Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה נהיה שרשור הוידויים, אה?

איך המורה בתיכון היה אומר: "להעתיק מותר - להתפס אסור". ותחשבו על זה! מואי מואי.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
שלום

נסעתי 270 באיילון, יש מצב שצולמתי?

המספר אומנם היה מקופל, והיה עוד מלא מקום בסקאלה והסל"ד היה רק 11,000 אבל היי .. רציתי שתדעו :D

ישבתי מול המחשב וצחקתי!

פורסם
שלום

נסעתי 270 באיילון, יש מצב שצולמתי?

המספר אומנם היה מקופל, והיה עוד מלא מקום בסקאלה והסל"ד היה רק 11,000 אבל היי .. רציתי שתדעו :D

להתחיל להמר כמה זמן נשאר לך לחיות?:)

בכל אופן, בקשר לפותח השרשור, לשאול שוב ושוב את אותה שאלה ולקבל את אותה תשובה לא יעזור.

אתה לא רגוע ב100%? תחכה כמה חודשים ותראה אם אתה מקבל או לא מקבל את הדו"ח.

בכל מקרה אין לך מה לעשות בקשר לזה עכשיו :)

פורסם

זה היה כמובן בצחוק, זה פשוט נהיה טרנד בזמן האחרון שכל אחד פותח שירשור על מהירות תלת סיפרתית שלא יורדת מ 150

אז חשבתי לשתף גם :)

אני ילד טוב ואפעם לא עברתי את ה90. בטח שלא את ה 190. בטח ובטח שלא 290 ;)

פורסם
זה היה כמובן בצחוק, זה פשוט נהיה טרנד בזמן האחרון שכל אחד פותח שירשור על מהירות תלת סיפרתית שלא יורדת מ 150

עם האופנוע שבתמונה? אני לא קונה את זה :) זה בלתי אפשרי...

פורסם

רק הילוך ראשון אצלך סוחב עד 100 קמ"ש יא חרטטן ;)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

1. בנוגע למשטרה - אל תפחד , שלילה לא תקבל , אני נסעתי בכביש הזה לפני חודשיים על 204 קמ"ש ולא קרה לי כלום ברוך ה'.

2. סליחה על המשפט אבל כולם זונות , אני מחליף אותם כמו גרביים עוד לפני שהם מנסות בכלל להחליף אותי.

3. תסתכל על הצד החיובי , X5 חדשה , מברוק ותתחדשו , שלילה אין לך, תירגע.

4. יהיה טוב במצבו הבריאותי..

אם לא ידעת - יש לו למחר זימון לקצין את"ן

וכבר יש לו הזמנה למשפט.

מה שהוא כתב - לא מתייחס לשירשור שכאן אלא לשירשור הרצ"ב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214164

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...