Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..!

יש לי אוטו פג'ו פרטנר ושאני עוזב קלאץ' בהילוך ראשון האוטו רועד כזה ואז כרגיל..

למה האוטו רועד לי שאני עוזב את הקלאץ'?

תודה לעוזרים...!

פורסם

הייתכן במקרה שאתה עוזב את הקלאץ מהר מידיי?! או אוליי לא נותן מספיק גז ואז הטורים יורדים והרכב רועד?! כמה זמן אתה נוהג על הרכב הזה?

פורסם

אני עוזב את הקלאץ' הכי איטי שאפשר..

ואני שם קצת גז אבל היה לי אוטו לפני בפרטנר וזה לא רעד לי בכלל...

ואני נוהג באוטו כבר איזה 3 שבועות

פורסם

אם לפני כן נהגת ברכב בנזין ייתכן שמתוך הרגל אתה לא נותן מספיק גז בשביל פרטנר דיזל.

ויכול להיות שאתה מרים את הקלאצ' קצת גבוה מדי בתחילת הנסיעה (גם מתוך הרגל מהרכב הקודם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כשהרכב מונע בניוטרל ללא גז הרכב לא רועד והטורים יציבים כנראה שהבעיה היא שעדיין לא התרגלת לרכב. אני מניח שאתה גם לא נוהג הרבה זמן על ידני בסה"כ וזו הסיבה.

• תוכן חדש...