Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי סקודה פליסיה שנת 95 ביד 2 עם 128 אלף קילומטראז' 1300 סמ"ק יד ראשונה.

זה נשמע הגיוני , או שיש מצב שזייפו קילומטראז'? או שזה בכלל מישהו זקן שלא נסע הרבה?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תראה אני גם במצב דומה לשלך - סקודה רק שנת 96 עם 126K מאחוריה.. אבל המכונית שעליה אני מדבר נראה ממש מעולה ולבעלה יש 2 מכוניות ואת הסקודה הוא רכש במיוחד בשביל אשתו אז אצלי זה הגיוני..הכל תלוי לפי המצב של הרכב. אבל בכל זאת מצטרף לשאלה.

תבדוק גם באוטו אם המספרים שם ישרים על הפנאל שכן אף אחד לא הזיז אותם בצורה מגושמת.:wink:

מה שגם במקרה שלי הקילומטראז' מתאים ל"ציר הזמן" של ספר הטיפולים אז תבקש מהבעלים גם את זה.

🤔

פורסם

תשמע הכל יכול להיות.

יש אנשים שאפילו אין להם ספר טיפולים והם מטפלים באוטו בעצמם או אצל משפחה או אצל דודים אז הם יכולים בקלות להוריד כמה עשרות אלפים , ואף אחד בכלל לא יוכל לדעת את זה בחיים.

ויש אנשים כאלה.

כי פשוט המחיר של האוטו הזה מצחיק , ונראה לי ששווה קנייה דווקא , למרות שפה בפורום לא מתים על האוטו הזה.

אבל בהחלט עדיף את הפליסיה מאשר אונו ישנה יותר שנראית כמו קוביה.

*נימחקה הערה גיזענית ופוגעת*

פורסם

כן גם אני בדיוק באותו מצב כמוך. רק שלי יש די מזל (אני מקווה) ונפלתי על הזדמנות טובה - 96 ב5K והמצב בינתיים נראה מעולה. וכן אני מעדיף אותה מאשר DL\אונו או ג'אסטי (בלי להעליב אף אחד). ולא הייתי אומר שלא מתים עלייה - פשוט לרוב האנשים לא הייתה כזאת ולמי שהייתה דווקא כותב דברים טובים. מה שגם מוסיף - ב 95 סקודה הייתה כבר תחת הגרמנים זאת אומרת שאחרי השינויים וכ'ו. תראה נושאים קדומים שלי אנשים עזרו לי מאוד דווקא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213938

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213448

בהצלחה !

🤔

פורסם

אני גם חשבתי על האוטו הזה בגלל שהוא נראה יחסית טוב למכוניות שאפשר למצוא באותו מחיר, לעומת מכוניות בשנתונים יותר נמוכים יותר והמכוניות נראות מיושנות יותר.

הבעיה שקילומטראז' נמוך מדי זה מחשיד.

פורסם

זה לא נמוך כל כך :shock: כל אוטו ממוצע מהשנים האלה עושה בסביבות ה130k ק"מ, גם האונו 93 שלי עשה 133..

אם כבר מדברים על קילומטרז' נמוך- אמא שלי מכרה לפני שנה בערך אוטו שנת 98 עם 38k (והאוטו עבר טיפולים רק בבית, חצי מהפורום הזה לא היה קונה כי אין קבלות..חח) ויש לנו בבית גם אוטו אחר שנת 82 עם 75k. שתראה כאלה דברים אז תתפלא :-)

ודיי קל לדעת אם זה נכון, במכוניות עם קילומטרז' נמוך הפנים יהיה הרבה יותר נקי ושלם מהממוצע..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תשמע יש ויש , ואני גם מאמין שיש הרבה אנשים הקילומטראז' שלהם הוא מקורי בגלל סיבות כאלה ואחרות.

אבל יש כאלה שלא, ומי כמוך יודע שיש הרבה, אבל הרבה רמאויות של רכבים כאלו.

אפילו הראו פעם אחת בתוכנית של אמנון לוי מגרש מכוניות שזייף קילומטראז' באופן שיטתי.

אז לכן זה קצת בעייתי.

ורוב המכוניות מהשנתונים האלה לא עשה בכלל בממוצע 130 , 130 אלף זאת מציאה.

רוב המכוניות כבר נושקות ל 200 אלף טיפה פחות טיפה יותר. אין הרבה כאלה עם קילומטראז' כזה נמוך , שמורות, ולא שחוטות.

פורסם

המכונית אומנם ידנית אבל אוהבת לשתות דלק כמו מכונית אוטומטית 1 ל 9 או 10 בעיר ועוד בלי מזגן רגוע , שמעתי כך מעוד אנשים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מניסיון, הפליסיה חסכונית למדי, ובמחירה כיום מהווה תמורה מעולה לכסף.

אל תיתפעלו יתר על המידה ממכוניות ישנות בעלות נסועה נמוכה במיוחד; ישנם לא מעט מיכללים שהזמן גורם להם לבלאי ולא רק הנסועה.

נסועה הגיונית ובריאה למכונית נעה סביב ה 10K לשנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ראשית תמיד הכל יכול להיות.

יחד עם זאת פליסיה בת 13-14 זה לא הרכב לבצע בה כל מיני רמאויות, עקב מחירון נמוך במיוחד.

פורסם

יש אנשים שירמו תמיד בלי שום קשר לגיל ולמחיר.

אפילו לדוגמא שהפליסיה שווה במחירון 6000 שקל בערך , אם מישהו יפרסם פליסיה עם 250 אלף , ומישהו עם 170 אלף לדוגמא , מה הייתם לוקחים? בוודאי את ה - 170 ולכן יש סיכוי שאנשים יורידו גם בגלל העניין הזה.

כמה אפשר לרדת במחירון מ 6000?? 4000 שקל , 3000 , זה כבר גרושים , והנה לכם עוד סיבה למה לזייף.

יש פה עוד אנשים עם פליסיה ? מה אתם אומרים עליה באופן כללי?

למה המחיר שלה הוא דיי קורץ.

• תוכן חדש...