Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט - IPHONE/IPOD TOUCH

Talgaz
שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז עכשיו אחרי שנרגעו הרוחות קצת בקשר לאיפון 3G, אני חוזר לדילמה שלי.

כרגע אני עובד עם נוקיה 6680. אני אוהב את הסימבייאן (מוזר שכמוני..), אבל קשה לי עם הקצב האיטי של המכשיר, ועלתה מחשבה לשדרג.

תוספת של עוד 100$ משתלמת, אבל השאלה היא אם אני באמת רוצה את האייפון בתור הפלאפון שלי?

אני אשמח לקבל חו"ד נוספת מאנשים כאן, וכמובן למה.

(כמובן, מדובר במחירים של ארה"ב, ולא המחירים המונפצים שלנו)

לילה טוב :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל , אל תקנה עכשיו IPHONE! בשום פנים ואופן.

וגם לא IPOD TOUCH.

חכה לדגם החדש - קל יותר , זול יותר (200 דולר לגירסאת 8 גיגה) דק יותר , עם GPS ועוד כמה יתרונות קטנים.

הIPOD TOUCH כרגע עולה כמו שIPHONE יעלה עוד חודש כשיתחיל להמכר.

את זה אני מקווה שאתה כבר יודע.

עכשיו לעניינינו ,

אני הייתי באותה התלבטות , אחרי כמה ימים עם IPHONE נגמרה ההתלבטות, אחרי שתשתמש בו כמה ימים בתור טלפון אתה תגכך איך היית מסוגל להשתמש בממשקים של נוקיה (ובמקרה שלי גם סוני אריקסון) לפני כן.

יש כמה חסרונות פיצים , אבל הייתרונות (בממשק , אני עדיין לא מדבר על כל המסביב שבניגוד למכשירי סימביאן כמו N95 - אכול כפי יכולתך , באמת עובדים וטוב) , מהירות הממשק והיציבות שלו פשוט מחפים על הכל.

בקיצור - מכשיר פלאפון לא פחות ממצוין , והחדש רק עומד לשפר את זה בכל נקודה ונקודה (וכמובן עם התמחור הזה - אין שום סיבה לקנות פלאפון אחר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שהתמחור שלו אינו 200$כמו שמפורסם, אלא כפול?

יש המון שמועות לגביו: המון זמן עד שיפרצו, איכות חומרים ירודה, GPS סלולרי, ולמעשה מתייחסים ל3G בתור ספין שיווקי שבא להרים מכירות עד יציאת גרסה 3.5G.

מפחידה אותי הרגישות של המכשיר, שאני בכלל לא בטוח לגביה :(

יום נעים, ושבוע קצר לכולנו.

טל

עריכה: מסתבר שענית לי על רוב השאלות בשרשור המקביל. תודה.

הבחור המודאג.

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

IPOD TOUCH אינו טלפון

הIPHONE החדש אמור לצאת בעוד פחות מחודש לחנויות.

אין צורך לפרוץ את הטלפון כי הוא כבר נפרץ לפני חודשים רבים כשיצאה גירסא 2 של הFIRMWARE שלו.

הוא גם נפרץ בצורה כזאת שאין סיכוי לAPPLE לסגור את הפרצה,כי הצליחו לפרוץ את הקוד הפנימי של הBOOTLOADER שלו ובעצם כרגע אין לAPPLE מה לעשות בנושא.

לגבי הGPS מדובר בAGPS=ASSISTED GPS,הכוונה שהוא GPS רגיל שמסתיע באנטנות סלולריות לדיוק מירבי.

אבל עזוב את כל הפיצ'רים הנוספים של המכשיר,הממשק שלו הכי טוב בעולם,ואין שום סיכוי שאני אחזור לSONY ERRICSON או NOKIA.

