Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימיול הכי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלביטורנט יש פחות אפשרות למצא מה שרוצים כי צריך להסתמך על אתרים ובחמור הכל מרוכז בתוך התוכנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

והחלק הטוב שאין 17 אלף קבצים מזויפים ושאתה יודע מה אתה מקבל ובאיזה איכות.

כל עוד זה לא מוסיקה בעיברית - אין בעיה למצא הרבה יותר מהר ובטוח מכל אימיול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
mininova.org , מעטות הפעמים שאין שם את מה שאני צריך.

ליביו

צודק וטועה..

אני מאמין מושבע של ביטורנט. אבל,

אם אתה רוצה שיר מאד ספציפי אתה לא יכול למצוא כמו באימיול. החמור באמת הרבה יותר איטי, הרבה יותר מזויף אבל אין כמו כמות הקבצים שניתן למצוא באימיול.

נ.ב

כמה אתר טוררנט טובים:

www.thepiratebay.org

www.isohunt.org

ולמי שבאמת רוצה יש כל מיני "קהילות" פרטיות (אני נמצא ב torrentleech) שאצלם המהירות גבוהה מאד (אני מוריד על 500-600 KB באינטרנט 5מגה) והכל אמיתי, אבל צריך הזמנות כדי להכנס (לי אין מצטער מראש) וכמה שאתה מוריד אתה גם צריך להעלות ולא להיות "leecher" (בן-אדם שרק מוריד ולא תורם כלום).

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...