Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת כביש 6 נוספת: פתח תקוה - קרית ביאליק בחמישי בערב

JLoist
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברגיל, הייתי נוסע לגלילות ושם עולה על כביש 2 לכיוון צפון.

עם זאת, מאחר והשמועות אומרות שבחמישי בערב סיוט ליסוע צפונה, אני שוקל את האופציה של כביש 6 (לעלות עליו בנחשונים או בקסם ומשם עד סוף הכביש). אני צריך להיות בקרית ביאליק בסביבות 20:00-20:30.

מבחינת קילומטראז', האופציות די דומות. אני מניח שגם מבחינת עלות האופציות דומות, ואם יש הבדל הוא לא מהותי במיוחד.

השיקול היחיד הוא זמן ההגעה, פשוט כי שאר השיקולים די זניחים.

כמה זמן ייקח ליסוע דרך כביש החוף?

כמה זמן ייקח דרך כביש 6?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומנם כביש החוף פקוק ברובו בחמישי בערב. אבל גם סוף כביש 6 במחלף עירון, וכל ואדי ערה לא הכי כיפיים לנסיעה בשעות האלה, למרות שמניסיון של המון נסיעות כאלה, לא הכי נורא.

אני הייתי בוחר לסוע בכביש 6.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ להתעדכן בנעשה על כביש 6 לפני היציאה. לרוב (לא תמיד אבל לרוב) באזור השעה 19:00 העומס דיי מתפוגג. עם אתה לא נוסע דרך ואדי ערה, הבעיה היחידה שלך יכולה להיות עומס על 6 צפון עצמו. בשעה 19:00 כמעט אף פעם כבר לא קיים ולרוב אם יש אז רק בצומת קרע ומזרחה. לפונים שמאלה בסוף כביש 6 (פניה שמאלה ל-65 מערב) לא אמורה להיות שום בעייה בשעה זו.

ולמרות כל זה, ממליץ להתקשר ולברר לפני היציאה בדגש על השאלה האם העומס (אם קיים) משפיע על היוצאים מערבה.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שאתה יכול לנסות לעלות על כביש 6 ולהתחבר חזרה לכביש החוף בנקודה מאוחרת יותר. אני נסעתי לחדרה לפני כשבועיים ביום חמישי בסביבות 19:20 ותוך 40 דקות הייתי בכיכר הגדולה של חדרה (נסעתי ממחלף קסם עד מחלף ניצני עוז, משם דרך כפר יונה, צומת בית-ליד (היתה ריקה) ימינה לכיוון צפון עד לכניסה לחדרה.

יש לציין כי המסלול מניצני עוז עד לבית-ליד הוא מסלול דו נתיבי זורם להפליא למרות שיש תנועה ערה של מכוניות סביבך.

למיטב זכרוני הפוטנציאל הגדול לתאונות\עומסים בכביש החוף הוא מאיזור גלילות ועד אחרי נתניה\חדרה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כביש 6 עד עירון, משם לכיוון חדרה ולהתחבר לכביש החוף. רד במחלף זכרון וסע דרך יקנעם עד לצומת יגור ושם פנה ימינה כדי לעקוף את הקריות.

אתמול יצאתי מאשקלון ב 8 בבוקר וב 10 כבר הייתי בקרית אתא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...