Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iphone דור 3 יצא הרגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני בדיוק באתי לפתוח טרד..."מתלבט בין IPOD TOUCH לאייפון"

איזה כיף שפתרו לי את הדילמה.. :)

(ויש לו גם GPS מובנה!!)

לילה טוב

עריכה: או שאולי מוקדם מדי לקפוץ?

A-GPS

200$ בהתחייבות לשנתיים לAT&T

מצלמה שלא עברה שום שדרוג, ולא הוספה אחת קדמית.

מישהו יכול לאשש/להפריך?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אל תמהרו יותר מדי (למרות שאני בטוח רוכש אותו דרך חבר בארה"ב), אבל יש לא מעט מקורות שאומרים שהמחירים הנמוכים שפורסמו הם רק למי שמתחייב ל- AT&T. מי שרוצה רק את המכשיר יצטרך להוסיף כ- 200 דולר לכול גרסא...

שום דבר לא וודאי, זה מה שאני קורא בכול מיני פורומים אחרים... נצטרך לחכות ולראות.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עצוב שהוא לא יגיע לארץ ב11 ליולי ולא רק אז אלא גם לא במדינות שרשום שיגיע אליהם בקרוב.

נראה מתי יגיע וכמה יעלה. בינתיים אני עם הסלולרי הישן שלי. האייפון בטח יוריד למכשירים האחרים את המחיר או יהיה אפשרי לקנות אותו כשייצא אם המחיר יהיה סביר.

נחיה ונראה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עזבו אתכם EBAY..

תנו קפיצה למצרים או ירדן...

המכשיר בטוח יעבוד, לא תשלמו מכס, ועל הדרך סופ"ש בסיני/עקבה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה נחמד, בטח יגרום למחירי האייפון ה"רגיל" לצנוח לא? כמו כל מכורי Apple, הם תמיד ירצו את הגירסא החדשה ביותר. בכמה להערכתכם יהיה אפשר לרכוש Iphone מהגרסא שיש היום בעוד כמה חודשים? אם זה מחנות ואם זה מ Ebay.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

עד כמה שאני יודע, כרגע אף אחד בארץ עוד לא יודע איך לפרוץ אותו, אז סתם תתקעו עם אייפון שרק משמיע מוסיקה

פורסם

תסמכו על הישראלים ותראו איך האייפון הזה מציף את יד 2 תוך פחות מחודש, רק חבל שהם ידרשו איזה 3 אלף שקל בעוד שהמחיר הוא פחות מאלף בארה"ב.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

לא יודע...מצד אחד אומרים התחייבות מצד שני אומרים שזה המחיר שלו...

בכול מקרה - הנה הפרסומת הראשונה שלו ששוחררה ובה נאמר שהוא יהיה בחצי מהמחיר...שום דבר לא סגור:

http://computers.walla.co.il/?w=/4008/1294484

אגב, הכנס הזה שבו הוא הוכרז נמשך כמה ימים, אז אני מניח שיהיו אפילו עוד פרטים ממש בימים הקרובים

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אכן אחת ההשקות המצופות וחשובות ביותר בשוק הסלולארי.

עם התמחור הזה והפיצ'רים האלו - הוא הולך לרסק בארה"ב (ובכל מקום שימכר) את שוק הטלפונים החכמים לגמרי.

אני צופה שנה קשה מאוד לבלקברי.

בקשר לבחור המודאג:

A-GPS = סה"כ GPS שנעזר בעוד עזרים לקביעת מיקום - רק יתרון - גם במהירות וגם בצריכה , כדאי לך לקרא על זה קצת - זה ממש ברמת הגאוניות (קבלת מיקום שנעזרת גם בטריאנגולציה לפי אנטנות סלולאר ורשתות WIFI).

בקשר להתחייבות - לא מאמין , זה יהיה משהו סימלי כמו שיש כרגע בתאוריה.

בקשר למצלמה - רוצה מצלמה קידמית - קנה N95 באלפי שקלים , רוצה מצלמה אמיתית - קנה מצלמה דיגיטלית , סה"כ מצלמה של פלאפון (ויש לציין שיחסית לכזאת שהיא "רק" 2 מגה פיקסל נותנת תמונות טבעיות בהרבה מרוב ה3.2).

בקשר לשיחות וידאו - גימיק נחמד על הנייר , בפועל - אחד החירטוטים של חברות הסלולאר.

בארה"ב הוא יגיע נעול לAT&T , אבל לא אמור ליהיות עם התחייבות ותוכלו לקנות אותו בכל APPLE STORE כנראה בדיוק כמו הנוכחי.

לגבי כמה ימכרו משומשים ? אני משאר שבארץ סביבות ה1000 ש"ח.

ליביו (שבספטמבר בניו יורק ומקווה לרכוש לאישתו אחד כזה שיתאים לנוכחי שלו :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...