Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לגילאי 22??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בן 22 וחצי, ביום חמישי אני יורד לאילת אני מעוניין להשכיר רכב, מישהו יודע על איזה חברה שמשכירה לגיל שלי רכב???

תודה רבה.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

את הרכב אני מעוניין להשכיר מאיזור נתניה

כך שאביב השכרת רכב זה מאיזור בני ברק אז זה לא אקטואלי

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

אין הרבה סוכנויות שמסכימות לשכיר רכב לנהג צעיר אז קח זאת בחשבון.

צור עמם קשר אולי הם יוכלו למסור לך את הרכב בנתניה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שים לב, רוב חברות ההשכרה שמשכירות לצעירים דורשות כרטיס אשראי ואף מחייבות אותו בסכום של 4000 ש"ח +- והם מבטלים את החיוב לאחר החזרת הרכב, כעובד בנק קיבלתי עשרות מקרים שבהם חברת ההשכרה מאשימה את הנהג בפגיעה ברכב שהוא לא עשה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ככה עובדות כל חברות ההשכרה,הן לא מחייבות את כרטיס האשראי אלא לקוחות אישור של כ-4000 שקל בכרטיס אשראי לצורך ביטחון,המלצה אחת שיש בשבילך מניסיון,תבדוק כמה עולה ביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה.

בכל מקרה של תאונה אפילו אם אתה לא אשם החברה תחייב אותך במחיר השתתפות עצמית של כ-500$+מע"מ ואחרי בירורים של חצי שנה+ אולי יחזירו לך את הכסף במידה ימצא שאתה לא אשם,ביטול השתתפות עצמית אומנם מעלה את מחיר ההשכרה אבל חוסך הרבה כאב ראש במידה וקורה משהו,מניסיון אתה לא רוצה להתעסק עם החברות השכרה במקרה כזה הן יותר גרועות מהוט ויס במקרה של ניסיון ניתוק

• תוכן חדש...