומאז נעלמו עקבותיה.... נוסטלגיה- שנים לא ראיתי כזאת בארץ.

מישהו יודע לספר עליה עוד פרטים?

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
השמועה אומרת שפרדס חנה זה מקום שלא קיים באמת, זה המצאה, שמועה , אבל המקום עצמו לא קיים במציאות..:-D:-D

כשחיפשו שם למקום היה להם רק את הראשי תיבות - פ"ח

אח"כ המציאו את השם.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
שלום חברים!

אולי מישהוא גר באיזור או יודע פרטים על האאודי 50 הזאת?

אני אשמח מאוד לשמוע או אם מישהוא שגר באיזור יכול להצמיד לו פתק

תודה

אסף כהן

הפתק הוצמד מזמן.

היא בתוך חצר פרטית .

הבעלים המבוגר הוא יד 1, אפילו הזמין אותי לקפה אבל לא , הוא לא מוכר.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
במת"מ חיפה (פארק הייטק בכניסה הדרומית לעיר) עומד מושבת כבר כמה שנים טנדר סובארו 4x4 מהדגם שבתמונה הזו.

הוא הרבה יותר גבוה מהמכונית שבתמונה, אין לי מושג אם הוא עבר הגבהה, או שדווקא זו שבתמונה הונמכה.

נדמה לי שמדבקת הטסט האחרונה מ- 2006.

אין לי מושג של מי הרכב. אם מישהו מעוניין, אני יכול לצלם ולנסות לברר פרטים נוספים (עומד בחניון של "אינטל" ותופס חניה יקרה מפז עם צל :-), אז בוודאי מישהו ממחלקת ביטחון ידע להגיד עליו משהו).

הטנדר אינו מושבת, הוא מאוחסן8)

שייך לחבר שעובד באינטל ועבד בעבר בביטחון - כך שהם יודעים...

ההגבהה מבוססת על קיט אוסטראלי יעודי ובוצע במקצועיות.

על הטנדר הזה נכתבה לפני כשנתיים כתבה במגזין "אוטו".

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
הטנדר אינו מושבת, הוא מאוחסן8)

שייך לחבר שעובד באינטל ועבד בעבר בביטחון - כך שהם יודעים...

ההגבהה מבוססת על קיט אוסטראלי יעודי ובוצע במקצועיות.

על הטנדר הזה נכתבה לפני כשנתיים כתבה במגזין "אוטו".

שבוע טוב,

יניב

יש תמונה או קישור לכתבה של הטנדר הזה?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

פיאסטה שנת 80 בצבע זהב, בשימוש יום יומי, שייכת לאותו אדם כבר שנים, מוצעת כעת למכירה ב2000 ש"ח, זה מה שכתוב על חלון הרכב, אם מישהו רוצה טלפון, אני יכול לרשום :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
פיאסטה שנת 80 בצבע זהב, בשימוש יום יומי, שייכת לאותו אדם כבר שנים, מוצעת כעת למכירה ב2000 ש"ח, זה מה שכתוב על חלון הרכב, אם מישהו רוצה טלפון, אני יכול לרשום :)

אני מעוניין בטלפון ואם אפשר גם תמונה.

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מישהו צלצל אלי היום בצהריים לטלפון, הבטחתי לו את המספר, מי שזה היה מתבקש לצור איתי קשר שוב.

אופיר, אני אדאג לצלם תמונה של הרכב מתי שאני אתפוס אותו בבית באור יום :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...