מסכים לחלוטין עם קודמי לגבי הנוחות שימוש,אחרי שתשתמש במכשיר כמה דקות תבין שאין משהו יותר טוב ונוח יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתכלתי במפרט של המכשיר החדש. הוא זהה לחלוטין למכשיר הישן חוץ מכמה דברים שוליים. כמה אתם כבר משתמשים בדור השלישי? יש לי דור שלישי כבר 4 שנים ואני לא חושב שעשיתי בזה שימוש אמיתי יותר מאיזה 3-4 פעמים. במכשיר אין GPS!! AGPS הינו דבר שקיים במכשירים ישנים מאוד וזה לעולם לא יחליף GPS אמיתי! אז זה גימיק. המכשיר אמור להיות יותר זול אבל עדיין זה לא שינוי בחומרה שלו. ודבר אחרון החלק האחורי של המכשיר כנראה שונה. במקום להיות כסוף מבריק (מראה) יש לו צבע לבן או שחור (האם זה יותר יפה? זה טעם אישי)

אז הבנתם? אין באמת שינוי משמעותי בין המכשירים. אולי זה פשוט עוד "סיבוב הופעות" לאייפון כדי למכור אותו קצת יותר מחוץ לארה"ב איפה שדורשים דור 3, אחרת המכשיר לא נמכר. אני לא הייתי מתלבט כל כך הרבה בין השניים. אם אפשר להשיג את הישן יותר במחיר טוב אז לדעתי כדאי.

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיד לך משהו על דור 3 גם לי זה לא משנה,היה לי מכשיר דור 3 של SONY ERRICSON K800I

מכשיר עם כל הצעצועים בפנים, עם מצלמה 3.2 MP ולא השתמשתי לא בדור 3 ולא בשיחות וידאו וממש בקושי במצלמה.

החלפתי אותו לIPHONE 2.5G ולא חסרות כל התכונות שהיו במכשיר הקודם,אבל אני מאוד מרוצה מהIPHONE מבחינתי המכשיר פשוט גאוני,ממשק נוח ופשוט להפעלה,דברים שצריך כמו MP3 וWIFI יש.

הדבר היחיד שאני רגיד בעד המכשיר החדש זה הHSDPA,משהו לאמריקאים אין ולנו במדינה יש,זה 3.5G אגב והIPHONE תומך בזה.

מה שזה נותן לך זה אפשרות להתחבר לאינטרנט בכל מקום ללא עלות נוספת של חבילה שאתה גם ככה משלם עליה,במכשיר הישן אתה משלם על EDGE שזה שירות 2.5G

לא בכל מקום יש WIFI ולשלם על EDGE מאות שלקים זה גם לא פתרון.

ולגבי המחיר,המכשיר החדש עולה 200$ וזה מכשיר חדש שזה יוצא בסביבות ה 700 שקל,בכמה אתה חושב שתוכל לקנות IPHONE 2.5G משומש?

נראה לך שאנשים ימכרו מכשיר ב 500 שקל בשביל לקנות את החדש? אני לא חושב ככה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני מס' חודשים קניתי לזוגתי כזה במתנה ליום הולדת. מהתעסקות איתו, המכשיר פשוט מעולה. הסיבה היחידה שאינני רוכש כזה לעצמי היא בגלל היותו מכשיר עדין מדי לצרכים שלי.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן דויד הAGPS באייפון לא אומר שאין שבב של GPS , זה אומר שבנוסף לשבב של הGPS במקומות בלי קליטה / קליטת GPS גרועה הוא משתמש גם באנטנות סלולאר וWIFI.

רוב המכשירים לא עושים את זה / עושים את זה גרוע כי צריך די הרבה כח מחשוב לזה , ככה שלא ברור לי כ"כ על מה אתה מדבר , אבל זה טכנולוגיה די מוצלחת.

בכ"א גם אם רוצים משהו סטנדרטי יותר - IGO כבר הציגו גירסאת GPS לIPHONE (עדיין לא שוחררה) של 08.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיד לך משהו על דור 3 גם לי זה לא משנה,היה לי מכשיר דור 3 של SONY ERRICSON K800I

מכשיר עם כל הצעצועים בפנים, עם מצלמה 3.2 MP ולא השתמשתי לא בדור 3 ולא בשיחות וידאו וממש בקושי במצלמה.

