Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש מאמרים אקדמיים באנגלית ובעברית , בנושאים:

• מוטיביציה והנעת עובדים
  • צוות - עבודה בצוות
  • הדרכה ופיתוח עובדים
  • השינויים בארגון - התהליך לגרימת השינוי וכו'

איפה ניתן למצוא מאמרים כאלה ברשת ? מספיק נושא אחד...

מישהו נתקל ?

תודה

פורסם

אני מניח שתמצא כאן בפורום הרבה מידע על הנעת מכוניות :wink:

ואת מבוקשך תמצא יותר טוב במילת הקסם - גוגל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כנס לאתר הספרייה של המוסד בו אתה לומד.. יש שם קישורים לכל מאגרי המידע הרלבנטיים.

באנגלית אני מתחיל מ-Google Scholar ו-Academic Search Premier כדי לאתר את המאמרים. אח"כ בד"כ צריך להכנס למאגר אחר כדי לאתר גרסה להורדה (TDNet עוזר בזה).

בעברית נראה לי שיש את מפתח חיפה אבל אף פעם לא השתמשתי בו.

אין ממש טעם לחפש בגוגל הרגיל, רוב המאמרים נמצאים רק במאגרים שדורשים subscription (בד"כ לאוניברסיטאות יש גישה אליהם), גוגל לא מגיע אל רוב המאגרים האלה.

פורסם

sagi,

תעשה חיפוש בגוגל הרגיל, תגלה שגם שם יש הפניות למקורות מידע רבים.

רק "הנעת עובדים" (בעברית) נותן מעל 25,000 מקורות. תאר לך כמה יהיו בשפה האנגלית.

כך שמי שמחפש לעכשיו פתרון מהבית - יש לו אופציה פתוחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אבל כמה מ-25,000 המקורות האלה הם מאמרים אקדמיים? נראה אותך מוצא אחד מהרשימה שהבאת.

וגם אם תמצא, נראה אותך אומר לו שאתה רוצה רק תוצאות מ-4 השנים האחרונות, למשל..

אני בימים האחרונים עובד על העבודה הפרה-סמינריונית הראשונה שלי ומתוך 50 מאמרים שהצצתי בהם עד כה אולי 5 הופיעו בגוגל, וגם אז זה רק היה אזכור והייתי צריך להכנס למאגר מידע אחר כדי להשיג את הטקסט.

ולא צריך לצאת מהבית, היום כל מוסד אקדמי שמכבד את עצמו נותן לסטודנטים גישה מרחוק למאגרים האלה.

פורסם

היום כל סטודנט יודע מהם דרכי הגישה למקורות מידע המסופקים באמצעות מוסדות אקדמיים.

לפיכך, נראה לי שהשואל אינו בעל גישה ועליו להעזר במקורות אחרים, וגוגל הוא פתרון טוב למי שכרגע נמצא בבית וצריך פתרון.

בנוסף, אם שמת לב, גוגל מפנה אותך גם לאתרים המספקים מאמרים בתשלום.

.

• תוכן חדש...