Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני סובל מהבעיה הזו, או יותר נכון כמה בעיות, ופשוט הגיעו מים עד נפש איני יכול לסבול זאת עוד...

מדובר בלנטרה 95' אוטומטית (קילומטרז' 200 אלף)...אז ככה:

1) המעברים בין הילוך ראשון לשני ובין הילוך שני לשלישי נסחבים יותר מדי זמן! כלומר יש גרירה/היסחבות לסל"ד גבוה וההילוכים נכנסים בצורה לא חלקה... - "גיר מחליק" זה נקרא???

קרה לי כבר שלושה פעמים שבטעות לחצתי יותר מדי על הגז וכתוצאה מכך ההילוכים קפצו ונשמע בום אכזרי מתיבת ההילוכים...

הבעיה הזאת מכתיבה צורת נהיגה בלתי נסבלת... כל רמזור, כל יציאה לכביש מהיר או בקיצור כל פעם שמזנקים מעמידה לתנועה אני תמיד צריך להאיץ בצורה איטית להחריד רק כדי שהגיר לא יחליק... זה גורר צפירות מאחורה, זה גורם לעקיפות מעצבנות, זה לא נעים וזה מביא לי רק עצבים! :x

2) כמו כן המעבר לרברס R מלווה גם הוא "בתרועות" תרתי משמע דפיקות/בומים למיניהם...

אם זה רלוונטי אז לפני כחצי שנה האוטו עבר שיפוץ מנוע מלא (אוברול) ובמסגרת הטיפול הוחלפו גם שני תושבות מנוע..

אמנם זה עזר והבומים במעבר לדרייב הפסיקו, אך הבומים ברברס נשארו...

3) ואם זה לא מספיק אז לפני כשבוע התחיל להישמע רעש נוסף המגיע מתיבת ההילוכים...

קשה לי לתאר לכם פה איך הרעש נשמע אך אם תרצו אנסה להקליט זאת ולהעלות לכאן קובץ MP3 שתוכלו גם אתם לשמוע זאת...

שווה לציין שרעש זה נשמע רק כאשר לוחצים על הגז והוא מופיע בכל הילוך כולל בסרק N חוץ מבפארקינג P

חשוב לציין שהרעש מופיע רק בהתחלה שהאוטו קר והוא מפסיק בהדרגה לאחר כחמש-עשר דק' נסיעה...

כבר אבדתי עצות ואני לא יודע מה לעשות...

כולי מתוסכל מהבעיות עם הרכב הזה וכבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שהשקעתי בו :-(

מתחנן לעזרה...

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

והפתרון יהיה לגשת למכון גירים אוטומטיים מומלץ לאבחון וייעוץ.

האם הוחלפה תושבת גיר ? מתי הוחלף לאחרונה שמן +פילטר שמן גיר ?

ספק אם החלפות אלה יעזרו אבל אולי לפחות הן ידחו מעט את הקץ של הגיר הזה,שכדי לאבחן מהיכן התקלה יש לגשת למקצוען בתחום.

היו כאן לא מעט שרשורים של יונדאי אוטומטיות בהן שופץ גיר ושוב חזרה התקלה

(ערוך חיפוש בנושאים דומים בתחתית העמוד), ומכיוון שהגיר מורכב מאוד אם יגידו לך לשפץ עדיף שתביא אחד אחר מייבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

**עדכון לגבי הרעש המוזכר בסעיף 3**

התייעצתי עם מוסכניק ולדעתו הרעש מגיע מהמנוע ולא מהגיר...היתכן? אם כן, כיצד בפארקינג אין רעש ובכל שאר ההילוכים יש רעש?

לנטרה 95'

פורסם
נראה כי אין מנוס מפני שיפוץ תיבת ההילוכים. כמה זמן נמשכות כל התופעות הנ"ל ?

תופעות 1 ו 2 נמשכות כבר הרבה זמן ותופעה 3 הופיעה לפני שבוע...

לנטרה 95'

• תוכן חדש...