החלפתי אותו לIPHONE 2.5G ולא חסרות כל התכונות שהיו במכשיר הקודם,אבל אני מאוד מרוצה מהIPHONE מבחינתי המכשיר פשוט גאוני,ממשק נוח ופשוט להפעלה,דברים שצריך כמו MP3 וWIFI יש.

הדבר היחיד שאני רגיד בעד המכשיר החדש זה הHSDPA,משהו לאמריקאים אין ולנו במדינה יש,זה 3.5G אגב והIPHONE תומך בזה.

מה שזה נותן לך זה אפשרות להתחבר לאינטרנט בכל מקום ללא עלות נוספת של חבילה שאתה גם ככה משלם עליה,במכשיר הישן אתה משלם על EDGE שזה שירות 2.5G

לא בכל מקום יש WIFI ולשלם על EDGE מאות שלקים זה גם לא פתרון.

ולגבי המחיר,המכשיר החדש עולה 200$ וזה מכשיר חדש שזה יוצא בסביבות ה 700 שקל,בכמה אתה חושב שתוכל לקנות IPHONE 2.5G משומש?

נראה לך שאנשים ימכרו מכשיר ב 500 שקל בשביל לקנות את החדש? אני לא חושב ככה

המחיר הנמוך מותנה בהתחייבות לשנתיים לAT&T.

ולגבי ה EDGE, יש טריק נחמד עם ה WAP שאפשרי לגלוש רגיל בעזרתו. עלות החבילה היא כ-20 ש"ח ברשתות השונות ללא הגבלה, ככה שזה לא יותר מידי יקר.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לעבוד עם האייפון יותר מכמה דקות, וכמו כן עזרתי לחבר בתהליך ארוך וכמעט מייגע של פריצת המכשיר (כשהיה בין הראשונים בארץ), הממשק מדהים. האיכות מדהימה. הפיצ'רים, הבטריה, המסך, הנוחות - פשוט מדהים (תזכרו שאני לא יורד מסמארטפון, אלא 6680 מזדקן)

אין אף טיעון לוגי מספיק שריר נגד האייפון.

אז כנראה שזה אומר שהחלטתי.

השאלה היא אם 2.5/3G?

מה קורה עם המחירים? יש התבהרות בנושא?

ובנוסף, כניסת האוזניות אמורה להיות אמיתית הפעם? או ששוב, רק אפל/מתאם?

עריכה: מצרף שרשור מאתר אחר (תודה רבה לאתר האחר :) ), שמתיימר להסביר מה בדיוק הולך לקרות מבחינת תמחור ה3G:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=238170

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הסיפור עם ההתחייבות היה קיים גם לפני זה.

כאשר אתה בא לAPPLE STORE אתה פשוט קונה את המכשיר דלפק בכ"א או במזומן ולא צריך לעשות שום דבר עם ATT בחנות של APPLE,זה היה לפני ולא השתנה גם כרגע,נראה לי שאנשים פשוט לא ידעו שזה היה לפני זה ככה גם כן.

אם למשל תיכנס לחנות של ATT לא תוכל לצאת משם עם מכשיר ללא תוכנית של ATT.

לדעתי חכה שהמכשיר יצא בפועל תראה שיש פריצה תקינה שעובדת,אחרי הכל הצהרות זה דבר אחד,מעשי זה דבר אחר.

ואז אין בעיה לקנות,לדעתי אין טעם לקנות 2.5G מהסיבה שהאינטרנט הסלולרי ב2.5G יקר אש במדינה שלנו,עדיף כבר מכשיר משוכלל יותר וחדש,אם חושבים על זה לא ממש הרבה השתנה במכשיר אבל הוא זול יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוזניות תמיד היו 3.5, PL רגיל, אבל החיבור שלהן היה נורא עמוק, כך שאוזניות סטדנרטיות לא הצליחו להגיע לכדי מגע. השאלה היא אם גם הפעם הם עשו את הטריק המלוכלך הזה, או שנרגעו?

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...